Super League Ποδόσφαιρο

Super League: Ανάλυση και προγνωστικά για τα ματς της 6ης αγωνιστικής

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι σούπερ συναρπαστικό στο στοίχημα ποδόσφαιρο με τέσσερις διεκδικητές του τίτλου (πρωτοφανές στα χρονικά!), και με τη διεξαγωγή των τριών αγώνων της 6ης αγωνιστικής των play offs που κυριαρχούν στο stoixima.

H AEK προηγείται με 69 βαθμούς, ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 68 αλλά ο ΠΑΟΚ των 67 β. και ο Ολυμπιακός των 63 β. έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, το μεταξύ τους αναβληθέν (ελέω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων) της Τούμπας.

  • Σούπερ προσφορά 1.000 € Score Predictor, με την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε έως και 1.000 €, βρίσκοντας τον σκόρερ σε πέντε αγώνες ποδοσφαίρου που καθορίζονται από τη NetBet!

Λαμία – Παναθηναϊκός: Ανάλυση και προγνωστικά

Ανταμώνουν μια εβδομάδα μετά το μεταξύ τους στη Λεωφόρο για τα play offs, εκεί όπου η Λαμία προηγήθηκε στο σκορ νωρίς ωστόσο ο Παναθηναϊκός απάντησε γρήγορα με τον Τσέριν και έκτοτε ηγήθηκε ο Μπέρναρ για το τελικό 3-1. Σε ακόμη ένα ματς συνάντησαν ζόρια οι «πράσινοι» μπροστά στο κοινό τους, αυτή τη φορά όμως δεν… πάτησαν την μπανανόφλουδα (κάνοντας τρίτη ανατροπή σε σκορ στις πέντε αγωνιστικές των play offs). Επιστρέφουν οι Μλαντένοβιτς και Μαντσίνι για τον Παναθηναϊκό. Η Λαμία υπέστη, στη Λεωφόρο, την όγδοη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα και εξελίσσεται, αναμενόμενα, σε κομπάρσο της διαδικασίας. Τιμωρημένος ο μπακ Σιμόν, ίσως επιστρέψουν ο στόπερ Παπαδόπουλος και ο χαφ Μαρτίνεθ.

Γκραν φαβορί στις αποδόσεις ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός. Πληρώνει 1.93 το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (όπως την προηγούμενη Κυριακή) και, σε ένα πιο ειδικό στοίχημα, 2.25 να επικρατήσει με 2 ή 3 γκολ διαφορά των Φθιωτών.

Αρης – ΑΕΚ: Ανάλυση και προγνωστικά

Εν αντιθέσει με τα παιχνίδια του Κυπέλλου, όπου απέκλεισε την ΑΕΚ (στα πέναλτι) ο Αρης έχασε… από τα αποδυτήρια στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το 2-0 διαμορφωμένο από νωρίς. Δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίδραση στην ΑΕΚ, δέχτηκε δύο γκολ έως το 14′ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ατυχής η επιλογή του Ακη Μάντζιου να προχωρήσει σε rotation κάνοντας έξι αλλαγές, άλλες αναγκαστικές κι άλλες βάσει επιλογής. Βέβαια, φού δεν υπάρχουν ουσιαστικοί στόχοι στο πρωτάθλημα και περιμένει πώς και πώς τον τελικό του Κυπέλλου ενάντια στον Παναθηναϊκό. Παραμένουν εκτός ο στόπερ Φαμπιάνο και ο μπακ Φεράρι.

Στο εν λόγω ματς η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αν και εμφανώς έριξε στροφές στην επανάληψη. Κάπως έτσι οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με ματς παραπάνω και πηγαίνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο την πρώτη τους φετινή νίκη εκεί (1-1 στο Κύπελλο, 3-3 στο πρωτάθλημα). Εξέτισε ο μέσος Σιμάνσκι, παραμένουν εκτός ο αρχισκόρερ Λιβάι Γκαρσία και ο πορτιέρε Στάνκοβιτς.

Η «Ενωση» θα το πάει προσεκτικά, όπως την περασμένη εβδομάδα και το να επικρατήσει δίχως να δεχθεί γκολ τιμάται στο 2.21. εναλλακτική το 2.08 του να σκοράρει η ΑΕΚ έως το 30ό λεπτό.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση και προγνωστικά

Με εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία οι δύο ομάδες μετά την ευρωπαϊκή τους… περιπέτεια την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός πέρασε στα ημιτελικά του Conference League, και για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποκλείοντας τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι, παρά την ήττα του με 1-0 στο «Σουκρού Σαράτσογλου», την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεχόταν δύο γκολ από την Μπριζ ως την ανάπαυλα και αποχαιρετώντας τη διοργάνωση με μία ακόμη ήττα από τους Βέλγους, αυτή τη φορά με 2-0.

Στα τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τη Λαμία με 5-1 ενώ ο ΠΑΟΚ είχε φύγει με βαθμό (2-2) από τη Νέα Φιλαδέλφεια ενάντια στην ΑΕΚ, επιστρέφοντας από διαφορά δύο τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο.

Πέριξ του διπλασιασμού τιμάται η νίκη του Ολυμπιακού (1.99) όμως αποτελεί ερώτημα και για τις δύο ομάδες η αντίδρασή τους, ψυχολογικά και σωματικά, μετά τα ευρωπαϊκά τους. Στο 2.36 να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες το ημίχρονο, στο 1.59 η διπλή ευκαιρία με combo 1 ή Χ και 2+ γκολ στον αγώνα.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με:

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ