Conference League Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – Μπριζ: Όλα ανοιχτά στη ρεβάνς της… καυτής Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στην κατάμεστη Τούμπα, στον ιστορικό επαναληπτικό προημιτελικό για το Conference League, διεκδικώντας την πρώτη, ιστορία, παρουσία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης: στο 1.95 ο άσος και στο 3.71 το διπλό στις αποδόσεις ποδοσφαίρου για το stoixima.

Στο α’ ματς

Τις χώρισε, στον πρώτο αγώνα, ένα γκολ, που σημειώθηκε μάλιστα στο ξεκίνημα του αγώνα. Μόλις στο 6’ ο Βέτλεσεν σημείωσε το μοναδικό τέρμα της Μπριζ επί του ΠΑΟΚ, τον οποίο κράτησε στο παιχνίδι ο Κοτάρσκι με τις σωτήριες επεμβάσεις του, μεταξύ των οποίων και απόκρουση σε πέναλτι του Τιάγκο στο 77’.

Ανάλυση ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Η αμέσως, προηγούμενη, ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήταν προ διετίας ενάντια στη Μαρσέιγ, ξανά στο Conference League, και αποκλείστηκε με δύο ήττες: 2-1 στο «Βελοντρόμ» και 1-0 στην Τούμπα. Πέρασαν 24 μήνες και ο «δικέφαλος του Βορρά» δηλώνει ξανά το «παρών» στα προημιτελικά, έχοντας πλέον να κάνει άλλη μια ανατροπή, όπως στον προηγούμενο γύρο με το 5-1 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η αλήθεια είναι ότι στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων αλλά για μια ομάδα που έχει δώσει φέτος 15 ευρωπαϊκά και έχει μονάχα δύο ήττες (10-3-2), είναι λογικό να επικρατεί αισιοδοξία ανατροπής.

Επί των αγωνιστικών μένει να φανεί η κατάσταση των Μπράντον και Μάρκος Αντόνιο ενώ επιστρέφει ο Μουργκ. Με 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους  Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια ή Μουργκ και Τάισον πίσω από τον Σαμάτα.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια ομάδα με ιστορία στην Ευρώπη, με παρουσία σε δύο (χαμένους) τελικούς, το 1978 στο Πρωταθλητριών και το 1976 στο Κύπελλο UEFA. Σε προημιτελικά έχει φτάσει άλλες οκτώ φορές και μέτρησε μονάχα 3/8 προκρίσεις: το 1971 (Κυπελλούχων) αποκλείστηκε από την Τσέλσι (2-0, 0-4), το 1976 (UEFA) απέκλεισε τη Μίλαν (2-0, 1-2)

1977 (Πρωταθλητριών) έμεινε εκτός από την Γκλάντμπαχ (2-2, 0-1), το 1978 (Πρωταθλητριών) αποκλείστηκε από την Ατλέτικο (2-0, 2-3), το 1988 (UEFA) άφησε εκτός τον Παναθηναϊκό (2-2, 1-0), το 1992 (Κυπελλούχων) απέκλεισε την Ατλέτικο (2-3, 2-1), το 1995 (Κυπελλούχων) έμεινε εκτός από την Τσέλσι (1-0, 0-2) και το 2015 (Europa League) έμεινε εκτός από την Ντνιέπρ (0-0, 0-1).

Με καλή απόδοση την Κυριακή η Μπριζ επικράτησε εύκολα (3-0) της Αντβέρπ, μπαίνοντας ξανά στο κυνήγι του τίτλου στο Βέλγιο.

Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο μετά τις τιμωρίες του στόπερ Μέχελε, του αριστερού μπακ Ντε Κάιπερ και του αρχισκόρερ φορ Τιάγκο (άπαντες βασικοί), αμφίβολοι ο εν δυνάμει βασικός γκολκίπερ Μινιολέ και ο δεξιός εξτρέμ Ολσεν, πιο δύσκολα ο δεξιός μπακ Οντί και ο αμυντικός χαφ Νίλσεν.

ΠΑΟΚ – Μπριζ προϊστορία

ΠΑΟΚ και Μπριζ αντάμωσαν ξανά τη σεζόν 2010-11 σε όμιλο του Europa League:  και στο «Γιάν Μπρεϊντέλ» και στην Τούμπα είχαν έρθει 1-1.

Συνολικά ενάντια σε Βέλγους ο ΠΑΟΚ αριθμεί 3-3-4 πλέον, επιμέρους στην Τούμπα μετρά 1-2-1 με μόνη νίκη επί της Γκενκ, ξανά σε προημιτελικό Conference League, το 2022. Από την πλευρά της, η Μπριζ είναι πια στο 5-5-3 ενάντια σε ελληνικές ομάδες αλλά δεν έχει επικρατήσει ποτέ ελληνικού εδάφους (0-3-3)!

Ξεχωριστές αποδόσεις από τη Netbet.gr για το ΠΑΟΚ – Μπριζ

  • Το combo 1Χ με 2-4 γκολ είναι στο 1.79
  • Στο 2.45 η πρόκριση του ΠΑΟΚ, στο 1.50 αυτή της Κλαμπ Μπριζ
  • 6.70 πληρώνει να ανοίξει το σκορ στον αγώνα ο Ντεσπότοφ
  • Στο 2.62 είναι να καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα
  • Το σενάριο πρόκρισης από το 90λεπτο (νίκη με 2 ή 3 γκολ διαφορά του ΠΑΟΚ) προσφέρεται στο 3.83
  • Στο 2.95 τιμάται να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο 1ο ημίχρονο

 ΠΑΟΚ – Μπριζ προγνωστικά

Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές στο παιχνίδι τους. Η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα, δεν έφτασε τυχαία στην 8άδα αλλά θα παραταχθεί χωρίς τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές της στην Τούμπα ενώ ο ΠΑΟΚ έχει… οδηγό την ανατροπή ενάντια στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει ξανά και να πάρει τη νίκη, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι θα προκριθεί: στο 1.95 η νίκη των Θεσσαλονικέων, εναλλακτική το προσφερόμενο στοίχημα που βρίσκεις στη NetBet: νίκη ΠΑΟΚ με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία, ενδεχόμενο που πληρώνει 1.89!

Σε πιο ειδικά στοιχήματα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης του ΠΑΟΚ και θα ψάξει το γκολ είτε με κάθε τρόπο. Μετρά άλλωστε 16 τέρματα αλλά και 10 ασίστ στη φετινή σεζόν: στο 3.38 να σημειώσει γκολ ο Σέρβος any time στον αγώνα.

  • Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Επιλέγοντας το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ