Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 7η αγωνιστική: Προεπισκόπηση, αποδόσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Ίσως να γινόμαστε μάρτυρες μιας από τις πιο αμφίρροπες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι σήμερα! Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με συναρπαστικές αναμετρήσεις με τα προγνωστικά 12/1 της NetBet για την Πρέμιερ Λιγκ. Κοιτάξαμε καλά τις τελευταίες ποδοσφαιρικές αποδόσεις για την έβδομη αγωνιστική και ξεχωρίσαμε μερικά διαμάντια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Για την κάλυψη των σημαντικότερων γεγονότων του αθλητικού ημερολογίου, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Blog. Για να τοποθετήσετε το δικό σας στοίχημα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet Σπορ.

Η Μπράιτον να κερδίσει την Μπόρνμουθ – 20/27

Με τέσσερις νίκες στα έξι πρώτα παιχνίδια της, η Μπράιτον ανέβηκε στην πρώτη τετράδα και τίποτα δεν υποδηλώνει ότι η παραμονή της θα είναι σύντομη. Έχει μία από τις κορυφαίες παρουσίες της περιόδου 2022/23, με μία από τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις στην κατηγορία και παίζοντας πραγματικά εκθαμβωτικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του Graham Potter κάνουν το ταξίδι κατά μήκος της νότιας ακτής της Αγγλίας για να αντιμετωπίσουν την Μπόρνμουθ αυτό το Σαββατοκύριακο, σε ένα παιχνίδι που είναι σίγουρα ικανοί να κερδίσουν άνετα.

Οι “Βυσσινί” έκαναν μια απίθανη ανατροπή με 3-2 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ την προηγούμενη φορά, αλλά αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια εξαίρεση. Χάνουν γκολ με ανησυχητικό ρυθμό – 18 γκολ σε έξι παιχνίδια – και εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες για την ικανότητα των επιθετικών τους να προσαρμοστούν με επιτυχία στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να είναι ένα φευγαλέο ταξίδι στην Πρέμιερ Λιγκ για την Μπόρνμουθ, με την ήττα να είναι σίγουρα στα χαρτιά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Μάντσεστερ Σίτι να νικήσει την Τότεναμ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 7/5

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά δύσκολα κερδίζει τις ομάδες. Ο Antonio Conte βασίζεται στην άμυνά του για να περάσει τα “Σπιρούνια” από τη γραμμή. Ενώ αυτό μπορεί να λειτούργησε απέναντι σε ορισμένες από τις ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, η Μάντσεστερ Σίτι και ο Erling Haaland είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Η Σίτι έχει πετύχει τρία ή περισσότερα γκολ σε όλα τα παιχνίδια της εκτός από δύο, οπότε θα έλεγε κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές για να πάρουν βαθμούς από αυτό το παιχνίδι.

Η ομάδα του Pep Guardiola ήταν ίσως πιο ανοιχτή φέτος από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και αυτό θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την Τότεναμ. Ωστόσο, ήταν επίσης απολύτως αδίστακτη στο τελευταίο τρίτο και δεν είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να την σταματήσει να βρίσκει δίχτυα.

Η Γουέστ Χαμ να πάει ισοπαλία με τη Νιούκαστλ – 9/4

Αυτό το παιχνίδι φωνάζει από μακριά ισοπαλία. Η Γουέστ Χαμ έχει ξεκινήσει δύσκολα την πορεία της, κερδίζοντας μόλις μία φορά στις πρώτες έξι αγωνιστικές, ενώ η Νιούκαστλ έχει εντυπωσιάσει κατά καιρούς, αλλά δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τη γραμμή. Παρ’ όλα τα θετικά στο St. James’ Park, οι “Καρακάξες” έχουν ήδη φέρει τέσσερις ισοπαλίες, δύο εκ των οποίων έληξαν 0-0. Ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να πιστωθεί στον Eddie Howe είναι η αμυντική σταθερότητα της ομάδας του – μόνο τρεις ομάδες έχουν δεχτεί λιγότερα γκολ.

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει φτάσει ούτε κατά διάνοια στο επίπεδο στο οποίο έφτασε την περασμένη σεζόν, αν και έχει αρχίσει να βελτιώνεται στις πρόσφατες εμφανίσεις της. Δεν δείχνει ιδιαίτερα απειλητική μπροστά και δεδομένης της συμπαγούς αμυντικής δομής της Νιούκαστλ, η αναμέτρηση μπορεί εύκολα να λήξει 0-0. Δεν βλέπουμε να διαμορφώνεται ως ένα κλασικό παιχνίδι όλων των εποχών.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ