Ποδόσφαιρο

Ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου: Άρσεναλ – Τότεναμ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Με το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ξεκινά η δράση της Πρέμιερ Λιγκ του Οκτωβρίου, καθώς η πρωτοπόρος Άρσεναλ προσπαθεί να διατηρηθεί στην κορυφή απέναντι στη μεγαλύτερη αντίπαλό της Τότεναμ. Αναλύσαμε αυτό που υπόσχεται να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου μέχρι στιγμής και επιλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά μας από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Για να περιηγηθείτε στις τελευταίες αθλητικές αγορές ή να τοποθετήσετε το δικό σας στοίχημα, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Άρσεναλ – Τότεναμ  

Σάββατο 1 Οκτωβρίου, 12:30μμ

Στάδιο Emirates, Λονδίνο

Ζωντανά στο BT Sport

Άρσεναλ – Τότεναμ, Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Στα χαρτιά, αυτό μοιάζει να είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου που έχουμε δει μέχρι σήμερα! Καμία ομάδα δεν έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από αυτές τις δύο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ μόλις ένας βαθμός χωρίζει την τρίτη Τότεναμ από την Άρσεναλ στην κορυφή του πίνακα.

Τα Σπιρούνια είναι μία από τις δύο ομάδες που είναι αήττητες μέχρι στιγμής – η άλλη είναι η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι – αλλά κάνει το σύντομο ταξίδι στο Emirates έχοντας να κερδίσει εκεί στο πρωτάθλημα εδώ και μία δεκαετία. Πρέπει να πάτε πίσω στο 2010 για να βρείτε τους τελευταίους τρεις βαθμούς που πήραν τα Σπιρούνια στην έδρα της αντιπάλου τους, όταν ο Younes Kaboul σκόραρε στις καθυστερήσεις για να ολοκληρώσει μια αξέχαστη ανατροπή.

Από εκείνο το παιχνίδι πριν από περίπου 12 χρόνια, η Άρσεναλ έχει κερδίσει επτά από τις 10 εντός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένης της νίκης με 3-1 σε αυτό το παιχνίδι την περασμένη σεζόν. Η ομάδα του Mikel Arteta είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή μέχρι στιγμής, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτική απέναντι στην Τότεναμ που μπορεί να έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο στην τελευταία της έξοδο.

Ο Heung-Min Son μπήκε επιτέλους στο πάρτι. Αφού δυσκολεύτηκε να πάρει μπρος στα πρώτα στάδια της αγωνιστικής περιόδου, ο Νοτιοκορεάτης πέτυχε ένα απολαυστικό χατ-τρικ από τον πάγκο κόντρα στη Λέστερ, ενώ ακολούθησε από ένα γκολ σε κάθε διεθνή του εμφάνιση. Τώρα που παίζει μαζί με τον Harry Kane, η ομάδα του Antonio Conte εμφανίζεται ακόμα πιο απειλητική.

Όμως οι Κανονιέρηδες έχουν τους δικούς τους σούπερ σταρ. Ο Gabriel Jesus έχει μεταμορφώσει την επίθεση της Άρσεναλ, σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Με τους Martin Odegaard και Gabriel Martinelli να παίζουν επίσης πολύ δυνατά, είναι και οι ίδιοι εξαιρετικά επικίνδυνοι. Δεν υπάρχει κανένα χάσμα μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά το ρεκόρ των γηπεδούχων απέναντι στα Σπιρούνια στο Emirates καθιστά δύσκολο να ποντάρεις εναντίον τους.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Άρσεναλ – Τότεναμ

Η Άρσεναλ είναι φαβορί 21/20 για να πάρει τους τρεις βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αυτή τη στιγμή 49/20 για να βάλουν τέλος στη μακρά αναμονή για τρεις βαθμούς εκτός έδρας απέναντι στους αντιπάλους τους. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 5/9 και μοιάζει μια σταθερή επιλογή με βάση την ποιότητα των επιθέσεων, με τους Jesus (7/2) και Kane (4/1) να θεωρούνται οι δύο πιο πιθανοί να ανοίξουν το σκορ.

Προγνωστικά Άρσεναλ – Τότεναμ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Νίκη της Άρσεναλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 47/20

Υποστηρίζουμε ότι η Άρσεναλ θα επιφέρει την πρώτη ήττα της Τότεναμ στο πρωτάθλημα της σεζόν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει και στα επτά παιχνίδια τους και δεν βλέπουμε αυτό το σερί να τελειώνει. Οι Κανονιέρηδες έχουν απίστευτο ρεκόρ στο ντέρμπι εντός έδρας και βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα μετά τον Arsene Wenger.

Over 1.5 γκολ στο 1ο ημίχρονο – 31/20

Αυτό το στοίχημα έχει κερδίσει στις τελευταίες έξι συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων – οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές για να διευρυνθεί αυτό το σερί το Σάββατο.

Bet Maker: Νίκη της Άρσεναλ, Over 2.5 γκολ, Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, Jesus & Son οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ – 14/1

Για όσους αναζητούν μεγαλύτερες αποδόσεις. Στα πέντε από τα έξι τελευταία ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου σημειώθηκαν πάνω από 2,5 γκολ και ποιος είναι καλύτερος για να σκοράρει από τον Jesus και τον Son; Ο πρώτος έχει διαπρέψει υπό την καθοδήγηση του Arteta, απολαμβάνοντας τον ρόλο του βασικού, ενώ ο Son έχει βρει επιτέλους τα πατήματά του και δείχνει έτοιμος να ξεκινήσει.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ