Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Τρεμπλ

Είναι η τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και κάθε ομάδα θα επιδιώξει να πάει στη διεθνή διακοπή με υψηλούς στόχους. Κάναμε μια προεπισκόπηση των αγώνων της 16ης αγωνιστικής και ξεχωρίσαμε ένα τεράστιο Σαββατιάτικο τρεμπλ με ποδοσφαιρική απόδοση 13,57!

Αν σας αρέσουν τα προγνωστικά μας για την Πρέμιερ Λιγκ, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ για να τοποθετήσετε το παρολί σας.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας

Η Φόρεστ ελπίζει να μειώσει τη διαφορά των τριών βαθμών που την χωρίζει από την ασφάλεια πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αντιμετωπίζει μια δύσκολη επίσκεψη από την Κρίσταλ Πάλας αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι “Αετοί” συνεχίζουν να βελτιώνονται υπό τις οδηγίες του Patrick Vieira, με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους να τους αφήνουν άνετα στη μέση της βαθμολογίας, ισάριθμους βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα και την τελευταία τριάδα.

Η Φόρεστ έχει πετύχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες 12 εξορμήσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη νίκη επί της Λίβερπουλ να αποτελεί τη μοναδική επιτυχία από τα μέσα Αυγούστου. Ο Steve Cooper πρέπει να βρει μια λύση στην εγχώρια χειμερινή διακοπή, διαφορετικά η Φόρεστ θα επιστρέψει κατευθείαν στο Τσάμπιονσιπ.

Τα 30 γκολ που δέχτηκε σε 14 αγώνες την κατατάσσουν στη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ τα 10 γκολ που πέτυχε την αφήνουν πίσω μόνο από τη Γουλβς ως τη λιγότερο αποτελεσματική επίθεση. Θα δυσκολευτεί να πάρει βαθμούς από την φορμαρισμένη Πάλας.

Νίκη της Κρίσταλ Πάλας – 2,33

Νιούκαστλ – Τσέλσι

Θα χρειαζόταν μια γενναία ψυχή για να ποντάρει κανείς εναντίον της Νιούκαστλ με την τρέχουσα φόρμα της. Ο Eddie Howe κάνει θαύματα στο St. James’ Park – έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες και είναι αήττητη από τον Αύγουστο. Οι “καρακάξες” έχουν βάλει οκτώ γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους και θα ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Τσέλσι στο βορρά.

Η αρχική δυναμική του Graham Potter στο τιμόνι έχει μειωθεί. Η Τσέλσι δεν έχει κερδίσει σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει χάσει συνεχόμενα παιχνίδια για πρώτη φορά φέτος. Δεν υπήρχαν πολλά, αν υπήρχαν καθόλου, θετικά στοιχεία από την ήττα με 1-0 από την Άρσεναλ. Οι Μπλε ήταν άψυχοι μπροστά και δεν είχαν πραγματική ένταση. Ο Potter είναι αναμφίβολα ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, αλλά το ταξίδι στην ανεβασμένη Νιούκαστλ δεν είναι καθόλου ιδανική ευκαιρία για να το κάνει.

Νίκη της Νιούκαστλ – 2,25

Γουλβς – Άρσεναλ

Η νίκη της Άρσεναλ με 1-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ εδραίωσε τη θέση της στην κούρσα για τον τίτλο. Δεν έχει δείξει σημάδια επιβράδυνσης και το να πάει στη διεθνή διακοπή στην κορυφή του πρωταθλήματος θα ήταν μια τεράστια δήλωση προθέσεων.

Οι “κανονιέρηδες” είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα της κατηγορίας και έχουν κρατήσει τρία καθαρά φύλλα αγώνα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Mikel Arteta θα εκτιμήσει τις πιθανότητες της ομάδας του να διατηρήσει αυτό το σερί απέναντι στην ομάδα της Γουλβς που έχει βάλει μόλις οκτώ γκολ σε 14 αγώνες.

Η ήττα της Γουλβς από την Μπράιτον την περασμένη εβδομάδα ήταν η έκτη σε οκτώ αγώνες. Πλέον έχει δεχτεί κόκκινες κάρτες σε διαδοχικά παιχνίδια, καθώς η απογοήτευση στο Molineux αρχίζει να μεγαλώνει. Είναι εύκολο να πει κανείς ότι έχει αρκετή ποιότητα για να αποφύγει την πτώση, αλλά όσο συνεχίζεται αυτή η κακή φόρμα, τόσο πιο τεταμένη θα γίνεται η κατάσταση. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την καλύτερή τους εμφάνιση στη φετινή σεζόν, αν θέλουν να πάρουν κάτι από τους φιλοξενούμενους Λονδρέζους. 

Νίκη της Άρσεναλ με μηδέν – 2,55

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ