Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

Euro 2022 – Γαλλία – Βέλγιο Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Υπάρχει ένας κρίσιμος γύρος αγώνων στον όμιλο Δ το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ισλανδία και η Γαλλία το Βέλγιο για τη δεύτερη αγωνιστική. Με νίκη η Γαλλία θα προκριθεί στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, ενώ με ενδεχόμενη ήττα το Βέλγιο κινδυνεύει πραγματικά να αποχωρήσει από τη φάση των ομίλων.

Προβλέπουμε τη σημαντική αναμέτρηση και σας παρέχουμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για να κερδίσετε χρήματα μεσοβδόμαδα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας ονλάιν στη NetBet.

Γαλλία – Βέλγιο

Πέμπτη 14 Ιουλίου, 8μμ

Στάδιο Aesseal New York, Rotherham

Γαλλία – Βέλγιο Προεπισκόπηση

Αυτές οι δύο ομάδες ξεκίνησαν κάπως αντίθετα την πορεία τους. Ενώ το Βέλγιο αντιμετώπισε δύσκολα την Ισλανδία, η Γαλλία σφυροκόπησε την Ιταλία με 5-1 για να εδραιώσει τη θέση της ως φαβορί για την κατάκτηση του ομίλου. Το Βέλγιο θα είναι αναμφίβολα αουτσάιντερ στην επόμενη αναμέτρησή του απέναντι στην τρίτη ομάδα της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά είναι ικανό να προκαλέσει την ανατροπή.

Η Tessa Wullaert και η Tine De Caigny θα μεταφέρουν τις ελπίδες της χώρας στους ώμους τους ενόψει του δεύτερου αγώνα. Το ζευγάρι είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα γκολ του Βελγίου και σκόραρε 21 φορές μαζί στα προκριματικά του Euro 2022. Αν οι Κόκκινοι Διάβολοι καταφέρουν να κρατήσουν σχετικά ήσυχη την ταλαντούχα γαλλική επίθεση, οι De Caigny και Wullaert θα είναι έτοιμοι να προκαλέσουν ζημιά στην άλλη άκρη του γηπέδου.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε την ποιότητα της Γαλλίας – είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πολλοί υποστήριζαν ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος στο Euro 2022. Στο πρώτο ημίχρονο του εναρκτήριου αγώνα τους έβαλαν πέντε γκολ στην ανήμπορη Ιταλία, με την Grace Geyoro να πετυχαίνει χατ-τρικ και την Marie-Antoinette Katoto να συμμετέχει επίσης στη δράση.

Ο φόβος για το Βέλγιο είναι ότι οι Les Bleus δεν χρειάστηκε ποτέ να ανέβουν πάνω από τη δεύτερη ταχύτητα στο πρώτο τους παιχνίδι. Έχουν ακόμα πολλά να δώσουν και δεν είναι εύκολο να δει κανείς πώς μπορεί το Βέλγιο να τους σταματήσει. Θα είναι το μεγάλο φαβορί της NetBet για την αναμέτρηση, με ελάχιστες ενδείξεις να δείχνουν κάτι άλλο εκτός από τη νίκη της Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλία – Βέλγιο

HT/FT/Over ή under 2.5 γκολ – Γαλλία/Γαλλία/Over 2.5 γκολ

Υπάρχει μικρή αξία στο στοίχημα στη Γαλλία λόγω του ότι είναι τόσο μεγάλο φαβορί. Ωστόσο, αυτή η εναλλακτική λύση φαίνεται μια σταθερή επιλογή. Είχαν προβάδισμα 5-0 στο ημίχρονο του πρώτου τους αγώνα, οπότε περιμένετε να βγουν και πάλι με ορμητική διάθεση στο γήπεδο. Αν μπορέσουν να προηγηθούν νωρίς, μπορεί να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και περιμένουμε να κυριαρχήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Γαλλία κερδίζει και σκοράρουν και οι δύο

Το Βέλγιο είναι αουτσάιντερ, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σκοράρει κάποια στιγμή χάρη στο επιθετικό ταλέντο των De Caigny και Wullaert. Είναι απίθανο να έχουν αρκετά στοιχεία για να διεκδικήσουν μια πραγματική πρόκληση, και το γκολ μπορεί να είναι παρηγοριά, αλλά σίγουρα έχουν παίκτριες που μπορούν να τελειώσουν το παιχνίδι αν τους δοθεί η ευκαιρία.

Αν σας αρέσουν οι επιλογές μας ή αν θέλετε να δείτε τις τελευταίες αποδόσεις για τα επερχόμενα αθλητικά γεγονότα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ