Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 11η αγωνιστική: Προεπισκόπηση, αποδόσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει ενδιαφέρον και στα δύο άκρα, καθώς ο πίνακας της Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει να διαμορφώνεται ενόψει ενός ταραχώδους μήνα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάναμε μια προεπισκόπηση των αγώνων της 11ης αγωνιστικής και επιλέξαμε τρία προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Ένα στοίχημα 10€ στο τρεμπλ της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να σας δώσει πάνω από 100€ αυτό το Σαββατοκύριακο! Για να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές αθλητικών στοιχημάτων για τις επερχόμενες διοργανώσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Η Γουέστ Χαμ να κερδίσει τη Σαουθάμπτον – 15/11

Τέσσερις διαδοχικές ήττες έχουν κάνει τη Σαουθάμπτον να κατρακυλά προς τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις έναν βαθμό να την κρατά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς στην έδρα της από τους Αγίους, οι οποίοι δεν έχουν βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις δύο από τις τρεις συναντήσεις τους με τη Γουέστ Χαμ την περασμένη σεζόν, αλλά τα σφυριά έρχονται στη νότια ακτή σε πολύ βελτιωμένη κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής νίκης με 1-0 εκτός έδρας στη βελγική Άντερλεχτ και της νίκης με 3-1 επί της Φούλαμ την περασμένη εβδομάδα. Η καλοκαιρινή μεταγραφή του Gianluca Scamacca έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του στην Αγγλία – ο Ιταλός έχει βρεθεί στον πίνακα των σκόρερ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια. Αυτές οι δύο ομάδες οδεύουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η Τσέλσι να κερδίσει την Άστον Βίλα & under 3.5 γκολ – 7/6

Η Τσέλσι επωφελείται από τον νέο προπονητή, με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες από τότε που ανέλαβε ο Graham Potter στο Στάμφορντ Μπριτζ. Έχει κρατήσει τρία “καθαρά” σερί και εντυπωσίασε στη νίκη με 2-0 επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο. Ταξιδεύει στα Μίντλαντς για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, η οποία έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις τελευταίες επτά εξόδους της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Steven Gerrard έχει χάσει όλη τη δυναμική που είδαμε όταν ανέλαβε ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και η πίεση έχει αρχίσει να αυξάνεται μετά την αξιοπρεπή δαπάνη χρημάτων στη μεταγραφική περίοδο. Τα οκτώ από τα εννέα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα φέτος έχουν σημειώσει under 3,5 γκολ, με τη Βίλα να μην έχει σκοράρει πάνω από μία φορά σε παιχνίδι από τη δεύτερη αγωνιστική. Θα μπορούσε να υπάρξει άλλο ένα καθαρό φύλλο αγώνα στα χαρτιά για τους φιλοξενούμενους Μπλε.

Η Άρσεναλ να κερδίσει τη Λιντς & over 2.5 γκολ – 29/25

Η νίκη της Άρσεναλ με 3-2 επί της Λίβερπουλ ήταν η τελευταία σε μια μακρά σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων. Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη και 10 νίκες σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στα ταξίδια της φέτος, καθώς ετοιμάζεται να κάνει το ταξίδι προς τον βορρά για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Λιντς.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, και παρόλο που είναι αήττητοι στο Elland Road φέτος, η πληγωμένη Τσέλσι είναι η μόνη πραγματικά δυνατή αντίπαλος που έχουν αντιμετωπίσει. Οι Κανονιέρηδες φτάνουν στο Yorkshire απολύτως γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα επί της Λίβερπουλ μέσα σε επτά χρόνια – είναι δύσκολο να δούμε τον Jesse Marsch να βρίσκει τρόπο να αντιμετωπίσει τη δυναμική επίθεση του Mikel Arteta. Η νίκη της Άρσεναλ και το over 2,5 γκολ έχει εμφανιστεί στα εννέα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της και αποτελεί μια σταθερή επιλογή για άλλη μια φορά!

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ