Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

Euro 2022: Αγγλία – Αυστρία, Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Euro 2022 ξεκινά την Τετάρτη, καθώς η οικοδέσποινα Αγγλία αντιμετωπίζει την Αυστρία στο Old Trafford. Οι Λιονταρίνες θα ξεκινήσουν την εκστρατεία τους ως ισχυρό φαβορί για να διεκδικήσουν και τους τρεις βαθμούς, καθώς αναζητούν το πρώτο μεγάλο τρόπαιο. Εδώ στη NetBet, κάναμε μια προεπισκόπηση της εναρκτήριας αναμέτρησης και επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα που είναι διαθέσιμα στη σελίδα μας με τις ποδοσφαιρικές αποδόσεις.

Αγγλία – Αυστρία

Τετάρτη 6 Ιουλίου, 8μμ

Old Trafford, Μάντσεστερ

Ζωντανά στο BBC One

Αγγλία – Αυστρία, Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αγγλία αναμένεται να φτάσει στη νίκη στην πρώτη της εμφάνιση στο τουρνουά και θα ελπίζει σε ένα γρήγορο γκολ για να ηρεμήσει τα νεύρα της. Οι Λιονταρίνες προβλέπεται να έχουν ανώτερη ποιότητα σε όλο το γήπεδο, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουν την ομάδα της Αυστρίας που πραγματικά δεν έχει τίποτα να χάσει.

Η Αυστρία έκανε το ντεμπούτο της σε ένα μεγάλο γυναικείο τουρνουά μόλις στο Euro 2017, αλλά τί ξεκίνημα ήταν αυτό! Το αουτσάιντερ πάλεψε μέχρι τον ημιτελικό ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και έχει βελτιωθεί αρκετά στα πέντε χρόνια που ακολούθησαν. Σίγουρα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την τύχη της κατά καιρούς αν πρόκειται να προχωρήσει από τη φάση των ομίλων, αλλά διαθέτει πραγματική ποιότητα με παίκτριες όπως η Sarah Zadrazil και η Nicole Billa που μπορούν να κάνουν ζημιά στις διοργανώτριες αν εφησυχάσουν.

Η Sarina Wiegman θα ελπίζει να αποφύγει όλα τα εμπόδια στο δρόμο και να κάνει ένα σταθερό ξεκίνημα μπροστά σε ένα πλήρες κοινό στο Old Trafford. Υπό την επιτυχημένη Ολλανδή προπονήτρια, η Αγγλία θα έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει μέχρι τέλους στην έδρα της. Πολλές από τις ελπίδες τους επαφίενται στους ώμους της νεαρής Lauren Hemp, αφού η 21χρονη ακραία επιθετικός επέδειξε μια εντυπωσιακή σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μαζί με την Hemp, η συμπαίκτριά της στο σύλλογο Ellen White θα προσπαθήσει να ξαναβρεί την καλύτερή της φόρμα με τη φανέλα της Αγγλίας. Η σέντερ φορ δεν κατέγραψε την πιο παραγωγική της χρονιά, αλλά το ταλέντο της στο γκολ είναι ακόμα εμφανές. Είναι η πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στην Αγγλία με 50 γκολ σε 107 παιχνίδια και πολλοί θα την στηρίξουν για να τελειώσει το Euro με το χρυσό παπούτσι.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου: Αγγλία – Αυστρία

Όπως είναι αναμενόμενο, η Αγγλία είναι τεράστιο φαβορί για να πάρει τρεις βαθμούς με 4/27 και δεν προσφέρει μεγάλη αξία. Η Αυστρία θα μπει στο παιχνίδι ως αουτσάιντερ μαμούθ με 39/4, ενώ η ισοπαλία μπορεί να υποστηριχθεί με 6/1.

Προγνωστικά: Αγγλία – Αυστρία

Νίκη της Αγγλίας με 3-0 – 19/4

Η Αυστρία δεν πρόκειται να τα παρατήσει έτσι απλά, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα τα καταφέρει στην πρεμιέρα της. Υπάρχει τόση ποιότητα  στην ομάδα της Αγγλίας και με την υποστήριξη του κοινού, μπορούμε να την δούμε να κάνει ένα γρήγορο ξεκίνημα στο Μάντσεστερ.

Η Αγγλία κερδίζει 2-1, 3-1, 4-1 – 11/5

Αν θέλετε να καλύψετε τα νώτα σας, αυτό φαίνεται ένα αξιοπρεπές στοίχημα. Η ομάδα της Αυστρίας διαθέτει παίκτριες που ξεχωρίζουν και χωρίς να έχει τίποτα να χάσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δώσει πραγματική μάχη. Ωστόσο, οι Λιονταρίνες θα πρέπει στο τέλος να βγουν νικήτριες και αυτό το στοίχημα καλύπτει και τα δύο ενδεχόμενα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η πρώτη προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Τα NetBet Boosts είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα NetBet Boosts στη σελίδα με τις προσφορές μας!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ