Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ – Λίβερπουλ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα κρίσιμα παιχνίδια έρχονται μαζεμένα αυτή τη σεζόν, καθώς η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ Άρσεναλ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Λίβερπουλ. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και διαλέξαμε τα καλύτερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες live αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Για να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές αθλητικών στοιχημάτων του Σαββατοκύριακου ή να τοποθετήσετε το δικό σας στοίχημα στο μεγάλο παιχνίδι, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου, 4:30μμ

Στάδιο Emirates, Λονδίνο

Ζωντανά στο Sky Sports Main Event

Άρσεναλ – Λίβερπουλ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η νίκη της Άρσεναλ με 3-1 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ήταν μια τεράστια δήλωση προθέσεων. Πλέον έχει κερδίσει επτά από τα οκτώ πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει ρεκόρ 100% στην έδρα της. Ο Mike Arteta παίρνει τον τόνο από την ομάδα του και, πέρα από τους τραυματισμούς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορούν να κοντράρουν τη Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη σεζόν.

Οι Gabriel Jesus, Martin Odegaard και Gabriel Martinelli ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση, ενώ ακόμα και ο Granit Xhaka έχει υψηλά επίπεδα απόδοσης στην καριέρα του για τους Κανονιέρηδες. Αμυντικά είναι πολύ πιο ασφαλείς από πέρυσι, όπως και θα πρέπει να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο απέναντι στην πεντάστερη επίθεση της Λίβερπουλ.

Οι Κόκκινοι του Jurgen Klopp χρειάστηκαν αρκετό καιρό για να πάρουν μπρος, αλλά δεν έχουν χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Αύγουστο. Απέχουν πολύ από τη δυναμική, ελεύθερη ομάδα που είδαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχουν σημάδια ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Ο Klopp αναμφίβολα θα έχει ανησυχίες για την εκτός έδρας εικόνα τους – η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει σε τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας φέτος. Ωστόσο, το ρεκόρ της σε αυτό το ματς δεν είναι τίποτα λιγότερο από κυρίαρχο.

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη (4 νίκες, 1 ισοπαλία) στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της με την Άρσεναλ, με τους “κανονιέρηδες” να μην καταφέρνουν να πετύχουν ούτε ένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Μάλιστα, η Άρσεναλ έχει καταφέρει να πάρει τρεις βαθμούς μόλις μία φορά τα τελευταία επτά χρόνια απέναντι στη Λίβερπουλ. Έτσι, ενώ οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή φόρμα, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου δεδομένο.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Δεν υπάρχει τίποτα να διαλέξετε μεταξύ αυτών των ομάδων και η απόδοση 31/20 για τις δύο ομάδες το υπογραμμίζει αυτό. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θεωρείται πιθανό με απόδοση 10/21, ενώ η απόδοση αυτή τη στιγμή είναι 14/5 για να κρατήσει η Λίβερπουλ το έκτο διαδοχικό καθαρό φύλλο αγώνα σε αυτό το ματς. Παρά το γεγονός ότι δεν έφτασε στα ύψη της περσινής σεζόν, ο Mo Salah είναι φαβορί (9/2) για να σπάσει το αδιέξοδο μαζί με τον φορμαρισμένο Jesus και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Klopp, τον Darwin Nunez.

Προγνωστικά Άρσεναλ – Λίβερπουλ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Νίκη της Άρσεναλ και γκολ και από τις δύο ομάδες – 27/10

Αυτό το στοίχημα έχει βγει και στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της Άρσεναλ φέτος. Σίγουρα είναι η ομάδα με το μομέντουμ και η Λίβερπουλ έχει επανειλημμένα δείξει ότι μπορεί να την κερδίσει μακριά από την έδρα της.

Ισοπαλία με γκολ – 14/5

Δεν σας κατηγορούμε αν δεν θέλετε να στοιχηματίσετε εναντίον της Λίβερπουλ – η ομάδα της εξακολουθεί να είναι εξωφρενικά καλή. Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και το ρεκόρ της σε αυτό το παιχνίδι τελευταία είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

Bet Maker: Over 0,5 γκολ πρώτου ημιχρόνου, Over 2,5 γκολ αγώνα, Salah & Jesus σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή – 25/4

Υπήρξε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και over 2,5 γκολ σε επτά από τις οκτώ φετινές εξόδους της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ έχει επίσης δει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια της εκτός από ένα. Ο Jesus είναι ο πιο πιθανός για να μπει στο φύλλο αγώνα, δεδομένου του πόσο σημαντικός είναι ως επίκεντρο των Κανονιέρηδων. Όσο για τον Salah, τι να πούμε, είναι απλά ο Salah.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ