Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Σίτι: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Κάναμε προεπισκόπηση σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου μέχρι στιγμής, καθώς η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την ανεβασμένη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι ο αγώνας που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία στο ημερολόγιο της Πρέμιερ Λιγκ και επιστρέφει στις οθόνες σας αυτή την Κυριακή!

Για τις τελευταίες αγορές αθλητικών στοιχημάτων και αποδόσεις ποδοσφαίρου για τις επερχόμενες αναμετρήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 16 Οκτωβρίου, 4:30μμ

Anfield, Λίβερπουλ

Ζωντανά στο Sky Sports Main Event

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Βρισκόμαστε μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη της σεζόν και η Λίβερπουλ βρίσκεται ήδη 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή του πίνακα και έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Jurgen Klopp έχει κερδίσει μόλις δύο φορές στα οκτώ πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, με αρκετούς τραυματισμούς και έλλειψη φόρμας να προκαλούν επίμονα προβλήματα στο Merseyside. Τα πράγματα δεν γίνονται ευκολότερα καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι που ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση.

Η ομάδα του Pep Guardiola δεν έχει χάσει από εκείνη την ήττα στο Community Shield από τη Λίβερπουλ, κερδίζοντας από τότε 10 από τα 13 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Πηγαίνει στο Άνφιλντ έχοντας κρατήσει τέσσερα καθαρά φύλλα αγώνα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας σκοράρει 18 γκολ. Ο Erling Haaland έχει πλέον σκοράρει σε 10 διαδοχικές εμφανίσεις και πρόκειται να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ τερμάτων στην Αγγλία αν διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση αυτή τη σεζόν.

Η Λίβερπουλ έχει ελπίδες από την πρόσφατη φόρμα της σε αυτό το παιχνίδι – έχει χάσει μόνο μία φορά στις έξι τελευταίες συναντήσεις της με τη Σίτι. Στην πραγματικότητα, στην έδρα της έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος σε σχεδόν 20 χρόνια από τους Sky Blues. Ο τραυματισμός του Luis Diaz θα αποτελέσει αναμφίβολα σημαντικό πλήγμα στα σχέδια του Klopp, αλλά ο Roberto Firmino βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα σκοραρίσματος και ο Mo Salah δεν μπορεί ποτέ να αγνοηθεί.

Παρά το όχι και τόσο εντυπωσιακό εκτός έδρας ρεκόρ της σε αυτό το ματς, η Σίτι θα έχει πολλές πιθανότητες απέναντι στην πληγωμένη Λίβερπουλ. Δεν είναι μόνο ο Diaz που λείπει, υπάρχουν επίσης φόβοι ότι ο Trent Alexander-Arnold και ο Joel Matip θα μπορούσαν επίσης να μείνουν εκτός λόγω τραυματισμού. Έχουμε την αίσθηση ότι οι Κόκκινοι είναι εκεί για το παιχνίδι, ενώ η Σίτι παίζει ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι είναι τεράστιο φαβορί (13/18) για την αναμέτρηση, ενώ η νίκη και η ισοπαλία της Λίβερπουλ αποτιμώνται σε 31/10. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες εξακολουθεί να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό (6/13), ανεξάρτητα από την φόρμα της Λίβερπουλ, με τον Haaland να προηγείται στις αποδόσεις (59/22) για να ανοίξει το σκορ.

Συμβουλές στοιχημάτων Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Νίκη της Μαν Σίτι και γκολ και από τις δύο ομάδες – 16/9

Αυτό φαίνεται το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Η Λίβερπουλ σίγουρα θα απειλήσει και έχει πάρα πολλές δυνατότητες για να φτάσει στο σκορ, αλλά η Σίτι είναι τόσο καλή τελευταία που είναι δύσκολο να ποντάρεις εναντίον της.

Phil Foden πρώτος σκόρερ – 7/1

Ενώ ο Haaland μπορεί να φαίνεται η προφανής επιλογή, μας αρέσει η εμφάνιση του Foden σε αυτό το παιχνίδι. Η αμυντική τετράδα της Λίβερπουλ θα έχει αναμφίβολα αυστηρές οδηγίες για την αντιμετώπιση του Haaland και αυτό μπορεί να απελευθερώσει λίγο χώρο για τους άλλους επιθετικούς της Σίτι. Ο Foden έχει βάλει τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ