Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 8η αγωνιστική: Προεπισκόπηση, αποδόσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Είναι ο τελευταίος γύρος αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ προτού πάρουμε ανάσα κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις που έχουν προγραμματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο, και εμείς σας δίνουμε τις στοιχηματικές μας συμβουλές από τις τελευταίες ποδοσφαιρικές αποδόσεις.

Ένα στοίχημα 10€ με 13/1 στο τρεμπλ της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να σας δώσει 145€ χάρη στο μπόνους 3% Παρολί Boost! Για να περιηγηθείτε σε όλες τις αθλητικές αγορές ή για να τοποθετήσετε έναν δικό σας παρολί, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Η Φούλαμ να κερδίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ – 6/4

Η Φούλαμ επιστρέφει στον βορρά έχοντας ξεκινήσει πολύ καλύτερα τη διαδρομή της επιστροφής της στην πρώτη κατηγορία από ό,τι η νεοφώτιστη αντίπαλός της, η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι “Κότατζερς” βρίσκονται άνετα στη μέση του πίνακα, με τις μοναδικές τους ήττες μέχρι στιγμής να προέρχονται από την Άρσεναλ και την Τότεναμ. Ο Aleksandar Mitrovic έχει κάνει αβίαστα το βήμα προς τα πάνω, σκοράροντας σε πέντε από τα έξι παιχνίδια της Φούλαμ, με το ρεκόρ τερμάτων του να το ξεπερνά μόνο ο Erling Haaland.

Η Φόρεστ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή, με τις πρώτες ελπίδες που απέκτησε με τη νίκη 1-0 επί της Γουέστ Χαμ να χάνονται γρήγορα με τρεις διαδοχικές ήττες. Η ήττα από την Τότεναμ και η συντριβή με 6-0 από τη Μαν. Σίτι θα ήταν αναμενόμενες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο παραδόθηκε απέναντι στην ουραγό Μπόρνμουθ την τελευταία φορά θα πρέπει να ανησυχήσει τον Steve Cooper. Η Φούλαμ δείχνει φαβορί ενόψει αυτού του αγώνα – κυρίως λόγω του Mitrovic – και μπορούμε να τη δούμε να παίρνει τη νίκη εκτός έδρας.

Η Άρσεναλ να κερδίσει την Μπρέντφορντ – 10/13

Η ήττα από τη Μαν. Γιουνάιτεντ δεν θα χαλάσει πολύ το κέφι στο στρατόπεδο της Άρσεναλ – η ομάδα του Mikel Arteta κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος του αγώνα και μάλλον στάθηκε άτυχη που δεν πήρε βαθμούς. Αντιμετωπίζει άλλο ένα δύσκολο ταξίδι στο Community Stadium για να παίξει με την Μπρέντφορντ που έχει χάσει μόλις μία φορά φέτος.

Οι “Μέλισσες” είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ivan Toney θα είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στο ματς με τη Λιντς. Ωστόσο, οι “Κανονιέρηδες” έχουν τον τρόπο να μηδενίζουν τις ομάδες κρατώντας τες καθηλωμένες. Αυτή τη σεζόν έχουν μια ρευστότητα που τους έλειπε επί σειρά ετών και οι τεχνικά προικισμένοι ποδοσφαιριστές τους δίνουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν στην κορυφή. Δεν φαίνεται να υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες που μπορούν να αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ με την τρέχουσα φόρμα της.

Η Έβερτον να πάει Ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ – 11/5

Πρόκειται για ένα τεράστιο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που αγωνίζονται προς τον πάτο του πρωταθλήματος, με δύο προπονητές που δέχονται αυξανόμενη πίεση για να ανατρέψουν τα πράγματα. Ενώ η Γουέστ Χαμ πιθανόν να φαίνεται φαβορί στα χαρτιά, στο ντέρμπι του Merseyside φάνηκε μια αντοχή που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Έβερτον δεν είναι ακόμα ξεγραμμένη.

Οι “Τόφις” είναι αήττητοι σε τέσσερα παιχνίδια – αν και με τέσσερις ισοπαλίες – αλλά ο Frank Lampard έχει βρει τον τρόπο να κάνει την ομάδα δύσκολο να νικηθεί. Φαίνεται πολύ καλύτερη ομάδα στο Goodison Park, και με τα φιλοξενούμενα “Σφυριά” να μην μπορούν να φτάσουν στα περσινά επίπεδα απόδοσης, αυτή θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Οι τρεις βαθμοί θα ήταν σημαντικοί και για τις δύο ομάδες, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι καμία από τις δύο έχει την απαιτούμενη δύναμη για να φέρει εις πέρας το παιχνίδι.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ