Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 14η αγωνιστική Τριπλό: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά

Αυτή η απίστευτα ενδιαφέρουσα αγωνιστική περίοδος της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται, με άλλο ένα συναρπαστικό σετ αγώνων που έχει προγραμματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο! Κάναμε μια προεπισκόπηση της 14ης αγωνιστικής και επιλέξαμε μια τριάδα από τις αναμετρήσεις των 3 μ.μ. που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν μερικά επιπλέον χρήματα.

Ένα στοίχημα 10€ στο τρεμπλ μας 11/1 μπορεί να σας φέρει πάνω από 100€! Μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet Σπορ για να περιηγηθείτε στις επερχόμενες αγορές αθλητικών στοιχημάτων ή να τοποθετήσετε έναν δικό σας παρολί.

Μπόρνμουθ – Τότεναμ

Τα “Σπιρούνια” δεν τα έχουν πάει καλά στις πρόσφατες αναμετρήσεις με τις φορμαρισμένες ομάδες της Μάν. Γιουνάιτεντ και της Νιούκαστλ, αλλά κερδίζουν με σχετική ευκολία αυτές που θα περίμενε κανείς. Αυτό το στοίχημα έχει ήδη βγει σε τέσσερις από τους αγώνες πρωταθλήματος της φετινής σεζόν και έχει το επιπλέον θετικό ότι η Μπόρνμουθ δεν έχει βρει δίχτυα σε συνεχόμενα παιχνίδια πριν από αυτό.

Στην πραγματικότητα, οι “Βυσσινί” δεν έχουν σκοράρει σε επτά από τα 12 παιχνίδια τους φέτος, ενώ μόνο δύο ομάδες έχουν πετύχει λιγότερα γκολ. Μπορεί να επωφελήθηκαν από τη νέα δυναμική που ακολούθησε την αποχώρηση του Scott Parker, αλλά επέστρεψαν στις ήττες από τη Σαουθάμπτον και τη Γουέστ Χαμ. Εξακολουθούν να είναι σε μεγάλο βαθμό υποψήφιοι για υποβιβασμό.

Η Τότεναμ να κερδίσει με μηδέν – 2.65

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα

Η Νιούκαστλ δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη στιγμή. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και δεν έχει χάσει παιχνίδι από τον Αύγουστο. Δεν είναι μόνο αμυντικά εύρωστη, αλλά διαθέτει και σοβαρή δυναμική στο τελευταίο τρίτο, με τον Bruno Guimaraes να δείχνει εξαιρετική δημιουργικότητα και τον Miguel Almiron να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του.

Η Άστον Βίλα μπορεί να επέστρεψε από την απόλυση του Steven Gerrard με νίκη 4-0 την προηγούμενη φορά, αλλά δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος φέτος. Το St. James’ Park είναι το πιο δύσκολο μέρος για να πάει κανείς το 2022 και δεν βλέπουμε άλλον εκτός από τις “Καρακάξες” να διεκδικούν άλλους τρεις βαθμούς. Ο Eddie Howe έχει μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα που δουλεύει σε ανεβασμένους ρυθμούς- θα αρχίσει να πιστεύει ότι μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη.

Η Νιούκαστλ να κερδίσει – 1.80

Μπράιτον – Τσέλσι

Αυτές είναι τεράστιες αποδόσεις για να πάρει η Τσέλσι τρεις βαθμούς απέναντι σε μια Μπράιτον που παραπαίει. Οι “Γλάροι” δεν έχουν κερδίσει ακόμα ματς με τον νέο προπονητή Roberto De Zerbi και έχουν χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Έχουν καταφέρει να σκοράρουν μόλις μία φορά στα τελευταία 360 λεπτά ποδοσφαίρου, με τη νίκη με 5-2 στο τελευταίο παιχνίδι με τον Graham Potter να αποτελεί μακρινή ανάμνηση.

Ο Potter επιστρέφει στο Amex με την ομάδα της Τσέλσι να είναι πολύ άνετη αμυντικά. Η ισοφάριση που πέτυχε η Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ στις καθυστερήσεις ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε σε έξι παιχνίδια. Την περιμένουμε νικήτρια την 14η αγωνιστική, με ένα ακόμη καθαρό φύλλο αγώνα να είναι εξαιρετικά πιθανό.

Η Τσέλσι να κερδίσει – 2.51

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά αθλημάτων και αγορών κορυφαίας ποιότητας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ