Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι – Άρσεναλ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Τσέλσι θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και διαλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Για να περιηγηθείτε στις αγορές αθλητικών στοιχημάτων ή για να τοποθετήσετε το δικό σας στοίχημα στο μεγάλο παιχνίδι, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Τσέλσι – Άρσεναλ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου, 12:00μμ

Stamford Bridge, Λονδίνο

Ζωντανά στο BT Sport

Τσέλσι – Άρσεναλ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η Άρσεναλ συνεχίζει την προσπάθειά της για τον πρώτο τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ από το 2004 στο Stamford Bridge αυτό το Σαββατοκύριακο. Έρχεται στην αναμέτρηση μετά τη συντριβή της Νότιγχαμ Φόρεστ με 5-0 και εννέα νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Κανονιέρηδες έχουν το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα καθώς προετοιμάζονται για το σύντομο ταξίδι στο Δυτικό Λονδίνο – καμία ομάδα δεν έχει πάρει περισσότερους βαθμούς ή παραχωρήσει λιγότερους εκτός έδρας και μόνο η Λέστερ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ.

Η σταθερή βελτίωση της Τσέλσι υπό τον Graham Potter σταμάτησε απότομα το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς η Μπράιτον τη σφυροκόπησε με 4-1. Ο Potter θα θέλει απεγνωσμένα να ξεχάσει την επιστροφή του στη νότια ακτή και θα πρέπει να αυξήσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του, αφού δεν έχουν κερδίσει σε τρεις εξόδους πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι Μπλε είναι αήττητοι σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος στο Stamford Bridge αυτή την περίοδο και θα ελπίζουν να επεκτείνουν αυτό το σερί σε μια τεράστια αναμέτρηση με την Άρσεναλ αυτή την Κυριακή.

Η Άρσεναλ έχει κερδίσει συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της αντιπάλου της στο Λονδίνο, αλλά η Τσέλσι ιστορικά τα έχει πάει καλύτερα σε αυτή την αναμέτρηση στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει έξι φορές, έχουν φέρει τρεις ισοπαλίες και έχουν χάσει δύο από τις 11 συναντήσεις τους στο Bridge την τελευταία δεκαετία.

Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει την Τσέλσι η βαριά ήττα στη Μπράιτον, αλλά στο στρατόπεδο της Άρσεναλ πρέπει να αισθάνονται ότι είναι η ιδανική στιγμή για να την αντιμετωπίσουν. Η ομάδα του Mikel Arteta θα ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση μετά τη συντριβή της Φόρεστ, οδηγούμενη από τη γνώση ότι η ήττα θα μπορούσε να κλέψει την πρωτιά στην κούρσα του τίτλου από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Τσέλσι – Άρσεναλ

Οι πιθανότητες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Το πλεονέκτημα έδρας της Τσέλσι (2.56) θα την κάνει φαβορί στα μάτια πολλών παικτών του στοιχήματος, αλλά η Άρσεναλ (2.66) είναι η ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θεωρείται αναπόφευκτο (1.66), με τους Pierre-Emerick Aubameyang και Gabriel Jesus να ισοβαθμούν στις αποδόσεις (7.30).

Προγνωστικά στοιχήματος Τσέλσι – Άρσεναλ

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ενδέχεται να αλλάξουν.

Η Άρσεναλ να κερδίσει και να σκοράρουν και οι δύο – 4.90

Είναι δύσκολο να δούμε πέρα από την αντίθεση στη φόρμα μεταξύ αυτών των αντιπάλων του Λονδίνου. Πριν από την αναμέτρηση με την Μπράιτον, η Τσέλσι έπαιρνε καλά αποτελέσματα, αλλά με μάλλον μη θεαματικό τρόπο. Η Άρσεναλ έχει βγάλει τις ομάδες από τα νερά τους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Τσέλσι να καταφέρει να σκοράρει, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι κατώτερη των περιστάσεων από τους παίκτες του Arteta.

Ο Gabriel Martinelli να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή – 4.33

Ο Martinelli θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο Stamford Bridge. Ο Jesus μπορεί να βρεθεί στριμωγμένος απέναντι σε μια τριάδα της Τσέλσι, με τον Martinelli πιθανότατα να βρίσκει ευχαρίστηση στην εκμετάλλευση του χώρου πίσω από τον ακραίο αμυντικό.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ