Ποδόσφαιρο

Premier League: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι γίγαντες του αγγλικού ποδοσφαίρου Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται σε μια αναμέτρηση-μαμούθ στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η μάχη για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ κορυφώνεται. Αναλύσαμε τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου ενόψει της αναμέτρησης και διαλέξαμε τις καλύτερες στοιχηματικές συμβουλές μας για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε χρήματα.

Μπορείτε να δείτε όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου ή να βάλτε το δικό σας στοίχημα στο NetBet Σπορ.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου, 5:30μμ

Stamford Bridge, Λονδίνο

Ζωντανά στο Sky Sports Main Event

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Και οι δύο ομάδες απέχουν πολύ από τις κυρίαρχες αγγλικές δυνάμεις που είδαμε στα τέλη της δεκαετίας του 2000, με την κάθε μία να διανύει τη δική της μεταβατική περίοδο καθώς αναζητά την επιστροφή στην κορυφή. Η Γιουνάιτεντ του Erik ten Hag βρίσκεται σε συνεχές σκαμπανέβασμα από την αρχή της σεζόν, με τα υψηλά επίπεδα της νίκης επί της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ να εκμηδενίζονται γρήγορα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η μετάβαση της Τσέλσι είναι πολύ πιο πρόσφατη, με τους Μπλε να δείχνουν σημάδια βελτίωσης σε βασικούς τομείς από την άφιξη του Graham Potter. Έχει φτιάξει τα πράγματα αμυντικά, ενώ φαίνεται ότι κατάφερε να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από μια επίθεση που ήταν αποτυχημένη υπό τον Thomas Tuchel. Αυτό είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και για τους δύο συλλόγους, καθώς θα δώσει μια πραγματική ένδειξη για το πού βρίσκεται η κάθε ομάδα στην ανοικοδόμησή της.

Η Τσέλσι είναι αήττητη στο Στάμφορντ Μπριτζ από τότε που ανέλαβε ο νέος προπονητής, με διαδοχικές νίκες και καθαρά φύλλα αγώνα απέναντι στη Μίλαν και τη Γουλβς πιο πρόσφατα. Ωστόσο, το εκτός έδρας ρεκόρ της Γιουνάιτεντ είναι από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Οι “κόκκινοι” θα είναι αναμφίβολα ευτυχείς να αφήσουν την Τσέλσι να ελέγξει τις διαδικασίες στην μπάλα, με την καλύτερη δουλειά της Γιουνάιτεντ φέτος να έχει γίνει στις μεταβιβάσεις.

Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την απειλή των αντεπιθέσεων από τους Marcus Rashford και Antony, αν θέλουν να πάρουν τους βαθμούς, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δημιουργήσουν ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ καλύτερη άμυνα της Γιουνάιτεντ από ό,τι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αυτή η αναμέτρηση είναι λεπτή και παρόλο που δεν περιμένουμε να είναι μια υπόθεση με πολλά γκολ, θα αποδειχθεί ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αποδόσεις ποδοσφαίρου

Η Τσέλσι (10/11) είναι το μεγάλο φαβορί ενόψει της αναμέτρησης, με την φιλοξενούμενη Γιουνάιτεντ (59/22) να είναι τεράστιο αουτσάιντερ. Η ισοπαλία είναι συνηθισμένο αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα, με την απόδοση 45/17 για το ίδιο αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Pierre-Emerick Aubameyang (7/2) δείχνει ανανεωμένος και προηγείται στις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ, με τον Cristiano Ronaldo (5/1) να είναι το φαβορί της Γιουνάιτεντ για να ανοίξει το σκορ, παρά τις ασταθείς επιλογές του.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά στοιχήματος

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Ισοπαλία – 45/17

Οι τέσσερις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλες και φαίνονται αρκετά ισοδύναμες στο παιχνίδι. Έχουμε την αίσθηση ότι η Γιουνάιτεντ θα πάρει έναν βαθμό εκτός έδρας, ενώ η Τσέλσι θα πρέπει να είναι στα καλύτερά της για να πάρει και τους τρεις.

Under 2.5 γκολ – 13/12

Αυτή η αναμέτρηση σπάνια έχει υψηλό σκορ την τελευταία δεκαετία. Στα 18 από τα τελευταία 25 παιχνίδια μεταξύ αυτών των δύο ομάδων σημειώθηκαν λιγότερα από 2,5 γκολ, με αμφότερες τις ομάδες να δείχνουν βελτιωμένες αμυντικά φέτος.

Marcus Rashford να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή – 17/2

Αυτό το παιχνίδι θα ταιριάζει στο ρυθμό του Rashford και αν κάποιος πρόκειται να αποτελέσει απειλή για τη Γιουνάιτεντ, είναι αυτός. Τα γκολ που πέτυχε στην αντεπίθεση τόσο απέναντι στη Λίβερπουλ όσο και απέναντι στην Άρσεναλ αναδεικνύουν πόσο απειλητικός μπορεί να γίνει στις μεταβιβάσεις.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας για Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για περισσότερες πληροφορίες.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ