Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 2022/23: Λίβερπουλ – Γουλβς: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Κάθε αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ είναι κρίσιμος σε αυτή τη φάση, με την τελευταία αποστολή της Λίβερπουλ να είναι η επίσκεψη της Γουλβς. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά τη φετινή σεζόν, με τους τρεις βαθμούς να φαίνεται ότι βρίσκονται στο Anfield.

Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και σας δίνουμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου. Για να περιηγηθείτε στις αθλητικές αγορές αυτού του Σαββατοκύριακου ή για να τοποθετήσετε το δικό σας στοίχημα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet.

Λίβερπουλ – Γουλβς

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 3μμ

Anfield, Λίβερπουλ

Λίβερπουλ – Γουλβς Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η Λίβερπουλ έχει χάσει μόλις μία φορά στα έξι πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά έχει πετύχει μόνο δύο νίκες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός της πρώτης εξάδας με εννέα βαθμούς. Δεν είναι το γρήγορο ξεκίνημα που θα ήλπιζε ο Jurgen Klopp, με τους “Κόκκινους” να βρίσκονται ήδη έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και πέντε από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γουλβς θα είχε τα μάτια της στραμμένα σε μια θέση στην Ευρώπη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά μια νίκη μέχρι στιγμής έχει μάλλον κάπως περιορίσει τις προσδοκίες της. Μπορεί να έχει την καλύτερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ παθητικό, αλλά καμία ομάδα δεν έχει βρει δίχτυα λιγότερες φορές από την ομάδα του Bruno Lage. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στους μισούς αγώνες της και δεν έχει σκοράρει ακόμα πάνω από μία φορά σε ένα παιχνίδι. Αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για το ταξίδι στο Anfield για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Λίβερπουλ που έβαλε εννέα γκολ στην ανήμπορη Μπόρνμουθ.

Η ομάδα του Klopp απέχει πολύ από τον καλύτερο εαυτό της, γεγονός που μπορεί να αφήσει την πόρτα ελαφρώς ανοιχτή για τη Γουλβς να πάρει βαθμούς εκτός έδρας. Ωστόσο, τα επιθετικά προβλήματα των φιλοξενούμενων έχουν φανεί σε όλους. Αν δεν είναι σίγουροι ότι θα κρατήσουν ένα καθαρό φύλλο αγώνα – κάτι που μόνο η Άρσεναλ και η Ίντερ Μίλαν έχουν κάνει φέτος στο Anfield – είναι απίθανο η Γουλβς να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ έχει επτά διαδοχικές νίκες απέναντι στους αντιπάλους της αυτό το Σαββατοκύριακο, και παρόλο που δεν παίζει με όλες τις δυνάμεις της, αναμένεται να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς στη συνάντησή τους το Σάββατο.  Δίνεται 76% πιθανότητα νίκης από τον μετρητή πιθανότητας νίκης της NetBet, με τη Γουλβς να έχει μόλις 9% πιθανότητα νίκης.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Λίβερπουλ – Γουλβς

Παρά το ανέμπνευστο ξεκίνημά της στη σεζόν, η Λίβερπουλ είναι τεράστιο φαβορί 1/4 για να πάρει τους τρεις βαθμούς στην έδρα της. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει έξι ισοπαλίες μεταξύ τους φέτος, με την απόδοση αυτή τη στιγμή να είναι 5/1 για άλλη μια ισοπαλία το Σάββατο. Η Γουλβς τιμολογείται με 9/1, μια απόδοση μαμούθ, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της κακής ιστορίας της σε αυτό το παιχνίδι.

Συμβουλές στοιχήματος Λίβερπουλ – Γουλβς

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Νίκη της Λίβερπουλ με 1-0 – 23/4

Δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι δύο από τις τρεις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων έχουν λήξει 1-0 υπέρ της Λίβερπουλ και παρόλο που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να περάσει τη γραμμή. Ωστόσο, έχουμε εξοικειωθεί όλο και περισσότερο με την αμυντική ικανότητα της Γουλβς τα τελευταία χρόνια – σίγουρα θα κάνουν τους “Κόκκινους” να τρέχουν.

Ισοπαλία – 5/1

Η Φούλαμ, η Κρίσταλ Πάλας και η Έβερτον τα κατάφεραν – μπορεί και η Γουλβς; Δεν πιστεύουμε ότι η ομάδα του Lage θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ, αλλά το χαμηλό μπλοκ της θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ακόμη εμπόδιο για την ομάδα του Klopp που πρέπει να ξεπεράσει. Η Γουλβς θα είναι σίγουρη ότι θα πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ