Τένις

Προεπισκόπηση του Australian Open 2024

Australian Open

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη του 1ου τουρνουά Grand Slam της χρονιάς, του Australian Open. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για το τουρνουά, τις αποδόσεις που παρέχονται από τη NetBet Sport για αυτό, καθώς και μερικά προγνωστικά για τους νικητές της διοργάνωσης.

Εγγραφείτε σήμερα στη NetBet και βρείτε κορυφαίες αποδόσεις τένις, για να στοιχηματίσετε στο Australian Open. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, η οποία δίνει στους νέους παίκτες ένα 100% δωρεάν στοίχημα έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα 5 € κατά την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Λεπτομέρειες της διοργάνωσης

Η έναρξη της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιανουαρίου, ενώ το τουρνουά θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου. Το τουρνουά θα διοργανωθεί για 112η φορά, στο Melbourne Park, με τους αγώνες να περιλαμβάνουν μονά ανδρών και γυναικών, διπλά, καθώς και μικτό διπλό. Το τουρνουά διεξάγεται σε μπλε σκληρή επιφάνεια από το 2008 και μετά.

Στο μονό ανδρών, τις περισσότερες κατακτήσεις έχει ο Novak Djokovic, με 10 τίτλους, ενώ στις γυναίκες η Margaret Court έχει 11 κατακτήσεις, στο τουρνουά που πραγματοποιείται στην χώρα της.  Ο Novak Djokovic θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο μονό των ανδρών, ενώ το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και η Aryna Sabalenka, που ήταν η περσινή νικήτρια, στο μονό των γυναικών.

Το συνολικό χρηματικό έπαθλο που θα δοθεί στους συμμετέχοντες θα είναι $ 86.500.000, με τους νικητές στα μονά να λαμβάνουν $ 3.150.000.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet, βρίσκουμε 1ο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά τον Novak Djokovic σε απόδοση 2.10, με τον Carlos Alcaraz να ακουλουθεί με 4.33. Τρίτο φαβορί είναι ο Jannik Sinner με 7.50, 4ο ο Daniil Medvedev με απόδοση 10.00, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το 7ο φαβορί σε απόδοση 34.00.

Στις γυναίκες, 1ο φαβορί για την κατάκτηση του Grand Slam είναι η Iga Swiatek σε απόδοση 3.25, ακολουθεί η περσινή πρωταθλήτρια Aryna Sabalenka σε απόδοση 6.00, στην ίδια απόδοση με την Elena Rybakina, ενώ 4ο φαβορί είναι η Coco Gauff σε απόδοση 8.00. Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στη 13η θέση των φαβορί, με την κατάκτηση του τουρνουά από εκείνη να προσφέρεται σε απόδοση 41.00 από τη NetBet.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Νικητής Άνδρες Μονό / Novak Djokovic – 2.10

Στους άνδρες, παρόλο που ο Carlos Alcaraz βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δεν θα μπορούσαμε να στοιχηματίσουμε ενάντια στον Novak Djokovic, που είναι ο πολυνίκης του θεσμού και αναμένουμε να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να διεκδικήσει το 25ο του Grand Slam.

Νικητής Γυναίκες Μονό / Iga Swiatek – 3.25

Στις γυναίκες, θα επιλέξουμε την κατάκτηση από την Iga Swiatek, η οποία μετράει 4 grand slam σε ηλικία 22 ετών, με το 1ο της να το κατακτά σε ηλικία 19 ετών, όντας η νεότερη νικήτρια σε major τουρνουά.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 09/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του τουρνουά.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ