Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 15η αγωνιστική: Προεπισκόπηση, αποδόσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Μπροστά μας έχουμε ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο ποδοσφαίρου της Πρέμιερ Λιγκ. Κάναμε ανάλυση της 15ης αγωνιστικής και επιλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου. Το τρεμπλ μας 13/1 για την Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να σας δώσει 70€ από ένα ποντάρισμα 5€!

Για να περιηγηθείτε στις αγορές αθλητικού στοιχήματος για τις επερχόμενες αναμετρήσεις ή για να τοποθετήσετε το δικό σας στοίχημα στο ποδόσφαιρο, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Γουλβς – Μπράιτον

Ξεκινάμε από τα Μίντλαντς, όπου η Γουλβς, η οποία βρίσκεται εκτός φόρμας, προσπαθεί να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού με νίκη επί της Μπράιτον. Από τότε που απολύθηκε ο Bruno Lage, μόνο η Λιντς έχει μαζέψει λιγότερους βαθμούς από τη Γουλβς, μόνο η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει πετύχει λιγότερα γκολ και καμία ομάδα δεν έχει δεχτεί περισσότερα. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πραγματικά προβλήματα φέτος και θα στερηθούν τον μοναδικό πραγματικό επιθετικό τους Diego Costa σε αυτό το ματς, χάρη στην αξιοσημείωτη πρώτη κόκκινη κάρτα του πρώην παίκτη της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μπράιτον δεν βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα μετά την αποχώρηση του Graham Potter, αλλά πήρε την πρώτη της νίκη υπό τον Roberto De Zerbi όταν υποδέχτηκε την Τσέλσι στο Amex την περασμένη εβδομάδα. Οι “γλάροι” έδειχναν κοντά στον καλύτερό τους εαυτό στο σφυροκόπημα των “μπλε” με 4-1 και πιστεύουμε ότι μπορούν να εξασφαλίσουν αλλεπάλληλες νίκες για πρώτη φορά με τον νέο προπονητή.

Η Μπράιτον να κερδίσει – 2.13

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η δεύτερη επιλογή στο τρεμπλ μας είναι η Μαν. Γιουνάιτεντ να συνεχίσει την αξιοπρεπή πορεία της στο Βίλα Παρκ. Η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ την προηγούμενη φορά, κάνοντας πέντε καθαρές νίκες σε έξι και με οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα. Θα είναι το φαβορί για να διεκδικήσει άλλους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα της Άστον Βίλα που δεν έχει ουσιαστική καθοδήγηση.

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με 4-0 στο St James’ Park την 14η αγωνιστική – η τρίτη φορά σε τέσσερα παιχνίδια που δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Έχουν αποδώσει ελαφρώς καλύτερα στην έδρα τους, αλλά εξακολουθούμε να μην πιστεύουμε στις πιθανότητές τους απέναντι σε αυτή τη στιβαρή άμυνα της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Erik ten Hag έχει κερδίσει τα πέντε από τα επτά προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της μετά το διασυρμό στη Μπρέντφορντ, χάνοντας μόνο μία φορά στο Etihad. Αυτές οι αποδόσεις αντιπροσωπεύουν εξαιρετική αξία για μια ομάδα σε φόρμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει – 2.01

Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει όσο περνούν οι εβδομάδες. Τώρα έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της και είναι αήττητη σε οκτώ παιχνίδια. Στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της απέσπασε τέσσερις βαθμούς από τη Μαν. Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ, με τις “καρακάξες” να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναδειχθούν νικήτριες και πάλι στο St. Mary’s. Η Νιούκαστλ έχει κρατήσει τρία καθαρά φύλλα σε τέσσερις αγώνες, ενώ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μία από τις επιθέσεις με τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία.

Η Σαουθάμπτον έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε οκτώ παιχνίδια και δεν έχει πετύχει περισσότερα από ένα γκολ σε κανένα από αυτά. Με την έλλειψη επιθετικής απειλής, μας αρέσει η προοπτική μιας ακόμη νίκης της Νιούκαστλ και ενός καθαρού φύλλου αγώνα.

Η Νιούκαστλ να κερδίσει με μηδέν – 3.25

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ