Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση και προβλέψεις για την Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2022/23

Η επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ είναι κοντά και φαίνεται ότι θα είναι μια ακόμη συναρπαστική αγωνιστική περίοδος. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης σεζόν και δώσαμε τις προβλέψεις μας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και στα δύο άκρα του βαθμολογικού πίνακα.

Για τις πιο πρόσφατες αγορές και αποδόσεις για όλα τα σημαντικά γεγονότα του αθλητικού ημερολογίου, μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet.

Κούρσα τίτλου για την Πρέμιερ Λιγκ

Την περασμένη σεζόν ζήσαμε μια συναρπαστική τελευταία ημέρα ποδοσφαίρου, καθώς η κούρσα για τον τίτλο κρίθηκε για άλλη μια φορά στο νήμα. Η ιστορική ανατροπή της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Άστον Βίλα θα μείνει στην ιστορία, εξασφαλίζοντας στον Pep Guardiola έναν αξιοσημείωτο τέταρτο τίτλο σε πέντε χρόνια. Βρισκόμαστε στη μέση μιας περιόδου κυριαρχίας που δεν έχουμε δει από τη δεκαετία του ’80, και όταν προσθέσετε στο μείγμα τον Erling Haaland, η ομάδα της Σίτι γίνεται αρκετά τρομακτική.

Η Λίβερπουλ υπέγραψε επίσης έναν πολλά υποσχόμενο σέντερ φορ, τον Darwin Nunez, αλλά μένει να δούμε πόσο μεγάλο αντίκτυπο θα έχει η απώλεια του Sadio Mane στην ομάδα του Jurgen Klopp. Μπορεί ο Ουρουγουανός να αντικαταστήσει πραγματικά τα 16 γκολ του Mane στην Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη του σεζόν; Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά αν δεν καταφέρει να ξεκινήσει με επιτυχία, οι Κόκκινοι μπορεί να βρεθούν λίγο πιο πολύ εξαρτημένοι από τον Mo Salah.

Η Τσέλσι μοιάζει φαβορί για να συμπληρώσει την πρώτη τριάδα και θα μπορούσαμε να τη δούμε να πιέζει τους βόρειους συλλόγους λίγο περισσότερο αυτή τη σεζόν. Ενώ δεν έχουν βρει ακόμα ένα παραδοσιακό εννιάρι, ο Kai Havertz εξελίχθηκε σε παίκτη με κεντρικό ρόλο την περασμένη σεζόν, προσφέροντας μια απολαυστική ισορροπία τεχνικής και δολοφονικού ενστίκτου. Αν συνυπολογίσετε την αφθονία των ταλέντων που επιστρέφουν από δανεισμό, την προσθήκη του προνομιούχου Raheem Sterling και του περιζήτητου Kalidou Koulibaly, τότε η ομάδα μοιάζει δυνατή.

Μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο καθένας μπορεί να μαντέψει ποιος θα διεκδικήσει την τέταρτη θέση. Η Άρσεναλ έχει ενισχυθεί και φαίνεται να διαμορφώνει ταυτότητα υπό τον Mikel Arteta, τα Σπιρούνια τελείωσαν καλά την περασμένη σεζόν και έχουν κάνει καλές μεταγραφές, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει την ανοικοδόμησή της με νέο προπονητή. Όταν στα μισά της σεζόν υπάρχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα μπορούσαμε να δούμε μερικές πραγματικές εκπλήξεις.

Δεδομένων των παραπάνω, ο Antonio Conte φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια τρομερή ομάδα. Έχει καλύψει κάποιες τρύπες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τον Yves Bissouma να αποτελεί εντυπωσιακή κίνηση. Ο Richarlison εξακολουθεί να μοιάζει κάπως μπαλαντέρ, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βραζιλιάνος έχει ταλέντο. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος παράγοντας μπορεί να είναι ο ίδιος ο Conte. Η αδιαπραγμάτευτη προσέγγισή του οδήγησε τα Σπιρούνια στην υπέρβαση και τους εξασφάλισε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν προσθέτετε τις παγκόσμιας κλάσης ικανότητες του Harry Kane και τις μαγικές στιγμές του Son Heung-Min, θα μπορούσαν να είναι στην κορυφή μέχρι το τέλος της περιόδου.

Πρέμιερ Λιγκ Στάδιο Υποβιβασμού

Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που θα μπορούσαν να καταλάβουν την τελευταία τριάδα τον Μάιο και οι νεοφώτιστες ομάδες θα κάνουν καλά να διατηρήσουν τη θέση τους στην πρώτη κατηγορία. Αφού γλίτωσε οριακά από την πτώση, η Έβερτον θα μπορούσε να βρεθεί ξανά με πραγματικό πρόβλημα. Έβγαλε πάνω από 50 εκατομμύρια λίρες με την πώληση του Richarlison, αλλά δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα πρόθυμη να ξοδέψει αυτά τα χρήματα. Ο Frank Lampard έχει μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά στα χέρια του.

Από τις νεοφώτιστες ομάδες, η Μπόρνμουθ και η Νότιγχαμ Φόρεστ θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Τα “κεράσια” έχουν καλωσορίσει μερικές αφίξεις – καμία από τις οποίες δεν προσέφερε φοβερή ποιότητα – και εξακολουθεί να υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με την ικανότητα του Dominic Solanke να ηγηθεί της γραμμής για έναν σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Για τη Φόρεστ του Steve Cooper, φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα στα μετόπισθεν. Είναι μια τριάδα Steve Cook, Joe Worrall και Scott McKenna αρκετή για να την κρατήσει στην κατηγορία; Τώρα μπορεί να αποδειχθεί ότι κάνουμε λάθος, αλλά η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία θα την οδηγήσουν μέχρι ενός σημείου απέναντι στην υψηλή ποιότητα της Πρέμιερ Λιγκ.

Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές που περιπλέκουν αυτή τη σεζόν, που καθιστούν σχεδόν αδύνατο να την προσδιορίσουμε. Ωστόσο, αν η Σίτι είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και τα Σπιρούνια συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα και η Μπόρνμουθ, η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Έβερτον μπορεί να υποβιβαστούν, φαίνεται να γνωρίζουμε φυσικά από την αρχή τι θα συμβεί. Αν έχουμε κάνει λάθος σε κάποια πρόβλεψη, θα πρέπει απλώς να το αποδώσουμε σε εξωγενείς μεταβλητές.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Τα NetBet Boosts είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους πελάτες μας στη NetBet Σπορ. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων και μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες σχετικά με τα NetBet Boosts στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ