Ποδόσφαιρο

Euro 2022 Ημιτελικός: Αγγλία – Σουηδία Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Αγγλία πέρασε στον ημιτελικό του Euro 2022 μετά από μια δραματική νίκη στην παράταση επί της Ισπανίας. Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη εμφάνισή της σε αυτή τη φάση ενός μεγάλου τουρνουά, αλλά δεν τα έχει καταφέρει σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σουηδία και δώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά μας από τη σελίδα αποδόσεων ποδοσφαίρου του NetBet Σπορ. Μπορείτε να επισκεφθείτε το blog μας για μεγαλύτερη κάλυψη του αθλητικού μας ημερολογίου.

Euro 2022: Ημιτελικός

Αγγλία – Σουηδία

Τρίτη 26 Ιουλίου, 8μμ

Bramall Lane, Σέφιλντ

Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου Αγγλία – Σουηδία

Η Sarina Wiegman ελπίζει ότι μπορεί να απαλλάξει την Αγγλία από τα δεινά του ημιτελικού, και αν κάποιος μπορεί να το κάνει, αυτός είναι η δύο φορές καλύτερη προπονήτρια γυναικών της FIFA. Η Ολλανδή προπονήτρια οδήγησε την Ολλανδία στον τίτλο του Euro 2017, καθώς και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Οι γηπεδούχοι θα είναι το φαβορί στο παιχνίδι, αλλά το νούμερο δύο στον κόσμο θα μπορούσε να αποδειχθεί η πιο δύσκολη δοκιμασία τους μέχρι στιγμής.

Η Σουηδία ήταν κυρίαρχη στον προημιτελικό με το Βέλγιο. Αν και χρειάστηκε το 92ο λεπτό για να προκριθεί, κατέγραψε 34 σουτ έναντι τριών των αντιπάλων της και είχε ένα γκολ που ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Η νίκη αυτή σηματοδότησε 33 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη στα 90 λεπτά, ένα σερί που την έχει οδηγήσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σουηδία έχει συνήθως το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια. Έχει νικήσει σε οκτώ από τις 13 συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης αναμέτρησης για την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Η ομάδα του Peter Gerhardsson έχει συμμετάσχει σε όλα τα Euro, εκτός από ένα, από την έναρξη της διοργάνωσης το 1984, κατακτώντας μία φορά τη νίκη, τερματίζοντας τρεις φορές στη δεύτερη θέση και κατακτώντας την τρίτη θέση σε τέσσερις περιπτώσεις.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει μια πραγματική πρόκληση το βράδυ της Τρίτης, αλλά ποτέ δεν ήταν σε καλύτερη θέση για να πετύχει τον στόχο της. Η ομάδα των Λιονταριών διαθέτει ένα λεπτό μείγμα νεότητας και εμπειρίας, και τώρα προπονείται από μια έμπειρη νικήτρια. Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοση που είχε απέναντι στην Ισπανία αν θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο Γουέμπλεϊ, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Παρά την ιστορία των συναντήσεων μεταξύ αυτών των ομάδων, ο μετρητής πιθανότητας νίκης της NetBet δίνει στην Αγγλία 51% πιθανότητα νίκης, ενώ η Σουηδία έχει μόλις 22% πιθανότητα. Η ισοπαλία στα 90 λεπτά θεωρείται πιο πιθανή από τη νίκη της Σουηδίας με 27%.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Αγγλία – Σουηδία

Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για την ισοπαλία με 4/5. Η Σουηδία θα στερηθεί κάποιες βασικές παίκτριες στον ημιτελικό, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να διαμορφώνονται στο δελεαστικό 3/1. Η ισοπαλία μπορεί να υποστηριχθεί με 5/2.

Προγνωστικά Αγγλία – Σουηδία

Η Αγγλία κερδίζει και σκοράρουν και οι δύο – 3/1

Η Αγγλία θα είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει. Η Σουηδία δεν έχει αρκετές παίκτριες και παρόλο που θα απειλήσει την Αγγλία, οι Λιονταρίνες έχουν το πλεονέκτημα. Με το κοινό μαζί τους, θα πρέπει να έχουν τη δυναμική για να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό.

Ισοπαλία σε 90 λεπτά – 5/2

Η Σουηδία είναι το νούμερο δύο στον κόσμο μιας και έχει ποιότητα σε όλους τους τομείς. Δεν μπορείτε ποτέ να τις ξεγράψετε και καμία ομάδα δεν έχει φτάσει σε αυτό το στάδιο πιο πολλές φορές. Σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα στις Λιονταρίνες και οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές.

Πρώτη σκόρερ: Μπεθ Μιντ – 5/1

Η Μπεθ Μιντ, η κύρια απειλή της Αγγλίας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν καταιγιστική. Αποκλείστηκε στον προημιτελικό, αλλά καμία παίκτρια δεν ήταν πιο απειλητική μπροστά στο τέρμα. Θα είναι το κλειδί για την πιθανότητα της Αγγλίας να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Τα NetBet Boosts είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων και μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες σχετικά με τα NetBet Boosts στη σελίδα μας για τις προσφορές!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ