Ποδόσφαιρο

Τρεμπλ 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Η επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ σηματοδοτεί την επιστροφή των προγνωστικών μας για το τρεμπλ! Κάναμε μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αγώνων και ξεχωρίσαμε τρία παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν κάποια χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε απόδοση 29/4, ένα στοίχημα 10€ στο τρέμπλ μας μπορεί να σας αποφέρει 86€ χάρη στο 3% Παρολί Boost μπόνους!

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet για τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου ή ακόμα και το blog μας για περισσότερη κάλυψη των γεγονότων σε όλο τον αθλητικό κόσμο.

Η Μαν. Γιουνάιτεντ να νικήσει την Μπρέντφορντ – 1/1

Τώρα, ξέρουμε τι πρέπει να σκέφτεστε – η Γιουνάιτεντ ήταν απελπιστική απέναντι στην Μπράιτον, σωστά; Λοιπόν, αμυντικά ναι, αλλά επιθετικά έδειξε αρκετά καλή για να μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να προκαλέσει πραγματικά προβλήματα στις αντιπάλους της αυτή τη σεζόν. Με μερικά πιο δυνατά τελειώματα και καλύτερες αποφάσεις, η ομάδα του Erik ten Hag θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο νέος προπονητής έχει πολλά προβλήματα να λύσει, αλλά έχει τους κατάλληλους παίκτες για αυτό το σκοπό.

Η Μπρέντφορντ έδειξε να υπόσχεται πολλά όταν ανέκαμψε από το 2-0 για να πάρει έναν βαθμό από τη Λέστερ, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ πιο δύσκολο έργο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη Γιουνάιτεντ. Ο Ten Hag θα έχει βελτιώσει κάποιες πτυχές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και θα περιμένατε ότι οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο ενωμένοι στο Community Stadium. Αυτές είναι εκπληκτικές αποδόσεις για την ομάδα για την οποία συζητάμε ότι θα διεκδικήσει την πρώτη τετράδα.

Η Γουέστ Χαμ να κερδίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ – 20/23

Η Γουέστ Χαμ είχε το αξιοζήλευτο έργο να προσπαθήσει να σταματήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο εναρκτήριο παιχνίδι της για την αγωνιστική περίοδο 2022/23. Ήταν μια σχεδόν αδύνατη αποστολή και θα ήταν καλύτερο να κρίνετε τις προσδοκίες της για τη σεζόν με βάση αυτό που θα δούμε στο City Ground την Κυριακή. Ο David Moyes ξόδεψε λεφτά αυτό το καλοκαίρι, ενισχύοντας την άμυνα με τον Nayef Aguerd, φέρνοντας τον σταρ της Μπέρνλι, Maxwel Cornet, και υπογράφοντας επιτέλους έναν επιθετικό, τον Gianluca Scamacca. Τα Σφυριά εμφανίζονται ακόμα πιο δυνατά φέτος και ο Moyes ξέρει πώς να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του.

Η Νότινγκαμ έχει κάνει κάποιες καλές μεταγραφές, αλλά έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Ίσως χρειαστεί χρόνος για να δέσει η ομάδα της και να προσαρμοστούν οι παίκτες της από την Ευρώπη στην ένταση του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πιστεύουμε ότι η ομάδα του Steve Cooper έχει καλές πιθανότητες να αποφύγει την πτώση, με βάση τη δραστηριότητά της στο γήπεδο, αλλά είναι ακόμα νωρίς.

Η Τσέλσι να κερδίσει την Τότεναμ – 5/4

Η Τσέλσι έχει εξαιρετικό ρεκόρ σε αυτό το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια. Οι Μπλε έχουν κερδίσει τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις με συνολικό σκορ 8-0. Ο Thomas Tuchel φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να μηδενίζει τους βασικούς παίκτες των Σπιρουνιών και θα είναι φαβορί για να πάρουν άλλη μια νίκη επί της αντιπάλου τους στο Stamford Bridge αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Antonio Conte ξεκίνησε τη σεζόν με εξαιρετικό τρόπο, αλλά την Κυριακή έχει να αντιμετωπίσει ένα εντελώς διαφορετικό έργο. Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο θα πρέπει να βρουν τρόπο να διασπάσουν τη συμπαγή αμυντική γραμμή της Τσέλσι, αλλά θα πρέπει επίσης να σταματήσουν τη δυναμική και ευέλικτη επίθεσή της. Αυτές οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είναι στήθος με στήθος προς το τέλος της σεζόν, και αυτή η αναμέτρηση είναι κρίσιμη για να μπορέσει η μία ή η άλλη πλευρά να χτίσει κάποια δυναμική από νωρίς. Η Τσέλσι είναι το φαβορί, και μπροστά στο κοινό της, περιμένουμε να τη δούμε να διεκδικεί τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ