Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 2022/23: Τσέλσι – Τότεναμ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε και ήδη μας περιμένει ένα τεράστιο ντέρμπι στο Λονδίνο! Τόσο η Τσέλσι όσο και τα Σπιρούνια ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με νίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο και η καθεμία θα θέλει απεγνωσμένα να ξεπεράσει την αντίπαλό της.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και δώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στη σελίδα αποδόσεων ποδοσφαίρου του NetBet Σπορ. Για περισσότερη κάλυψη του αθλητικού ημερολογίου, μπορείτε να επισκεφθείτε το blog της NetBet.

Τσέλσι – Τότεναμ

Κυριακή 14 Αύγουστος, 4:30μμ

Stamford Bridge, Λονδίνο

Ζωντανά στο Sky Sports

Τσέλσι – Τότεναμ Ποδοσφαιρική Προεπισκόπηση

Η Τσέλσι δεν ήταν πολύ πειστική στην πρώτη της έξοδο στο Γκούντισον Παρκ, αλλά πήρε το αποτέλεσμα και αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει τον Thomas Tuchel. Οι Μπλε θα πρέπει αναμφίβολα να ανεβάσουν την απόδοσή τους αν θέλουν να ανταγωνιστούν την ομάδα της Τότεναμ που ξεσάλωσε απέναντι στη Σαουθάμπτον την περασμένη εβδομάδα. Θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να εξουδετερώσουν την μπροστινή τριάδα των φιλοξενούμενων.

Δεδομένου αυτού του γεγονότος, ο Tuchel δεν είχε πολλά προβλήματα με την Τότεναμ στο παρελθόν. Η Τσέλσι δεν έχει δεχθεί γκολ σε τέσσερα παιχνίδια απέναντι στην αντίπαλό της, με την τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα από τον σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου να είναι πριν από τρία χρόνια.

Δεν είναι ακόμη σαφές πόσο μεγάλη απώλεια θα είναι ο Antonio Rudiger τη φετινή σεζόν, αλλά με τον Kalidou Koulibaly έχουν έναν αρκετά καλό αντικαταστάτη. Ο Σενεγαλέζος διεθνής εντάσσεται σε μια ήδη έμπειρη αμυντική γραμμή που αποτελείται από τους Thiago Silva και Cesar Azpilicueta – οι τρεις τους έχουν πάνω από 1.700 συμμετοχές μαζί. Προτεραιότητα του Tuchel ήταν πάντα η αμυντική αλληλεγγύη και την έχουν σε αφθονία.

Τα Σπιρούνια θα ταξιδέψουν στο Stamford Bridge έχοντας πάρει τους τρεις βαθμούς στο Δυτικό Λονδίνο μόλις μία φορά από την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ. Θα είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά τη συντριπτική τους εμφάνιση επί των Αγίων, αλλά θα πρέπει να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση για να λυγίσουν την ομάδα της Τσέλσι. Είναι αξιοσημείωτο ότι ούτε ο Harry Kane ούτε ο Son Heung-Min έχουν σκοράρει στα τελευταία 12 παιχνίδια απέναντι στον αντίπαλο αυτής της εβδομάδας – κάτι που θα πρέπει να αλλάξει αν τα Σπιρούνια θέλουν να έχουν ελπίδες εκτός έδρας.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Τσέλσι – Τότεναμ

Η Τσέλσι θεωρείται μικρό φαβορί για αυτή την αναμέτρηση, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει πολύ ισχυρή απόδοση 6/5 – ο μετρητής πιθανότητας νίκης της NetBet της δίνει 40% πιθανότητα νίκης. Η Τότεναμ έχει μόλις 30% πιθανότητα νίκης και μπορείτε να ποντάρετε στην φιλοξενούμενη ομάδα με 43/20. Η ισοπαλία φαίνεται να έχει δελεαστική τιμή στο 47/20.

Προγνωστικά Τσέλσι – Τότεναμ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ενδέχεται να αλλάξουν.

Νίκη της Τσέλσι – 6/5

Δεδομένης της πρόσφατης ιστορίας αυτής της αναμέτρησης, δεν μπορείτε να κοιτάξετε πολύ μακριά από τους γηπεδούχους. Φαίνεται να απαλλάσσονται από το να έχουν να αντιμετωπίσουν το δυναμικό δίδυμο των Son και Kane. Δεν ήταν και οι καλύτεροι στη νίκη τους με 1-0 επί της Έβερτον, αλλά περιμένουμε να ανεβάσουν στροφές καθώς υποδέχονται την άσπονδη αντίπαλό τους.

Τσέλσι ή ισοπαλία και under 2.5 γκολ – 1/1

Μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσετε τα χρήματά σας. Αυτό σας καλύπτει αν τα Σπιρούνια πάρουν έναν βαθμό, και δεν μπορούμε να δούμε σενάριο με πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες – μιλάμε για τους Tuchel και Conte. Η Τσέλσι μπορεί να φτάσει ένα ή δύο γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα.

Σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής – Raheem Sterling – 5/2

Ο Sterling έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο ντεμπούτο του πριν ο επόπτης σηκώσει τη σημαία του. Ο ακραίος επιθετικός φαίνεται μια έξυπνη κίνηση, αλλά το αν θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο στο Λονδίνο μένει να το δούμε. Η κλάση του όμως είναι αδιαμφισβήτητη και μπορούμε να τον δούμε να αλλάζει σε αυτό το συγκλονιστικό ματς.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ