Conference League Ποδόσφαιρο

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Υπέρ πάντων αγώνας για την πρόκριση

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό προημιτελικό του UEFA Conference League. Ένα σπουδαίο παιχνίδι ξεχωρίζει με τις κορυφαίες αποδόσεις ποδόσφαιρο.

Επισκεπτόμενοι τη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων, για το μεγάλο παιχνίδι του «Σουκρού Σαράτσογλου» που ξεχωρίζει με τη μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων.

Στον πρώτο αγώνα

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η ελληνική ομάδα πήρε μεν προβάδισμα πρόκρισης, αν και θα μπορούσε το βήμα της προς τα ημιτελικά να είναι ακόμη πιο σταθερό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Φενέρ προηγούμενοι με τρία γκολ διαφορά (8’ Φορτούνης, 32’ Γιόβετιτς, 57’ Τσικίνιο), ωστόσο προς το τέλος το σύνολο του Ισμαΐλ Καρτάλ αναθάρρησε και μείωσε με τους Τάντιτς στο 68’ και Καχβετσί 74’ διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 3-2.

Και μην ξεχνάτε τη Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος: απλά με την εγγραφή σας στη NetBet, και ταυτοποιώντας τον λογαριασμό σας, μπορείτε να λάβετε δύο διαφορετικά free bets, ένα των 100 € και ένα των 5 €!

Ανάλυση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Η Φενέρ ήταν εμφανώς επηρεασμένη στο Καραϊσκάκη από τη μεγάλη της αγωνιστική απραξία, καθώς από τις 17 Μαρτίου μέχρι το ματς στον Πειραιά είχε δώσει ουσιαστικά ένα παιχνίδι. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Ισμαΐλ Καρτάλ, τον οποίο τα τουρκικά Μέσα εξήραν για τις αλλαγές του στον πρώτο αγώνα (στο 62’ με την είσοδο των Φρεντ και Γιουκσέκ) – ωστόσο για περίπου μια ώρα δεν μπορούσε να αποδώσει όπως ήθελε. Προβληματισμός ότι δέχεται εύκολα γκολ φέτος, αισιοδοξία για την ανατροπή.

Το ίδιο συνέβη και την Κυριακή κόντρα στην Καραγιουμρούκ, δεχόμενη πρώτη γκολ στο 56’ και ανατρέποντας το σκορ όταν μπήκε ο Μπατσουαγί δίπλα στον Τζέκο.

Επί των αγωνιστικών, ο αμυντικός Οοστερβόλντε χτύπησε στον πρώτο αγώνα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ελαφρώς αμφίβολος είναι ο στόπερ Τζίκου. Με 4-2-3-1 και τους Καχβετσί, Σιμάνσκι, Τάντιτς πίσω από τον Τζέκο η ενδεκάδα των Τούρκων.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στους «ερυθρόλευκους» για το 3-2 της περασμένης εβδομάδας επί της Φενέρ καθώς αν είχαν κρατήσει τη διαφορά τριών γκολ, τότε θα ταξίδευαν για… διαδικαστικό ματς στην Κωνσταντινούπολη και όχι, ως καταδεικνύει το 3-2, οριακό και αμφίρροπο. Η φετινή είναι η πρώτη παρουσία των Πειραιωτών σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 25 χρόνια και διεκδικούν την παρουσία στην τετράδα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

«Μοιραίος» στον πρώτο αγώνα Ρέτσος με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε (και έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Τούρκους), χάνει μάλιστα τη ρεβάνς καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η παραμονή του οποίο και για τη νέα σεζόν επισημοποιήθηκε, δεν υπολογίζει επίσης και στους Ναβάρο, Ζέλσον (που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας), αλλά εξέτισε ο Ποντένσε και θα γυρίσει στην ενδεκάδα.

Με 4-2-2  αναμένεται ο Ολυμπιακός, με τους Ποντένσε, λκαι Φορτούνης, τον Γιόβετιτς σε ελεύθερο ρόλο και μπροστά τον Ελ Κααμπί.

Προϊστορία Φενέρ – Ολυμπιακός

Έχει, αν μη τι άλλο ενδιαφέρον, η παράδοση των «ερυθρόλευκων» επί τουρκικού εδάφους. Σε καρέ επισκέψεων μετρούν τρεις ήττες, όλες στην Κωνσταντινούπολη (όπου διεξάγεται και το φετινό…), και μια νίκη, αλλά στην Αγκυρα.

Κατά σειρά οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν δις στο τη Γαλατασαράι στους ομίλους του Champions League, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με 1-0, αλλά και την Μπεσίκτας στο Europa League χάνοντας με 4-1. Μόνη τους νίκη στην Τουρκία, επί της Οσμάνλισπορ στην πρωτεύουσα με 3-0.

Η Φενέρ απαριθμεί συνολικά, μαζί με το φετινό, 3-1-5 κόντρα σε ελληνικές ομάδες, αν υπολογιστεί ως νίκη (1-0 στο 90λεπτο) ο αποκλεισμός της στην παράταση από τον ΠΑΟΚ το 2010. Επιμέρους στο «Σουκρού Σαράτσογλου» μετρά 2-1-1, η άλλη της νίκη επί του Ατρόμητου το 2015 με 2-0.

Ξεχωριστές αποδόσεις

  • Στο 1.93 το ασιατικό over 3 γκολ
  • Στο 3.80 το draw no bet του Ολυμπιακού
  • Στο 2.23 να σκοράρει η Φενέρμπαχτσε και στα δύο ημίχρονα
  • Στο 7.85 να υπάρξει αυτογκόλ στον αγώνα
  • 4.57 πληρώνει οποιαδήποτε ισοπαλία εκτός από 0-0
  • Σε απόδοση 5.10 να ανοίξει το σκορ ο Τζέκο, στο 8.10 ο Ελ Κααμπί

Προγνωστικά Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Η Φενέρμπαχτσε έχει σημειώσει φέτος 132 γκολ σε 48 φετινά επίσημα (!), ο Ολυμπιακός επί Μεντιλίμπαρ έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Μια ς και αναμένεται, ευλόγως, ανοιχτό παιχνίδι, η διπλή ευκαιρία 1 ή 2 σε συνδυασμό με το goal/goal τιμάται στο 2.36 από τη NetBet.gr!

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Επιλέγοντας το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ