Τένις

US Open 2023: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Η σκόνη έχει κατακαθίσει μετά από ένα ακόμη εμπνευσμένο πρωτάθλημα Γουίμπλεντον, αλλά ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε και πάλι. Το US Open ξεκινά στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Είναι το τελευταίο μεγάλο τουρνουά τένις της χρονιάς, και με τόσα πολλά να παίζονται, υπόσχεται να είναι και αυτή τη φορά καταπληκτικό. Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στην προεπισκόπηση, με τις τελευταίες αποδόσεις τένις και μερικές συμβουλές.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

US Open Ανδρών Προεπισκόπηση – Ο Alcaraz φαίνεται δυνατός

Στον απόηχο του Γουίμπλεντον, υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος για τον οποίο μιλούν όλοι… ο Carlos Alcaraz. Μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στο Γουίμπλεντον, έχει μετατραπεί από νεαρό αουτσάιντερ σε πραγματικό διεκδικητή. Ο 20χρονος Ισπανός έχει γίνει γρήγορα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο τένις, αλλά και στον αθλητισμό, μετά από μια εμπνευσμένη νίκη στο γρασίδι του Γουίμπλεντον. Έγινε ένας από τους νεότερους νικητές όλων των εποχών και σίγουρα έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος του Alcaraz στο US Open. Θα είναι η 4η επέτειος του τουρνουά, οπότε αυτή η διοργάνωση είναι ελαφρώς ξεχωριστή. Ήταν το πρώτο του Grand Slam, οπότε ο Alcaraz θα είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί το τρόπαιό του. Ωστόσο, αν και είναι ακόμα νέος, θα είναι μεγαλύτερος στόχος για τους αντιπάλους του, καθώς αυτοί θα ξέρουν τί να περιμένουν από τον νεαρό αλλά συγκλονιστικό Ισπανό.

Αλλά ας μην ξεχνάμε τον σπουδαίο Novak Djokovic. Κέρδισε μια πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ των δύο και αν έχουμε μάθει κάτι από την καριέρα του, αυτό είναι να μην τον ξεγράψουμε ποτέ. Ο μεγάλος Σέρβος θα ψάξει για εκδίκηση μετά την ήττα του στο Γουίμπλεντον και μάλλον δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το κάνει. Ενώ το σκληρό γήπεδο μπορεί να ευνοεί τη δύναμη και την αναπήδηση του Alcarez, ο Djokovic είναι έμπειρος επαγγελματίας σε όλες τις επιφάνειες και ξέρει πώς να τα καταφέρνει σε όλες τις συνθήκες. Ο Alcarez και ο Djokovic θα είναι στην πρώτη και δεύτερη θέση των seeded και δεν μπορούμε να δούμε κανέναν άλλον να τους σπάει και να παίρνει τον τίτλο!

US Open Γυναικών Προεπισκόπηση – Η Swiatek θα υπερασπιστεί το Στέμμα;

Το πεδίο των γυναικών φαίνεται να είναι ανοιχτό φέτος. Χωρίς την κυρίαρχη Serena Williams υπάρχουν πολλές παίκτριες που θα φανταζόταν τον εαυτό τους στην θέση της και οι μπουκμέικερς έχουν και αυτό το ενδεχόμενο ανοιχτό. Όπως και στο Γουίμπλεντον, η Iga Swiatek θα είναι το φαβορί. Μετά την περσινή της νίκη θα θέλει να υπερασπιστεί το τρόπαιό της. Ωστόσο, αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, οπότε θα επιδιώξει να αλλάξει τα πράγματα στις ΗΠΑ. Είναι πιθανό να είναι η κορυφαία seeded, ωστόσο υπάρχουν πολλοί στα πόδια της που θέλουν να προκαλέσουν άλλη μια ανατροπή.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην Aryna Sabalenka. Το νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης έχει φτάσει μακριά σε αυτή τη διοργάνωση, χάνοντας στα ημιτελικά τόσο το 2021 όσο και το 2022. Η Sabalenka είναι μια ισχυρή και ψηλή παίκτρια, στην οποία ταιριάζουν τα σκληρά γήπεδα. Μόλις στα 25 της χρόνια έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα, αλλά αυτό το τουρνουά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα σημείο καμπής γι’ αυτήν.

Οι Elena Rybakina, Jessica Pegula και Ons Jabeur είναι επίσης κορυφαία ονόματα που πρέπει να προσέξουμε. Η πλευρά των γυναικών φαίνεται πολύ ανοιχτή, οπότε αυτό μπορεί να εξαρτηθεί από πράγματα όπως η φόρμα, η πίεση και το ποια παίζει καλύτερα σε κάθε μέρα. Όπως και να έχει, θα είναι συναρπαστικό!

Τελευταίες αποδόσεις στοιχημάτων US Open

Αποδόσεις ανδρών :

Novak Djokovic – 2.20

Carlos Alcaraz – 2.50

Daniil Medvedev – 8.00

Jannik Sinner – 12.00

Alexander Zverev – 23.00

Stefanos Tsitsipas – 26.00

Casper Ruud – 34.00

Taylor Fritz – 34.00

Hubert Hurkacz – 41.00

Frances Tiafoe – 41.00

Αποδόσεις γυναικών:

Iga Swiatek – 3.23

Aryna Sabalenka – 6.00

Elena Rybakina – 6.00

Jessica Pegula – 11.00

Ons Jabeur – 17.00

Karolina Muchova – 23.00

Marketa Vondrousova – 23.00

Liudmila Samsonova – 23.00

Maria Sakkari – 34.00

Beatriz Haddad Maia – 34.00

US Open Συμβουλές στοιχημάτων

Carlos Alcaraz – 2.50

Το παιδί είναι ιδιοφυΐα. Στα σκληρά γήπεδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό. Ερχόμενος σε καλή φόρμα και υγιέστατος, ελπίζουμε να μπορέσει να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο μόνος που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του είναι ο Novak Djokovic….

Aryna Sabalenka – 6.00

Παρόλο που μπορεί να μην είναι η κορυφαία seeded, έχει κερδίσει το Australian Open φέτος και θα θέλει πολύ να τελειώσει δυνατά. Το στυλ παιχνιδιού της ταιριάζει επίσης στα γήπεδα των ΗΠΑ και με ένα ισχυρό σερβίς, αυτός θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος τίτλος της φέτος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ