Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση και προβλέψεις για την Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2022/23 – Liverpool

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ έχει ξεκινήσει για τα καλά και εμείς είμαστε εδώ με μια ακόμη προεπισκόπηση της σεζόν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Λίβερπουλ έχει παίξει κυρίως το δεύτερο βιολί όλα αυτά τα χρόνια, και η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε ακόμα μια δόση θλίψης στην τελευταία αγωνιστική για το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021/22.

Μπορούν οι Κόκκινοι του Jurgen Klopp να ανακάμψουν και να διεκδικήσουν τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της Σίτι; Μπορείτε να δείτε την προεπισκόπηση και τα προγνωστικά μας για το ποδοσφαιρικό στοίχημα για την επόμενη σεζόν.

Liverpool – Προεπισκόπηση Περιόδου

Αν δεν υπήρχε ο Pep Guardiola, ίσως να μιλούσαμε για την ομάδα της Λίβερπουλ ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών. Ωστόσο, η Λίβερπουλ υπολείπεται της Σίτι σχεδόν κάθε σεζόν την τελευταία δεκαετία. Έχει ισοφαρίσει τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό της γκολ προς γκολ και βαθμό προς βαθμό, αλλά σταθερά έχει μείνει πίσω στη γραμμή από την κυρίαρχη δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Θα είναι διαφορετική αυτή η σεζόν; Εκ πρώτης όψεως, θα πρέπει να πούμε πως όχι. Ο Sadio Mane θα μπορούσε να αποδειχθεί μεγαλύτερη απώλεια από ό,τι φαντάζονταν οι περισσότεροι, ενώ ο αντικαταστάτης του Darwin Nunez δεν έχει αποδείξει ακόμα την αξία του σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτό που έχουν οι Κόκκινοι είναι ένας προπονητής ικανός να εφαρμόσει ένα σύστημα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και ένα πραγματικό ταλέντο παγκόσμιας κλάσης σε όλο το γήπεδο.

Ο Mo Salah θα είναι έτοιμος για άλλη μια φορά, ο Luis Diaz έδειξε αναλαμπές μαγείας την περασμένη σεζόν και ο Fabinho είναι ένας από τους καλύτερους ανασταλτικούς μέσους στην Ευρώπη. Για να μην αναφέρουμε τον τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης, τον σπουδαίο όλων των εποχών στο κέντρο της άμυνας και τους παίκτες που αλλάζουν το παιχνίδι στα αμυντικά χαφ. Έτσι, ενώ μπορεί να φαίνεται εύκολο να αρχίσουμε να χαράζουμε το όνομα της Σίτι στο τρόπαιο, απλά δεν μπορείς ποτέ να ξεγράψεις αυτή την ομάδα της Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Klopp θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου τη νεοφώτιστη Φούλαμ του Marco Silva. Η Φούλαμ πιθανότατα θα δημιουργήσει τα δικά της προβλήματα στους φιλοξενούμενους, αλλά θα περίμενε κανείς η Λίβερπουλ να φύγει με μια άνετη νίκη στην πρεμιέρα.

Μεταγραφές, Αφίξεις και Αποχωρήσεις

Βασικές αφίξεις

Darwin Nunez (επιθετικός) – 67,5 εκατ. λίρες από την Μπενφίκα

Fabio Carvalho (μέσος) – 5 εκατ. λίρες από τη Φούλαμ

Calvin Ramsay (αμυντικός) – 4 εκατ. λίρες από την Αμπερντίν

Βασικές αποχωρήσεις

Sadio Mane (εξτρέμ) – 27.5 εκατ. λίρες στη Μπάγερν Μονάχου

Divock Origi (επιθετικός) – Ελεύθερη μεταγραφή στη Μίλαν

Neco Williams (αμυντικός) – 17 εκατ. λίρες στη Νότινχαμ Φόρεστ

Takumi Minamino – 13,5 εκατ. λίρες στη Μονακό

Αποδόσεις Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ θα ξεκινήσει τη σεζόν 2022/23 με περίπου 9/4 για την κατάκτηση του τίτλου πίσω από το φαβορί Σίτι. Αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε χωρίς τη Σίτι, μπορείτε να βρείτε την ομάδα του Klopp στο 4/7 για να σηκώσει το τρόπαιο. Πιστεύετε ότι ο Salah είναι έτοιμος για μια ακόμη εκπληκτική σεζόν; Ο Αιγύπτιος είναι 4/5 για να πετύχει πάνω από 20,5 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και 2/5 για να ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ. Η νέα μεταγραφή του Νούνιεζ είναι 4/1 για να τερματίσει ως πρώτος σκόρερ των “κόκκινων”.

Προβλέψεις για τη σεζόν της Λίβερπουλ

Δυστυχώς για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, δεν μπορούμε να την δούμε να ξεπερνούν τη Σίτι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι άλλη μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, αλλά η προσθήκη του Erling Haaland θα μπορούσε να ανεβάσει την ομάδα του Guardiola σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.

Προβλέπουμε ότι θα κατακτήσουν κάποιο εγχώριο τρόπαιο, όχι όμως αυτό που τόσο απεγνωσμένα θέλουν να πάρουν στα χέρια τους. Αν συνυπολογίσετε και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στα μισά της σεζόν, το βάθος της ομάδας θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος. Η Σίτι έχει μεγάλο βάθος, και ενώ η Λίβερπουλ διαθέτει επίσης ποιότητα από τον πάγκο, ένας τραυματισμός ενός βασικού παίκτη φαίνεται πιο πιθανό να εκτροχιάσει τη σεζόν της.

Ωστόσο, εκτιμούμε ότι ο Salah θα έχει άλλη μια δυνατή χρονιά και δεν είναι κακή επιλογή για να διεκδικήσει το Χρυσό Παπούτσι. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσουν οι Haaland και Nunez στο αγγλικό παιχνίδι, ενώ ο Harry Kane είναι πάντα επιρρεπής στο να τραυματιστεί. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε κάποιες ξεχωριστές ατομικές καμπάνιες στο Άνφιλντ, αλλά θα είναι αρκετές για να ανατρέψουν την κυριαρχία της Σίτι;

Πρόβλεψη: 2η

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ