Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Η αγωνιστική περίοδος της Πρέμιερ Λιγκ κορυφώνεται και υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις που μπορείτε να περιμένετε με ανυπομονησία, συμπεριλαμβανομένου αυτού του σημαντικού αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γουέστ Χαμ στο Ολντ Τράφορντ. Κάναμε μια προεπισκόπηση του αγώνα της Κυριακής και επιλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Για να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές αθλητικών στοιχημάτων του Σαββατοκύριακου ή να τοποθετήσετε το δικό σας στοίχημα, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 4:15μμ

Old Trafford, Μάντσεστερ

Ζωντανά στο Sky Sports Main Event

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Αν εξαιρέσουμε ένα σημαντικό στραβοπάτημα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα. Από το ντροπιαστικό 4-0 στο Μπρέντφορντ, η ήττα από τη Σίτι παραμένει η μοναδική της ήττα σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε αυτό το διάστημα, έχει νικήσει τη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ και την Τότεναμ, και έχει πάρει έναν βαθμό στο Στάμφορντ Μπριτζ. Τα πράγματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση για τον Erik ten Hag, αλλά υπάρχει ακόμα πάρα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει αν οι “κόκκινοι” θέλουν να ξαναβρεθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γουέστ Χαμ έχει επίσης γυρίσει σελίδα μετά από ένα αργό ξεκίνημα. Τα “σφυριά” έχουν κερδίσει επτά από τους τελευταίους 10 αγώνες τους σε όλες τις διοργανώσεις και η βελτίωση της φόρμας τους στο πρωτάθλημα τους έχει οδηγήσει να ξεφύγουν από την τελευταία τριάδα και να ανέβουν στη μέση της βαθμολογίας. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για μια ακόμη φορά ήταν αναπόφευκτο να φέρουν την ομάδα στα όριά της, αλλά ο David Moyes φαίνεται να την έχει βάλει σε καθαρά ανοδική πορεία.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν αυτοπεποίθηση ταξιδεύοντας στον βορρά. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά η απουσία του Raphael Varane θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την άμυνά της. Η Γουέστ Χαμ είναι δυναμική και άμεση, με την αμυντική συνεργασία των Victor Lindelof και Lisandro Martinez να είναι βέβαιο ότι θα στοχοποιηθεί σε στημένες φάσεις από τους Gianluca Scamacca, Tomas Soucek και Kurt Zouma.

Αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ σπάνια μια γιορτή με πολλά γκολ. Στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους, ένα γκολ ήταν αρκετό για τη νίκη, με μοναδική εξαίρεση τη νίκη της Γιουνάιτεντ με 2-1 το 2021. Το ρεκόρ της Γουέστ Χαμ είναι επίσης κάπως αδιάφορο στο Ολντ Τράφορντ – έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος εκεί τα τελευταία 20 χρόνια. 

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

Μετά από μια σταθερή σειρά αποτελεσμάτων, η Γιουνάιτεντ θα πάει στην αναμέτρηση ως ισχυρό φαβορί σε απόδοση 1,66. Η θλιβερή πορεία της Γουέστ Χαμ στο Ολντ Τράφορντ αντικατοπτρίζεται στο αουτσάιντερ (4,70), ενώ η ισοπαλία κοστολογείται στο 3,93. Με τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ αυτών των ομάδων να έχουν μόλις ένα γκολ, η απόδοση 3,90 για το under 1,5 γκολ μοιάζει δελεαστική.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει και under 3.5 γκολ – 2.21

Η Γιουνάιτεντ φαίνεται πολύ βελτιωμένη δομικά υπό τον νέο προπονητή. Δεν σκοράρει πολλά γκολ όπως η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν δέχεται και πολλά. Μόνο δύο ομάδες έχουν σκοράρει λιγότερα γκολ μακριά από την έδρα της Γουέστ Χαμ, με το στοίχημα αυτό να καλύπτει νίκη της Γιουνάιτεντ με 1-0, 2-0 ή 2-1.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει και οι δύο να σκοράρουν – 2.96

Η Γιουνάιτεντ έχει δείξει καλή εικόνα τις τελευταίες εβδομάδες και πολλοί θα την επιλέξουν για να κερδίσει. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει προβλήματα σε κάποια σημεία απέναντι στην ομάδα της Γουέστ Χαμ. Ίσως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις αποδόσεις για ένα γκολ του Kurt Zouma ή του Tomas Soucek.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά αθλημάτων και αγορών κορυφαίας ποιότητας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ