Ποδόσφαιρο

ΟΥΕΦΑ Πρωτάθλημα Εθνών Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Το διεθνές ποδόσφαιρο επέστρεψε και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν αγώνες για το Πρωτάθλημα Εθνών. Κάναμε μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αγώνων και συγκεντρώσαμε τα προγνωστικά μας από τις τελευταίες ζωντανές αποδόσεις ποδοσφαίρου. Ένα στοίχημα 10€ στο 13/1 τριπλό μας μπορεί να σας δώσει 152€ χάρη στο 3% Παρολί Boost μπόνους μας!

Για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να κερδίσετε ένα Free Bet (δωρεάν στοίχημα) 5€ όταν τοποθετήσετε ένα στοίχημα 5€ σε οποιονδήποτε αγώνα! Μπορείτε να πάτε στη σελίδα με τις προωθήσεις μας για να μάθετε πιο πολλά.

Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές του Πρωταθλήματος Εθνών και να τοποθετήσετε τον δικό σας παρολί στο NetBet Σπορ.

Ιταλία – Αγγλία

Ακόμα μία σύγκρουση μεταξύ αυτών των δύο ευρωπαϊκών γιγάντων, η δεύτερη μέσα στη χρονιά μετά τη συνάντησή τους στον τελικό του Euro 2020. Αλλά η Ιταλία και η Αγγλία δύσκολα μπορούν να θεωρηθούν από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, δεδομένων των πρόσφατων αδυναμιών τους. Οι Azzurri δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχασαν 3-0 στη Finalissima και κέρδισαν μόλις μία φορά στα τέσσερα παιχνίδια τους στο Πρωτάθλημα Εθνών, με την Αγγλία να μην έχει καταγράψει ακόμη νίκη στη διοργάνωση.

Η ισοπαλία είναι το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι τελευταία – οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις ήταν ισόπαλες μετά από 90 λεπτά, τρεις από τις οποίες ήταν 1-1. Η Ιταλία έχει κρατήσει μόνο δύο καθαρές νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια της και παρόλο που η ομάδα του Gareth Southgate δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα σε ανοιχτό παιχνίδι στο Πρωτάθλημα Εθνών, δεν θα στοιχημάτιζε κανείς εναντίον της επίθεσης με τα αστέρια της. Η Αγγλία έχει φανεί επίσης σαθρή στα μετόπισθεν, με την εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Ουγγαρία να αποτελεί τραγικά προφανές παράδειγμα. Καμία από τις δύο εθνικές ομάδες δεν φαίνεται να πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τις ομάδες που βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Euro, με την υπερηφάνεια να είναι το μόνο προφανές διακύβευμα που κάνει αυτό το παιχνίδι ενδιαφέρον.

Ισοπαλία με γκολ – 14/5

Ισπανία – Ελβετία

Η Ισπανία έχει περάσει μια ταραγμένη περίοδο τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά έχει εμφανιστεί κοντά στο καλύτερό της εαυτό στους πρόσφατους αγώνες. Μοιάζει με την Ισπανία του παρελθόντος, αναγκάζοντας τις ομάδες να υποταχθούν με παρατεταμένες περιόδους κατοχής. Στην τελευταία της έξοδο, στη νίκη με 2-0 επί της Τσεχίας, η ομάδα του Luis Enrique κατέγραψε 75% κατοχή μπάλας.

Αν λάβετε υπόψη σας και την έλλειψη επιθετικών ικανοτήτων της Ελβετίας, είναι δύσκολο να δούμε κάτι άλλο εκτός από μια άνετη νίκη της Ισπανίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν νικητές με 1-0 στο τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά ήταν τυχεροί που γλίτωσαν με ένα καθαρό φύλλο αγώνα, αφού δέχτηκαν 20 σουτ προς την εστία τους. Είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ στον 2ο όμιλο και δεν φαίνεται να έχει αρκετή δύναμη για να δοκιμάσει πραγματικά την ομάδα της Ισπανίας που φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της.

Νίκη της Ισπανίας με μηδέν – 20/21

Δανία – Γαλλία

Δεν μπορείς να στοιχηματίσεις εναντίον της Γαλλίας, έτσι δεν είναι; Kylian Mbappe, Karim Benzema, Antoine Griezmann, Christopher Nkunku – ο κατάλογος συνεχίζεται. Η απόδοση 1/1 για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές είναι φανταστική, ανεξάρτητα από τη φόρμα τους και τον αντίπαλό τους. Βέβαια, είχαν μια δύσκολη πορεία στο Πρωτάθλημα Εθνών, αλλά σίγουρα θα παρατάξουν μια πλήρη ομάδα, καθώς θέλουν να χτίσουν δυναμική ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Δανία ήταν εντυπωσιακή τους τελευταίους 18 μήνες και νίκησε 2-1 την τελευταία φορά που συναντήθηκαν αυτές οι δύο εθνικές ομάδες. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία χώρα στον πλανήτη που να μπορεί να ανταγωνιστεί την Les Bleus αυτές τις μέρες. Αν η Γαλλία εμφανιστεί και ανεβάσει την ένταση, δεν θα πρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες για το ποιος θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Νίκη της Γαλλίας – 1/1

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ