Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 13η αγωνιστική Τριπλό: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά

Ενόψει ενός ακόμη κρίσιμου γύρου αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ, κοιτάξαμε με προσοχή τις ποδοσφαιρικές αποδόσεις και ξεχωρίσαμε μια τριάδα-μαμούθ! Με ένα στοίχημα 5€ σε αυτό το τρεμπλ 40/1 θα μπορούσατε να κερδίσετε κάτι περισσότερο από 200€. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις ενισχυμένες αποδόσεις της NetBet για την κορυφαία δράση αυτού του Σαββατοκύριακου ή να δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ όταν τοποθετείτε ένα παρολί στη σελίδα με τις προωθήσεις της NetBet.

Η Τσέλσι να φέρει ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 45/17

Το μεγαλύτερο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου έρχεται από το Στάμφορντ Μπριτζ, όπου η πολύ βελτιωμένη Τσέλσι του Graham Potter φιλοξενεί την ασταθή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Τσέλσι δεν έχασε χρόνο για να ενισχύσει τα πράγματα στα μετόπισθεν μετά την άφιξη του νέου προπονητή, αλλά αντιμετωπίζει δύσκολο έργο στο να κρατήσει μακριά την ταλαντούχα επίθεση της Γιουνάιτεντ το βράδυ του Σαββάτου. Οι Μπλε είναι αήττητοι σε τρεις εντός έδρας αγώνες από τότε που ανέλαβε ο Potter και έχουν δεχτεί γκολ μόλις μία φορά σε αυτό το διάστημα.

Η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Λονδίνο μετά από μια ταραχώδη πορεία. Ο Erik ten Hag έχει δώσει το στίγμα του στην ομάδα, αλλά δεν έχει πείσει ακόμα πλήρως ότι είναι απολύτως έτοιμη. Ένα ταξίδι στην Τσέλσι μπορεί να ευνοήσει τους “κόκκινους διαβόλους”, με την προφανή τους δύναμη στις μεταβιβάσεις να είναι σε πλήρη ισχύ. Πιθανότατα θα έπαιρναν τον έναν βαθμό αν τους προσφερόταν πριν από τον αγώνα και δεν είναι πέρα από τα όρια του πιθανού να δούμε μια πέμπτη διαδοχική ισοπαλία μεταξύ αυτών των ομάδων.

Η Μπρέντφορντ να κερδίσει την Άστον Βίλα – 16/7

Κάτι δεν πάει καλά στην Άστον Βίλα και αν ο Steven Gerrard δεν βρει σύντομα μια λύση, μπορεί να φύγει από την ομάδα. Δεν είχε ακριβώς τα χειρότερα αποτελέσματα φέτος, αλλά φαίνεται να της λείπει οποιαδήποτε πραγματική αιχμή – ένα σημαντικό πρόβλημα όταν η επίθεσή της αποτελείται από ταλέντα όπως ο Philippe Coutinho, ο Emi Buendia και ο Ollie Watkins. Απλά δεν πετυχαίνει αρκετά γκολ για να ανέβει ψηλά στον πίνακα, ενώ ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο τεστ απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Οι Μέλισσες δεν βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα, αλλά έχουν το μοναδικό πράγμα που δεν έχει η Βίλα, έναν σκόρερ. Ο Ivan Toney φαίνεται έτοιμος για μια ακόμη παραγωγική σεζόν και έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας, καθώς πλησιάζουμε στο ένα τρίτο της περιόδου. Θα μπορούσε να είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά για άλλη μια φορά στα Midlands.

Η Φούλαμ να κερδίσει τη Λιντς – 19/8

Μετά τις υποσχέσεις που έδειξε η Λιντς στα πρώτα στάδια της σεζόν, τα πράγματα πήραν μια τροπή προς το χειρότερο. Έχουν πέσει προς την τελευταία τριάδα ως αποτέλεσμα μιας απογοητευτικής εκτός έδρας φόρμας και δυσκολεύονται να βρουν τα δίχτυα. Ελπίζει ότι έχει πιθανότητες αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν υποδέχεται τους Κότατζερς στο Elland Road, αλλά κάθε άλλο παρά ομαλή θα είναι η πορεία της.

Ενώ η Φούλαμ δυσκολεύτηκε απέναντι στους μεγάλους, πήρε καλά αποτελέσματα απέναντι στις ομάδες που πιθανότατα θα είναι κοντά της στο τέλος της σεζόν. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ενός τέτοιου αγώνα και αυτές οι αποδόσεις είναι τεράστιες για μια ομάδα που έδειχνε πραγματικά ικανή κατά καιρούς. Ο Aleksandr Mitrovic θα είναι φυσικά αυτός που θα πρέπει να παρακολουθήσουμε. Ο Σέρβος είναι πραγματικά δύσκολος και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος στη μέρα του. Μια εκτός έδρας νίκη θα έδινε τεράστια ώθηση στην αυτοπεποίθηση της Λιντς.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ