Ποδόσφαιρο

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Saint-Denis ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο παιχνίδι στο ποδοσφαιρικό ημερολόγιο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης συναντώνται για τρίτη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ο ειδικός μας αναλυτής στη NetBet έχει κάνει μια προεπισκόπηση αυτής της τεράστιας αναμέτρησης και παρέχει τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος που είναι διαθέσιμα στη σελίδα αποδόσεων ποδοσφαίρου του NetBet Σπορ.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το blog της NetBet για περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο, όπως προεπισκοπήσεις, εκθέσεις σκάουτερ και μεταγραφικά κουτσομπολιά.

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 28 Μαΐου, 8μμ

Stade de France, Παρίσι

Ζωντανά στο BT Sport

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έρθει σε αυτή την αναμέτρηση γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του τίτλου της La Liga και την ιστορική επιστροφή στον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι. Με 13 τίτλους ήδη στο ενεργητικό της, κανείς δεν ξέρει πώς να κάνει τη δουλειά στην Ευρώπη όπως οι Los Blancos – και επιπλέον, ηγούνται από τον Carlo Ancelotti, τον δεύτερο πιο επιτυχημένο προπονητή της διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ θα πρέπει να συνέλθει μετά την απογοήτευση που υπέστη στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά με νίκη το Σάββατο θα ξεπεράσει την Μπάγερν Μονάχου και θα ισοφαρίσει τη Μίλαν ως η δεύτερη ομάδα με τις περισσότερες διακρίσεις στη διοργάνωση. Οι Reds αναδείχθηκαν νικητές όταν οι δύο αυτές ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 1981, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που κατέκτησε το στέμμα με νίκη 3-1 το 2018.

Οι Ισπανοί έχουν κερδίσει τις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων, κερδίζοντας τέσσερις από τις πέντε συναντήσεις της τελευταίας δεκαετίας, με τις άλλες να λήγουν ισόπαλες. Δεδομένης της φόρμας του Karim Benzema τη φετινή σεζόν, είναι δύσκολο να ποντάρεις εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 34χρονος έχει καταγράψει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, σημειώνοντας 44 γκολ σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λίβερπουλ δεν βρίσκεται καθόλου σε κακή φόρμα. Η ομάδα του Jurgen Klopp έχει χάσει μόλις μία φορά σε 34 αγώνες το 2022. Με το ταλέντο που διαθέτει σε όλο το γήπεδο, θα περίμενε κανείς να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα της Μαδρίτης αμυντικά. Η Μαν. Σίτι απέδειξε πολλές φορές ότι η αμυντική γραμμή του Ancelotti μπορεί να εκτεθεί και οι Mo Salah και Sadio Mane θα προσπαθήσουν να κάνουν ακριβώς αυτό.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρά το εντυπωσιακό πρόσφατο ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτή την αναμέτρηση, ο μετρητής πιθανότητας νίκης της NetBet της δίνει μόλις 29% πιθανότητες νίκης και θα είναι αουτσάιντερ με 47/20. Η Λίβερπουλ έχει 45% πιθανότητες νίκης με απόδοση 21/20, ενώ η ισοπαλία αποτιμάται σε 5/2.

Προγνωστικά στοιχήματος Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει και σκοράρουν και οι δύο – 9/2

Οι Μαδριλένοι έχουν το χάρισμα να τα καταφέρνουν στην Ευρώπη. Περιμένουμε να δεχτεί ευκαιρίες και να εκμεταλλευτεί την τύχη της, όπως έκανε και με τη Σίτι, αλλά η διαχρονική κλάση της στη μεσαία γραμμή και τα αδίστακτα τελειώματα στο γήπεδο μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

Πρώτος Σκόρερ: Mo Salah – 7/2

Αφού αποχώρησε με τραυματισμό μετά από μόλις μισή ώρα στον τελικό του 2018, ο Mo Salah θα επιδιώξει να αφήσει το στίγμα του στη μεγαλύτερη σκηνή. Δεν υπάρχει ούτε ένας αμυντικός που να μπορεί να τον αντιμετωπίσει στη μέρα του και θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει μετά την απογοήτευση πριν από μερικά χρόνια.

Bet Maker: Ισοπαλία, και οι δύο να σκοράρουν, Benzema και Salah οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ – 13/1

Αυτό το παιχνίδι υπόσχεται γκολ. Και οι δύο έχουν φονικές επιθετικές ικανότητες και ποιος θα μπορούσε να βρει δίχτυα καλύτερα από τους δύο νικητές του χρυσού παπουτσιού. Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία που χωρίζουν αυτές τις δύο ομάδες, και παρόλο που η Λίβερπουλ είναι το φαβορί των στοιχημάτων, θα μπορούσαμε να το δούμε να πηγαίνει στην παράταση.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας. Μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Τα NetBet Boosts είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους πελάτες μας στη NetBet Σπορ. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων και μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες σχετικά με τα NetBet Boosts στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ