Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 10ης αγωνιστικής

Το εγχώριο ποδόσφαιρο επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο μετά το απογοητευτικό τέλος της προσπάθειας της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε μια σύγκρουση κορυφής, ενώ ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τη Σμύρνη στο αντίθετο άκρο του βαθμολογικού πίνακα.

Κάναμε μια προεπισκόπηση του επόμενου γύρου αγώνων και σας δίνουμε μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στην ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Βόλος – ΟΦΗ

Μετά από ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην αγωνιστική περίοδο, κατά το οποίο κέρδισε τα 3 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Βόλος έχει κερδίσει μόνο μία φορά στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις. Τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων έχουν γίνει εμφανή. Μόνο ο Παναιτωλικός έχει δεχτεί περισσότερα γκολ. Ωστόσο, παρά τα προβλήματά του στην άμυνα, ο Βόλος έχει βρει με συνέπεια δίχτυα και ελπίζει ότι μπορεί να ξεπεράσει τον φιλοξενούμενο ΟΦΗ που έχει χάσει μόλις μία φορά.

Ο ΟΦΗ έχει κρατήσει καθαρά φύλλα αγώνα στα 3 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ανεβάζοντας τον αριθμό των καθαρών φύλλων του σε 5 για τη σεζόν. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Πραξιτέλης Βούρος είναι βράχος στην καρδιά της αμυντικής γραμμής της ομάδας, με τον ΟΦΗ να προτιμά συχνά την άμυνα. Παρά την όχι και τόσο καλή φόρμα του Βόλου, διαθέτει δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες της κατηγορίας. Οι επιθετικοί Tom van Weert και Julian Bartolo έχουν μαζί 9 γκολ και 4 ασίστ μέχρι στιγμής, και περιμένουμε ότι έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρουν την ομάδα τους στις νίκες μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πρόβλεψη: Βόλος

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αυτή η αναμέτρηση μοιάζει τόσο ισορροπημένη όσο μπορεί να είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στα χαρτιά. Μόλις 3 βαθμοί χωρίζουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό από την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ έχει τέλειο ρεκόρ στην έδρα της, κερδίζοντας και τα 4 παιχνίδια και έχει δεχτεί μόλις μία φορά γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει άψογο ρεκόρ εκτός έδρας. Η ΑΕΚ έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση και έχει σκοράρει 5 γκολ περισσότερα, αλλά έχει δεχτεί και 5 περισσότερα από τους αμυντικά ασφαλείς φιλοξενούμενους.

Από τότε που επέστρεψε από τον επιτυχημένο δανεισμό του στη Λας Πάλμας, ο Sergio Araujo, βγαλμένος από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, έχει βρει τη φόρμα του στην ΑΕΚ, σκοράροντας 4 φορές σε 8 παιχνίδια φέτος. Έχει υποστηριχθεί κυρίως από τον Steven Zuber, ο οποίος έχει σκοράρει 5 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ από την αριστερή πλευρά. Οι δυο τους θα έχουν τον κρίσιμο ρόλο να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων που έχουν δεχτεί μόνο 5 γκολ σε όλη τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι το μικρό φαβορί για τη NetBet, αλλά θα είναι ευχαριστημένος και με έναν βαθμό, και πιθανότατα θα παραταχθεί με συμπαγή τρόπο για να αποφύγει την ήττα. Πιστεύουμε ότι η πρώτη φετινή συνάντηση μεταξύ των δύο αυτών ομάδων θα λήξει ισόπαλη.

Πρόβλεψη: Ισοπαλία

Λαμία – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να είναι σε πολύ καλή φόρμα φέτος μιας και έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά ένα πράγμα έχει παραμείνει σταθερό μέχρι στιγμής – η καλή φόρμα του Ισπανού επιθετικού Carlitos Lopez. Ο Lopez βρίσκεται ξεκάθαρα στην κορυφή του πίνακα των πρώτων σκόρερ της ελληνικής Σούπερ Λίγκα, με 8 γκολ και 3 ασίστ σε 9 συμμετοχές. Έχει πετύχει πάνω από το 50% των γκολ της ομάδας του στη φετινή σεζόν, αλλά ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να μετατρέψει τις εμφανίσεις του σε νίκες.

Η Λαμία έχει ανεβάσει την απόδοσή της πρόσφατα, χάνοντας μόλις μία φορά στα τελευταία 6 παιχνίδια μετά από ένα σερί 3 ηττών στην αρχή της σεζόν. Το πρόβλημά της είναι τα γκολ, με κανέναν παίκτη να μην έχει βρει δίχτυα πάνω από μία φορά. Αν και είναι σε καλύτερη φόρμα από τους φιλοξενούμενους, πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετή δύναμη στην επίθεσή του για να νικήσει τη Λαμία.

Πρόβλεψη: Παναθηναϊκός

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα.

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tags