Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 10η αγωνιστική: Προεπισκόπηση, αποδόσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Επιστρέφουμε με ακόμα ένα τριπλό της Πρέμιερ Λιγκ ενόψει μιας συναρπαστικής σειράς αγώνων της 10ης αγωνιστικής. Ρίξαμε μια ματιά στους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου και επιλέξαμε ένα τριπλό 12/1 που θα μπορούσε να σας δώσει 138€ με ένα στοίχημα 10€ χάρη στο μπόνους Παρολί Boost της NetBet!

Για να δείτε τις ενισχυμένες αποδόσεις της NetBet για τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ ή για να τοποθετήσετε ένα δικό σας παρολί, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Η Νιούκαστλ να κερδίσει την Μπρέντφορντ – 4/5

Η Νιούκαστλ θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω στο 4-1 επί της νεοφώτιστης Φούλαμ απέναντι στην Μπρέντφορντ του Thomas Frank αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι “καρακάξες” έχουν χάσει μόλις μία φορά φέτος και είναι αήττητες εντός έδρας, ενώ ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Μπρέντφορντ που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Το Σεντ Τζέιμς Παρκ έχει αποδειχθεί φρούριο υπό τον Eddie Howe, με τη Νιούκαστλ να έχει υποστεί μόνο μία εντός έδρας ήττα από αντίπαλο πρώτης κατηγορίας το 2022.

Μόνο η Έβερτον έχει δεχτεί λιγότερα γκολ από τη συμπαγή άμυνα του Howe, ενώ ο Callum Wilson έδειχνε σε εγρήγορση μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του. Οι “μέλισσες” διαθέτουν μια δική τους πραγματική απειλή με τον εξαιρετικό Ivan Toney, αλλά είναι πιθανό να μείνουν πίσω το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Λέστερ να κερδίσει την Μπόρνμουθ – 11/10

Ήταν μόνο θέμα χρόνου να πάρει μπροστά η Λέστερ – με τόσο μεγάλη ποιότητα σε όλη την ομάδα, απλά δεν γινόταν να συνεχιστεί η άθλια φόρμα της. Δεν αποτελεί πραγματική έκπληξη το γεγονός ότι ο James Maddison ήταν στο επίκεντρο της πρώτης νίκης των “αλεπούδων” στη σεζόν, ανεβάζοντας τον απολογισμό του σε πέντε γκολ και δύο ασίστ σε επτά παιχνίδια.

Ενώ η Μπόρνμουθ παραμένει αήττητη μετά την απομάκρυνση του Scott Parker, στάθηκε τυχερή σε δύο ισοπαλίες με τη Γουλβς και τη Νιούκαστλ. Ο Dominic Solanke δεν έχει αποδείξει ακόμα ότι μπορεί να ηγηθεί αποτελεσματικά μιας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ και αν ο 25χρονος δεν πάρει μπροστά σύντομα, η τύχη των “κερασιών” μπορεί να στερέψει. Αισθανόμαστε ότι η Λέστερ μόλις έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της, με τους βαθμούς να ακολουθούν σίγουρα τη βελτίωση της απόδοσης.

Η Άρσεναλ να πάει Ισοπαλία με τη Λίβερπουλ – 51/20

Πρόκειται για άλλη μια σημαντική αναμέτρηση για την Άρσεναλ, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Λίβερπουλ στο Emirates την Κυριακή. Οι Κανονιέρηδες έχουν πάρει φόρα μετά την εμφατική νίκη στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στην καλύτερή τους κατάσταση αν θέλουν να διεκδικήσουν άλλους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Jurgen Klopp. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά παρόλα αυτά έχουν γνωρίσει την ήττα μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα.

Οι πρωτοπόροι του Mikel Arteta δεν έχουν κερδίσει τους ταξιδιώτες “κόκκινους”, αλλά δεδομένου ότι η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής εκτός έδρας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους φιλοξενήσει. Αυτή η αναμέτρηση υπόσχεται να είναι μία από τις πιο θεαματικές της αγωνιστικής περιόδου, με δύο επιθετικές ομάδες να κοντράρονται. Όλα τα στατιστικά στοιχεία της φετινής σεζόν συνηγορούν για τη νίκη των γηπεδούχων, αλλά ποτέ δεν είναι σοφή κίνηση να ποντάρεις εναντίον της Λίβερπουλ. Και οι δύο θα πάρουν πιθανότατα έναν βαθμό.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Το Bet Maker μας επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους πελάτες μας στο NetBet Σπορ. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να ποντάρετε σε τρεις επιλογές από τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτού του Σαββατοκύριακου (ελάχιστη απόδοση 3/1) και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Μπορείτε να δείτε πιο πολλές πληροφορίες στη σελίδα μας για τις προσφορές!

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ