Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση και προγνωστικά για το Clasico τίτλου

Το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας ξεχωρίζει στις αποδόσεις ποδοσφαίρου. Επτά «στροφές» πριν από τη λήξη της σεζόν, τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα χωρίζουν 8 βαθμοί στον πίνακα. Νομοτελειακά, τυχόν νίκη των Καταλανών (αν και αουτσάιντερ των αθλητικών στοιχημάτων) στο Clasico του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα… ζωντανέψει τις ελπίδες τους για τίτλο. Αντιθέτως, αν η «βασίλισσα» δεν ηττηθεί, ετοιμάζεται για… φιέστα ανακτώντας τα πρωτεία στην Primera Division.

Σούπερ προσφορά 1.000 € Goalscorer Predictor, με την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε έως και 1.000 €, βρίσκοντας τον σκόρερ σε πέντε αγώνες ποδοσφαίρου που καθορίζονται από τη NetBet!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση

Εκ διαμέτρου αντίθετη η ψυχολογία των δύο… γιγάντων του ισπανικού, και όχι μόνο, ποδοσφαίρου μετά τη μεσοβδόμαδη παρουσία τους στα προημιτελικά του Champions League. Το ευρωπαϊκό… dna της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε και πάλι καθώς η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι απέκλεισε την κάτοχο και υπ’ αριθμόν ένα φαβορί και για τη φετινή κατάκτηση, Μάντσεστερ Σίτι, με 4-3 στα πέναλτι και ήρωα τον κίπερ Λούνιν. Μετά το 3-3 της Μαδρίτης οι «μερένχες» πήραν 1-1 στο Μάντσεστερ, παίζοντας βέβαια κλειστά για αρκετή ώρα, με τον Ουκρανό γκολκίπερ να κάνει σωτήριες επεμβάσεις.

Αντιθέτως, η Μπαρτσελόνα αν και είχε… προίκα τον θρίαμβό της με 3-2 στο Παρίσι, αποκλείστηκε με το «βαρύ» 4-1 στη Βαρκελώνη από την Παρί Σεν Ζερμέν του πρώην «μπλαουγκράνα» Λουίς Ενρίκε. Προηγήθηκε μάλιστα με τον Ραφίνια στο 12’ όμως η αποβολή του Αραούχο στο 29’ αποδείχθηκε καθοριστική και δεν κατόρθωσε να προβάλλει αντίσταση στην παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, νωρίτερα, έκαναν οριακές νίκες στο πρωτάθλημα. Η «βασίλισσα» επιβλήθηκε 1-0 της Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες Νήσους με γκολ του Τσουαμενί στο 48’ και η Μπάρτσα με το ίδιο σκορ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κάντιθ.

Επί των αγωνιστικών, παραμένουν σταθερά εκτός οι Άλαμπα και Κουρτουά από τη Ρεάλ και στην Μπαρτσελόνα οι Γκάβι και Μπαλντέ αλλά εξέτισαν οι Λεβαντόφσκι, Κανσέλο και Ίνιγκο Μαρτίνεθ.

Stat attack

  • Η Ρεάλ φέτος έχει νικήσει ήδη δύο φορές την Μπάρτσα: 2-1 στη Βαρκελώνη για το πρωτάθλημα και 4-1 στο Σούπερ Καπ (στο Ριάντ).
  • Μονάχα μια η ισοπαλία στα τελευταία 13 μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (2-2 στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ 2022).
  • Στα 8 τελευταία ματς με γηπεδούχο τη Ρεάλ, η «βασίλισσα» μετράει 6-0-2.
  • Σε συνολικά αγώνες 21 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Κάρλο Αντσελότι μετράει 9-3-9 (και 8-1-6 ως τεχνικός της Ρεάλ).
  • Αντίστοιχα, ο Τσάβι έχει βρει απέναντί του 9 φορές τη «βασίλισσα» ως προπονητής, με απολογισμό 4-1-4.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά

Δεν… ανακαλύπτει την Αμερική κάποιος αν κυνηγήσει τα γκολ μεταξύ τους. Για να ανέβει, ωστόσο, η απόδοση, μπορείτε να βρείτε στη Netbet το σενάριο να μην ηττηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης και να σημειωθούν παράλληλα τουλάχιστον τρία γκολ (1 ή Χ & Over 2,5) με απόδοση 1.97!

Σε πιο ειδικά στοιχήματα, το να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα το σκορ 1-1 τιμάται στο 2.27 ενώ το να επανέλθει στα γκολ ο «πολύς» Τζαντ Μπέλινγκχαμ είναι σε απόδοση 2.37!

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με:

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ