Αθλητισμός

Open Championship 2023: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

Open Championship

Ήρθε η ώρα για το τέταρτο και τελευταίο μεγάλο τουρνουά του 2023 και οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου συρρέουν στο Royal Liverpool Golf Club για την 151 έκδοση του Open Championship. Αληθινά μεγαθήρια του γκολφ, όπως ο Arnold Palmer, ο Tiger Woods και ο Nick Faldo έχουν σηκώσει το εμβληματικό τρόπαιο. Ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα χαράξει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας;

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Προεπισκόπηση του Open Championship

Ανάμεσα σε αυτούς που θα ηγηθούν της προσπάθειας για τη δόξα θα είναι ο απερχόμενος πρωταθλητής Cameron Smith, ο οποίος έγινε μόλις ο πέμπτος Αυστραλός που κέρδισε το Open πέρυσι στο St Andrews. Ο 29χρονος έχει εντυπωσιάσει φέτος στο LIV Golf tour καταγράφοντας πέντε top 10 θέσεις και μια νίκη στο London Invitational νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο Smith ήταν επίσης αρκετά συνεπής στα major, τερματίζοντας στο Τ9 στο PGA και στην τέταρτη θέση στο U.S. Open.

Το φαβορί για να αρπάξει το στέμμα του Smith είναι το νούμερο δύο στον κόσμο και πρωταθλητής του Open 2014, ο Rory McIlroy. Τα ερωτηματικά περιβάλλουν τον 34χρονο αφού έχασε το cut τόσο στο Players Championship όσο και στο Masters. Όμως ο McIlroy επέστρεψε δυναμικά. Έκτοτε τερμάτισε στο T7 στο PGA, δεύτερος στο U.S. Open και πιο πρόσφατα εξασφάλισε τη νίκη στο Genesis Scottish Open. Έχει επιστρέψει στα καλύτερά του, και ίσως αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη του στο Open Championship το 2014 ήρθε σε αυτό ακριβώς το γήπεδο γκολφ.

Τον McIlroy ακολουθούν στενά στις αποδόσεις ο παγκόσμιος νούμερο ένα Scottie Scheffler και ο πρωταθλητής του Masters Jon Rahm. Ο πρώτος λειτουργεί με ένα σχεδόν πρωτοφανές επίπεδο συνέπειας. Πριν από το major αυτής της εβδομάδας έχει επτά διαδοχικούς τερματισμούς στην πρώτη πεντάδα, για να μην αναφέρουμε ότι έχει τερματίσει στην πρώτη δεκάδα σε κάθε major φέτος.

Ο Rahm δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει τα επίπεδα απόδοσης που οδήγησαν στον θρίαμβο του πράσινου σακακιού του, αλλά είναι μεταξύ των καλύτερων στην ημέρα του και έχει δείξει ελπιδοφόρες πρόσφατες επιδόσεις. Τερμάτισε στο Τ10 στο U.S. Open, ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το Τ3 που πήρε σε αυτή τη διοργάνωση το 2021.

Σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πεδίο, θα υπάρχουν πολλά χρήματα εκτός των φαβορί. Ο Viktor Hovland, ο Tommy Fleetwood, ο Brooks Koepka και ο Rickie Fowler έχουν προσελκύσει την προσοχή ενόψει ενός συναρπαστικού τετραήμερου γκολφ στα βορειοδυτικά.

Τελευταίες αποδόσεις του Open Championship

Εδώ είναι οι 10 κορυφαίοι παίκτες του γκολφ που οδηγούν τις αποδόσεις για να κερδίσουν το 2023 το Open Championship:

Rory McIlroy – 7.80

Scottie Scheffler – 8.50

Jon Rahm – 13.00

Cameron Smith – 14.00

Viktor Hovland – 19.00

Tommy Fleetwood – 19.00

Brooks Koepka – 19.00

Tyrrell Hatton – 21.00

Rickie Fowler – 21.00

Xander Schauffele – 23.00

Ακολουθούν τα πέντε φαβορί για μια θέση στην πρώτη πεντάδα:

Rory McIlroy – 2.50

Scottie Scheffler – 2.62

Jon Rahm – 3.40

Cameron Smith – 3.50

Rickie Fowler – 4.50

Ακολουθούν οι αποδόσεις για τους πέντε παίκτες που προηγούνται στις αποδόσεις για να τερματίσουν ως ο Κορυφαίος Άγγλος:

Tommy Fleetwood – 3.25

Tyrrell Hatton – 3.50

Matt Fitzpatrick – 4.50

Justin Rose – 6.50

Matthew Jordan – 17.00

Συμβουλές στοιχημάτων για το Open Championship

Ο Rory McIlroy να κερδίσει το Open – 7,80

Αν υπήρξε ποτέ μια στιγμή για να στηρίξετε τον McIlroy, αυτή είναι τώρα. Ήταν εξαιρετικός στο πρόσφατο Scottish Open και αποδίδει με τρομακτική συνέπεια στα major. Πραγματικά δεν μπορείτε να αγνοήσετε το γεγονός ότι έχει τερματίσει στην πρώτη 10άδα σε έξι από τα επτά προηγούμενα major. Επιπλέον, γνωρίζει αυτό το γήπεδο τόσο καλά όσο κανένας άλλος, αφού έκανε 66-66-68-71 για να κερδίσει στο -17 το 2014.

Scottie Scheffler τερματισμός στο Top 5 – 8,50

Το νούμερο ένα στον κόσμο είναι ένας ακόμη παίκτης στο απόγειο των δυνάμεών του που θα πρέπει να έχετε υπόψη. Ο Αμερικανός έχει κατακτήσει 10 θέσεις στην πρώτη πεντάδα σε 15 συμμετοχές το 2023, συμπεριλαμβανομένου ενός Τ2 στο PGA Championship και μιας τρίτης θέσης στο U.S. Open. Ανεξάρτητα από το ποιος προηγείται στο πεδίο μετά το cut, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ο Scheffler να είναι μέσα με ένα ή δύο χτυπήματα.

Shane Lowry E/W – 25,00

Με κάποιες αμφίβολες καιρικές συνθήκες να παραμένουν στα βόρεια, οι συνθήκες θα μπορούσαν να ταιριάζουν απόλυτα στον Shane Lowry. Δεν έχει καταπλήξει τον κόσμο φέτος, αλλά κάνει ήσυχα τη δουλειά του, καταγράφοντας σταθερά θέσεις στην πρώτη 20άδα. Με μια νίκη στο Open Championship ήδη στο όνομά του και λίγο αέρα στον ορίζοντα, θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή σε κάθε περίπτωση.

Πρόγραμμα του Open Championship

Η δράση θα ξεκινήσει από το Royal Liverpool Golf Course την Πέμπτη 20 Ιουλίου, με την τελευταία ημέρα να είναι η Κυριακή 23 .

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ