Αθλητισμός

UFC London: Aspinall – Tybura, Προεπισκόπηση Bραδιάς Aγώνα

UFC London

Το UFC επιστρέφει στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο για τρίτη φορά μέσα σε 18 μήνες, με τον Tom Aspinall, υποψήφιο πρωταθλητή βαρέων βαρών, να ετοιμάζεται για ένα χατ-τρικ στα κύρια γεγονότα, καθώς αντιμετωπίζει τον πολωνικής καταγωγής Marcin Tybura. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης κάρτας του UFC London και επισημαίνουμε επιλογές αξίας με βάση τις τελευταίες αποδόσεις του ΜΜΑ.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

UFC London: AspinallTybura Προεπισκόπηση

Ας ξεκινήσουμε με το κύριο γεγονός, όπου ο γεννημένος στο Wigan Tom Aspinall προσπαθεί να αναρριχηθεί στην κατάταξη των βαρέων βαρών σε αυτή τη σύγκρουση του top 10. Ο Aspinall εκτοξεύτηκε προς την κορυφή με πέντε διαδοχικούς τερματισμούς στις πρώτες πέντε εμφανίσεις του στο UFC, συμπεριλαμβανομένης μιας εντυπωσιακής νίκης με παράδοση επί του Alexander Volkov στο Λονδίνο. Η ραγδαία άνοδός του ανακόπηκε όταν ένας τραυματισμός στο γόνατο 15 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα του με τον Curtis Blaydes τον άφησε να μην μπορεί να συνεχίσει. Τώρα με έναν άλλο αντίπαλο του top 10 να στέκεται απέναντί του, ο Aspinall χρειάζεται μια νίκη για να ανακτήσει τη δυναμική του και να ενισχύσει την προσπάθειά του να γίνει ο νούμερο ένα διεκδικητής.

Οκτώ χρόνια μεγαλύτερός του, ο Tybura είναι ένας βετεράνος του UFC που πηγαίνει στο Λονδίνο έχοντας επτά νίκες σε οκτώ αγώνες, κυρίως νοκ-άουτ επί των Greg Hardy και Walt Harris. Ενώ ο 24-7 Tybura είναι μαύρη ζώνη BJJ, τείνει να κάνει την περισσότερη από την καλύτερη δουλειά του στα πόδια. Παρά το γεγονός ότι έξι από τις νίκες του προέρχονται μέσω παράδοσης, η πιο πρόσφατη ήταν πριν από σχεδόν μια δεκαετία, το 2014, πριν ενταχθεί στο UFC.

Ο Aspinall έχει απίστευτα βαριά χέρια, με τις εννέα από τις 12 νίκες του να έρχονται μέσω stopper. Αλλά ο 30χρονος έχει μεγάλη επιτυχία στο ταπί τελευταία, με τις δύο από τις τρεις προηγούμενες νίκες του να είναι με παράδοση. Με τέσσερα takedowns κατά μέσο όρο κάθε 15 λεπτά και 100% ακρίβεια στα takedowns, θα μπορούσε κάλλιστα να τα βρει ρόδινα απέναντι σε έναν αντίπαλο με μια ανεπαρκή άμυνα με 79% takedowns.

Και οι δύο αθλητές είναι πολύ δυνατοί και περιμένουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς θα γίνει στα πόδια. Εδώ ο Aspinall θα πρέπει να είναι πιο γρήγορος και πιο ελαφρύς από τον Tybura, με τον Άγγλο ύψους 1,80 μ. να κινείται περισσότερο σαν μεσαίο βάρος. Ούτε θα φοβηθεί να πάει τα πράγματα στο έδαφος, όπου θα μπορούσαμε να δούμε μερικά από τα καλύτερα jiu-jitsu του μέχρι σήμερα.

Τελευταίες αποδόσεις στοιχημάτων UFC

Ακολουθούν οι τελευταίες αποδόσεις στοιχημάτων του UFC για κάθε αγώνα της κύριας κάρτας:

Tom Aspinall – 1.22

Marcin Tybura – 4.35

 

Molly McCann – 1.39

Julija Stoliarenko – 3.00

 

Nathaniel Wood – 1.53

Andre Fili – 2.50

 

Andre Muniz – 1.47

Paul Craig – 2.70

 

Fares Ziam – 1.65

Jai Herbert – 2.24

 

Lerone Murphy – 1.66

Joshua Culibao – 2.22

Συμβουλές στοιχημάτων UFC London

Aspinall – Tybura: Under 1.5 γύρους – 1.59

Υπάρχει σαφής ποιοτική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μαχητών. Ο Aspinall θα αναζητήσει μια νίκη μετά την αποχή του από τον τραυματισμό και ξέρουμε ότι έχει την τάση να βγαίνει από τα μπλοκ. Και οι πέντε νίκες του στο UFC έχουν έρθει στους πρώτους 1,5 γύρους, με τρία νοκ άουτ στον πρώτο γύρο, έναν βραχίονα στον πρώτο γύρο και έναν πνιγμό με γυμνό στήθος στον δεύτερο γύρο (1:09 λεπτά).

Tom Aspinall, Nathaniel Wood και Lerone Murphy να κερδίσουν – 3.09

Περιμένουμε ότι αυτοί οι τρεις θα είναι μια κλάση ανώτεροι. Ο Nathaniel Wood έρχεται σε αυτόν τον αγώνα μετά από συνεχόμενες ομόφωνες αποφάσεις, ενώ ο Andre Fili έχει κερδίσει μόλις μία φορά στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του. Ο Lerone Murphy έχει χαρακτηριστεί ως ο επόμενος καλύτερος αθλητής στο βρετανικό ΜΜΑ και αντιμετωπίζει μια μεγάλη δοκιμασία απέναντι στον 11-1-1 Josh Culibao. Με νίκη ο Murphy θα κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την κατάταξη.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ