Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 9η αγωνιστική: Προεπισκόπηση, αποδόσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Η 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ υπόσχεται να είναι συναρπαστική, με δύο λονδρέζικα ντέρμπι και ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ. Αναλύσαμε τη δράση του Σαββατοκύριακου και επιλέξαμε ένα τριπλό με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο 11/1, ένα στοίχημα 10€ στο τρεμπλ μας μπορεί να σας δώσει 132€ χάρη στο μπόνους Παρολί Boost της NetBet. Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες αγορές αθλητικών στοιχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυμένων αποδόσεων για τους επερχόμενους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, στη NetBet.

Η Άρσεναλ να κερδίσει την Τότεναμ και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 47/20

Αυτή η επιλογή μοιάζει ισχυρή με βάση την απόδοση των δύο αυτών ομάδων τη φετινή σεζόν. Και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μπροστά από το τέρμα και διαθέτουν ταλέντα που μπορούν να δημιουργήσουν μια ευκαιρία από το τίποτα. Αυτό το στοίχημα έχει πιάσει τόπο στις τρεις από τις τέσσερις προηγούμενες νίκες της Άρσεναλ και οι δύο ομάδες έχουν βρει δίχτυα στις πέντε από τις επτά τελευταίες συναντήσεις πρωταθλήματος μεταξύ Άρσεναλ και Τότεναμ.

Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο οι Κανονιέρηδες έχουν ξεκινήσει την αγωνιστική τους περίοδο και του γεγονότος ότι δεν έχουν χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος από τα Σπιρούνια στο Emirates εδώ και μια δεκαετία, φαίνεται να έχουν το προβάδισμα. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο Harry Kane και ο Heung-Min Son θα δημιουργήσουν μία ή δύο ευκαιρίες, αλλά η πολύ βελτιωμένη άμυνα του Mikel Arteta είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει τα Σπιρούνια απ’ ό,τι τις προηγούμενες σεζόν. Ετοιμαζόμαστε για ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Γουέστ Χαμ – Γουλβς: Under 2.5 γκολ – 4/6

Αυτό το παιχνίδι φωνάζει από μακριά ισοπαλία, αλλά εμείς επιλέξαμε μια διαφορετική οπτική γωνία για το προγνωστικό μας – under 2,5 γκολ. Πρόκειται για τις δύο χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, με την καθεμία να έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές σε επτά παιχνίδια. Αλλά είναι επίσης δύο ισχυρές άμυνες – η Έβερτον είναι η μόνη ομάδα στο κάτω μισό που έχει δεχτεί λιγότερα γκολ από τη Γουέστ Χαμ και τη Γουλβς.

Έτσι, καμία από τις δύο ομάδες δεν φαίνεται να μπορεί να σκοράρει και αμφότερες φαίνονται σταθερές στα μετόπισθεν. Η Γουέστ Χαμ έχει σκοράρει μόλις μία φορά στο στάδιο του Λονδίνου, ενώ η Γουλβς έχει σκοράρει μόλις μία φορά εκτός έδρας. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να είναι ένα παιχνίδι με πολλά γκολ από καμία πλευρά!

Η Μαν. Σίτι να κερδίσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 13/10

Το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Etihad μετά τον Sir Alex Ferguson είναι εκπληκτικά καλό. Στις 10 επισκέψεις που έχει κάνει για να αντιμετωπίσει τους γείτονές της από τότε που έφυγε ο Fergie, έχει κερδίσει τις μισές, έχει φέρει μία ισοπαλία και έχει χάσει τέσσερις. Οι “Κόκκινοι” έχουν επίσης βρει δίχτυα σε οκτώ από αυτά τα 10 παιχνίδια και με την προφανή απειλή τους να είναι το μεταβατικό στάδιο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκαλέσουν προβλήματα στην ομάδα της Σίτι.

Τελικά η ομάδα του Pep Guardiola θα πρέπει να τους αναγκάσει να υποταχθούν. Ο Erling Haaland είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ακόμα και αν καταφέρει η αντίπαλη ομάδα να τον περιορίσει, έχει πολλά άλλα ταλέντα που μπορούν να δημιουργήσουν μια στιγμή μαγείας. Το παιχνίδι μπορεί να είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι νομίζει ο κόσμος, αλλά η Σίτι είναι ένα επίπεδο παραπάνω.

Αν σας αρέσουν τα προγνωστικά μας για τις αναμετρήσεις αυτού του Σαββατοκύριακου, μπορείτε να τοποθετήσετε το τρεμπλ της Πρέμιερ Λιγκ στο NetBet Σπορ.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ