Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση και προβλέψεις για την Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2022/23 – Manchester City

Η Πρέμιερ Λίγκ επιστρέφει δυναμικά αυτό το Σαββατοκύριακο με 20 ομάδες να παρατάσσονται για περισσότερη συναρπαστική δράση κατά τη διάρκεια των επόμενων εννέα μηνών! Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου πρόκειται να δώσουν ξανά μάχη και στη λίστα με τις ποδοσφαιρικές μας προβλέψεις ενόψει της νέας περιόδου, ξεκινάμε με την κάτοχο του τίτλου της περασμένης σεζόν, Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα υπό τον Pep Guardiola; Μπορείτε να δείτε παρακάτω την προεπισκόπησή μας και τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα για τις αποδόσεις της Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου!

Μάντσεστερ Σίτι – Προεπισκόπηση

Η Σίτι είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, παρόλο ότι ζούσε στη σκιά της γειτονικής της ομάδας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για σχεδόν 50 χρόνια.

Η σεζόν 2011/12 ήταν ένα πραγματικό σημείο καμπής για τους Μπλε, που κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο του πρωταθλήματος μετά από 44 χρόνια, μετά από ένα απίστευτο απόγευμα στο στάδιο Etihad. Η εκπληκτική νίκη του Sergio Aguero εναντίον της QPR είναι μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές της Πρέμιερ Λιγκ και από εκείνη τη στιγμή, η Σίτι έχει αναμφισβήτητα σφραγίσει την εξουσία της στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας ένα σωρό τίτλους την τελευταία δεκαετία.

Η κύρια αντίπαλός της τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια ήταν η Λίβερπουλ του Jurgen Klopp. Αν και δεν ήταν τόσο δραματική όσο η κατάκτηση του τίτλου το 2012, για άλλη μια φορά κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Η Σίτι έχανε με 2-0 στην έδρα της Άστον Βίλα, ενώ η Λίβερπουλ κέρδιζε τη Γουλβς με τον τίτλο στο δρόμο για το Άνφιλντ. Ωστόσο, μέσα σε πέντε καθοριστικά λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η Σίτι ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και σήκωσε το τρίτο τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ σε τέσσερις σεζόν.

Παρόλο που η Σίτι έχασε 3-1 από τους “κόκκινους” του Klopp στο Community Shield το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να βασιστείτε στο ότι οι παίκτες του Guardiola θα επιστρέψουν με αποφασιστικότητα από αυτή την ήττα. Πρώτα, όμως, ακολουθεί ένα δύσκολο ταξίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο για να αντιμετωπίσουν τη Γουέστ Χαμ το απόγευμα της Κυριακής. Θα είναι άλλη μια αξέχαστη σεζόν για τον De Bruyne και τους συνεργάτες του;

Μεταγραφές, Αφίξεις και Αποχωρήσεις

Βασικές αφίξεις

Erling Haaland (επιθετικός) – 54 εκατ. λίρες από την Μπορούσια Ντόρτμουντ

Kalvin Phillips (μέσος) – 44 εκατ. λίρες από τη Λιντς Γιουνάιτεντ

Stefan Ortega (Τερματοφύλακας) – Ελεύθερη μεταγραφή από την Αρμίνια Μπίλεφελντ

Βασικές αποχωρήσεις

Raheem Sterling (επιθετικός) – 50 εκατ. λίρες στην Τσέλσι

Gabriel Jesus (επιθετικός) – 46 εκατ. λίρες στην Άρσεναλ

Oleksandr Zinchenko – 31,5 εκατ. λίρες στην Άρσεναλ

Fernandinho (μέσος) – Ελεύθερη μεταγραφή στην Ατλέτικο Παραναένσε

Μάντσεστερ Σίτι Αποδόσεις

Η Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι αποδόσεις της κυμαίνονται γύρω στο 8/13 για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι Προβλέψεις

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Σίτι είναι άξιο φαβορί για να κατακτήσει και πάλι την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει κρατήσει τον ταλαντούχο Kevin de Bruyne και αν παραμείνει σε φόρμα, θα είναι και πάλι ένας από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο πρωτάθλημα.

Ο Kalvin Phillips θα καλύψει το κενό που άφησε ο Fernandinho. Αν παραμείνει σε φόρμα και ξαναβρεί τη φόρμα που τον έκανε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Αγγλίας στο Euro 2020, θα είναι ζωτικής σημασίας για τον Guardiola ώστε να εξασφαλίσει ότι τα γκολ θα είναι δύσκολο να έρθουν από το κέντρο του γηπέδου.

Ο Erling Haaland θα είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος. Το ρεκόρ του σε τόσο τρυφερή ηλικία είναι εκπληκτικό και είναι θανατηφόρος και με τα δύο πόδια. Ωστόσο, είχε ένα αγωνιστικό ντεμπούτο που θα θέλει να ξεχάσει στο Community Shield, χάνοντας μια σειρά από σημαντικές ευκαιρίες. Ευτυχώς, ο Νορβηγός με καταγωγή από το Λιντς αποπνέει αυτοπεποίθηση και θα ποντάρει στον εαυτό του για να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα απέναντι στα Σφυριά το Σαββατοκύριακο.

Οι αποχωρήσεις των Raheem Sterling και Gabriel Jesus σίγουρα τους αποδυναμώνουν από τις μεγάλες περιοχές. Εδώ είναι που ο Jack Grealish μπορεί να αρχίσει να ξεπληρώνει μέρος της τεράστιας αμοιβής που καταβλήθηκε γι’ αυτόν το καλοκαίρι του 2021. Αν πιάσει δουλειά, ο Sterling και ο Jesus δεν θα λείψουν καθόλου.

Θα είναι και πάλι στο νήμα, αλλά μπορεί να δούμε τους Μπλε να σηκώνουν ένα ακόμη τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ τον ερχόμενο Μάιο.

Πρόβλεψη: (νικητές του τίτλου)

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ