Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Προεπισκόπηση τουρνουά & Προγνωστικά Στοιχήματος

Ήρθε και πάλι η ώρα… το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 είναι προ των πυλών! Ετοιμαζόμαστε για τη δράση με την προεπισκόπηση του τουρνουά και τα προγνωστικά στοιχήματος της NetBet ενόψει του πρώτου χειμερινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η NetBet έχει πολλές Ενισχυμένες Αποδόσεις σε μερικά από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα τελικού νικητή. Πιστεύετε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα της Αγγλίας; Μπορείτε να στηρίξετε τους παίκτες του Gareth να φτάσουν μέχρι τέλους και να πάρουν το Jules Rimet με Ενισχυμένες Αποδόσεις 11,00.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ για όλες τις τελευταίες αγορές και αποδόσεις ενόψει των έξι εβδομάδων ποδοσφαίρου που υπόσχονται να είναι συναρπαστικές.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Προεπισκόπηση τουρνουά και αποδόσεις ποδοσφαίρου

Δεν υπάρχει κανένα άλλο γεγονός που να αιχμαλωτίζει τη φαντασία ολόκληρου του κόσμου όσο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι φίλαθλοι θα απολαύσουν έξι γεμάτες εβδομάδες ποδοσφαίρου με τους καλύτερους παίκτες από όλον τον κόσμο.

Το πρώτο φαβορί στο Κατάρ είναι η Βραζιλία (5,00), η πιο επιτυχημένη χώρα στην ιστορία της διοργάνωσης. Με επικεφαλής ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όλων των εποχών, τον Neymar, οι Βραζιλιάνοι θα αναζητήσουν το έκτο τρόπαιο, 20 χρόνια μετά τον τελευταίο τους θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 στην Ιαπωνία.

Η Βραζιλία ακολουθείται στενά από την Αργεντινή (6,50) και την πρωταθλήτρια Γαλλία (7,00). Η Αργεντινή θα ονειρεύεται την πρώτη κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1986, στον τελευταίο χορό του Lionel Messi με την εθνική ομάδα. Η Γαλλία θα προσπαθήσει να περάσει στην ιστορία ως η τρίτη μόλις χώρα που διατηρεί το Παγκόσμιο Κύπελλο, μαζί με τη Βραζιλία και την Ιταλία.

Η Αγγλία προσελκύει επίσης μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης ενόψει του Κατάρ. Μετά την αποτυχία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και την απογοήτευση στον τελικό του Euro 2020, ο Gareth Southgate θα ελπίζει να πάει τα “τρία λιοντάρια” ένα βήμα παραπέρα. Η NetBet έχει αυξήσει τις αποδόσεις για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αγγλία στο 11,00!

Σε αυτό το πολυαναμενόμενο τουρνουά δεν λείπει η ποιότητα. Μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών θα αγωνιστούν για το τρόπαιο Jules Rimet. Το διεθνές ποδόσφαιρο μπορεί να είναι το αποκορύφωμα ενθουσιασμού και αγωνίας τόσο για τους παίκτες όσο και για τους φιλάθλους, αλλά ποιος θα εδραιώσει τη θέση του ανάμεσα στους μεγάλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022;

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Αουτσάιντερ

Όλοι αγαπούν ένα αουτσάιντερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Μια επιτυχημένη επιλογή δεν προσφέρει μόνο την ευκαιρία να καυχηθείτε στους φίλους σας, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις σε σύγκριση με τα φαβορί. Το «μαύρο άλογο» της NetBet για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 είναι η Σερβία. Ακούστε μας…

Η Σερβία όχι μόνο κατέκτησε πρόσφατα την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Nations League, κερδίζοντας τη Νορβηγία και τη Σουηδία, αλλά και τον όμιλό της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τη νίκη επί της Πορτογαλίας στον τελευταίο της αγώνα εξασφάλισε την πρώτη θέση και διατήρησε το αήττητο στάτους της.

Εκτός από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε το 2022, η Σερβία διαθέτει μια πολύ ισχυρή ομάδα με μερικά ξεχωριστά ταλέντα. Η μεσαία γραμμή αποτελείται από κορυφαίους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Sergej Milinkovic-Savic της Λάτσιο και ο Dusan Tadic του Άγιαξ. Υπάρχει επίσης πληθώρα από γκολ στην επίθεσή τους, με τον φορμαρισμένο Aleksandr Mitrovic να υποστηρίζεται από το αστέρι της Γιουβέντους Dusan Vlahovic και τον Luka Jovic της Φιορεντίνα.

Η Σερβία έχει αυτή τη στιγμή 81,00 για να κερδίσει τη διοργάνωση. Αυτό μπορεί να είναι κάπως απίθανο, αλλά η απόδοση 7,00 για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά φαίνεται πολύ πιο δελεαστική. Μπορείτε επίσης να ποντάρετε στο 7,00 ότι θα πάρει έξι βαθμούς στη φάση των ομίλων, καλύπτοντας τις νίκες απέναντι στην Ελβετία και το Καμερούν, με ήττα από το φαβορί Βραζιλία.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Προγνωστικά στοιχήματος

Πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Karim Benzema – 16,00

Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας Karim Benzema είχε μια απίστευτη χρονιά. Η Γαλλία είναι πιθανό να πάει μακριά σε αυτή τη διοργάνωση, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει πιθανότατα κεντρικά πλαισιωμένος από τον Kylian Mbappe. Δεν λείπει η υποστήριξη γύρω από τον ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια απίστευτη χρονιά με τη Χρυσή Μπάλα.

Οι περισσότερες ασίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Kevin De Bruyne – 12,00

Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, μεσοεπιθετικός στον κόσμο. Η επιθετική του απόδοση με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκπληκτική φέτος και θα είναι καθοριστική για την επιτυχία του Βελγίου. Με έναν φορμαρισμένο Romelu Lukaku μπροστά του, ο De Bruyne θα μπορούσε να έχει ένα εξαιρετικό τουρνουά.

Νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου: 11,00

Υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να σας αρέσουν σε αυτή την ομάδα της Γερμανίας. Είναι εντυπωσιακά ολοκληρωμένη, διαθέτει άφθονη εμπειρία κορυφαίου επιπέδου και πολλούς παίκτες ικανούς να γυρίσουν το παιχνίδι. Μας αρέσει η εικόνα της ομάδας του Flick και πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ