Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 2022/23: Τότεναμ – Λέστερ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Τότεναμ ελπίζει να διατηρήσει την πίεση στην κορυφή σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Λέστερ για την όγδοη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και διαλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά μας από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο blog της NetBet για την κάλυψη των σημαντικότερων γεγονότων του αθλητικού ημερολογίου ή να βάλετε το δικό σας στοίχημα στο NetBet Σπορ.

Τότεναμ – Λέστερ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, 5:30μμ

Στάδιο Tottenham Hotspur, Λονδίνο

Ζωντανά στο Sky Sports Main Event

Τότεναμ – Λέστερ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ και παραμένει αήττητη στα έξι πρώτα παιχνίδια της. Ωστόσο, η δυναμική της μπορεί να έχει σταματήσει ελαφρώς, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη δεύτερη έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Antonio Conte θα προσπαθήσει να ανακάμψει αυτό το Σαββατοκύριακο και θα μπορούσε να πάει στη διεθνή διακοπή στην κορυφή του πρωταθλήματος, αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι με το μέρος της.

Η Λέστερ ταξιδεύει στο Λονδίνο με πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, οι οποίες κορυφώθηκαν με την ήττα με 5-2 από την Μπράιτον την προηγούμενη φορά. Βρίσκεται στον πάτο του πρωταθλήματος με μόλις έναν βαθμό και μόνο η Μπόρνμουθ έχει χειρότερη αμυντική επίδοση από τις “Αλεπούδες”. Ο Brendan Rodgers θα πρέπει να αλλάξει τα πράγματα γρήγορα, καθώς η πίεση αρχίζει να αυξάνεται στον Βορειοϊρλανδό.

Η αυτοπεποίθηση της Λέστερ δεν θα βοηθηθεί από το κακό πρόσφατο ρεκόρ της σε αυτό το παιχνίδι. Έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της με τα “Σπιρούνια”, δεχόμενη τουλάχιστον τρία γκολ σε όλες αυτές τις ήττες. Εκτός από το ότι φαίνονται ευάλωτοι αμυντικά, οι φιλοξενούμενοι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουν φανεί σχεδόν καθόλου απειλητικοί στο τελευταίο τρίτο. Έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ερωτήματα για το αν ο χρόνος του Jamie Vardy μπορεί να έχει τελειώσει, με τον 35χρονο να μην έχει σκοράρει σε έξι εμφανίσεις φέτος.

Αντίθετα, ο Harry Kane έχει ξεκινήσει με φόρα και ο αρχηγός της Αγγλίας δείχνει έτοιμος για μια ακόμη καρποφόρα σεζόν στο Βόρειο Λονδίνο. Όταν ο Heung-Min Son βρίσκεται σε φόρμα και με δεδομένη την επιθετική ποιότητα του Richarlison και του Dejan Kulusevski, αυτή η ομάδα μοιάζει επικίνδυνη για τα “Σπιρούνια”. Είναι δύσκολο να δούμε πώς αυτή η απογοητευμένη ομάδα της Λέστερ μπορεί να πάρει βαθμούς από το γήπεδο της Τότεναμ.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Τότεναμ – Λέστερ

Με την ανώτερη πρόσφατη επίδοσή τους σε αυτό το παιχνίδι, τα “Σπιρούνια” θα μπουν στην ισοπαλία ως ισχυρό φαβορί 4/9. Η Λέστερ είναι αουτσάιντερ 11/2, ενώ η ισοπαλία αποτιμάται σε 33/10. Ο Harry Kane οδηγεί τις αποδόσεις με 13/5 για να ανοίξει το σκορ, με το νούμερο 10 της Τότεναμ να έχει 16/1 για να πετύχει χατ-τρικ.

Συμβουλές στοιχήματος Τότεναμ – Λέστερ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Η Τότεναμ κερδίζει και σκοράρουν και οι δύο – 31/20

Τα “Σπιρούνια” έχουν δεχτεί γκολ σε έξι από τις τελευταίες οκτώ νίκες τους επί της Λέστερ. Δεν ήταν αδιαπέραστα φέτος, και οι “Αλεπούδες” έχουν αρκετή ποιότητα με παίκτες όπως ο James Maddison και ο Harvey Barnes για να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά η ομάδα του Conte έχει τη δυναμική για να βγει νικήτρια.

Bet Maker: Η Τότεναμ να κερδίσει, και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, ο Son πρώτος σκόρερ – 13/1

Πολλές συζητήσεις θα γίνουν γύρω από την αποτυχία του Son να βρει δίχτυα μέχρι στιγμής, αλλά είναι θέμα χρόνου. Ο Νοτιοκορεάτης έχει βρεθεί σε πολλές θέσεις για γκολ, με τα σουτ του να περνούν πάνω από το ξύλινο δοκάρι και να αναγκάζουν τους τερματοφύλακες να αποκρούουν. Η αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου απέναντι σε μια τρύπια άμυνα της Λέστερ θα μπορούσε να αποδειχθεί η ιδανική στιγμή για να πάρει μπρος και να τρέξει σε αυτή την αναμέτρηση.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ