Super League Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά για το σούπερ αθηναϊκό ντέρμπι

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ηγούνται της βαθμολογίας των play offs με 72 και 71 βαθμούς αντίστοιχα, με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στους 67 και 66 αλλά με αγώνα λιγότερο στις αποδόσεις ποδοσφαίρου. Εξ ου και η σπουδαιότητα του μεγάλου αθηναϊκού ντέρμπι που διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» και θα κρίνει εν πολλοίς τον φετινό πρωταθλητή της Super League, στον κυρίαρχο αγώνα της ημέρας των αθλητικών στοιχημάτων.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ανάλυση

Η ΑΕΚ πέρασε… δύσκολα την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενάντια στον Αρη, με τον Άμραμπατ να τη λυτρώνει σημειώνοντας το 2-1 στο 84ο λεπτό και σε αγώνα που απώλεσε αρκετές ευκαιρίες (17-1 οι τελικές). Ήταν ένα γκολ που τη διατήρησε μόνη πρώτη στην κορυφή. Παραμένει ερώτημα η παρουσία του αρχισκόρερ Λιβάι Γκαρσία, από τεστ ετοιμότητας οι Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί, πάγια εκτός ο Στάνκοβιτς.

Χρειαζόταν η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αυτό το αποτέλεσμα, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ νίκησε δις τον Αρη και παίζει τη… σεζόν μέσα σε τέσσερα βράδια: την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό εντός και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ εκτός.

Ο Παναθηναϊκός ντούμπλαρε με άνεση τις νίκες του στα play offs επί της Λαμίας, αυτή τη φορά με 5-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» με τον Φώτη Ιωαννίδη να έχει εκ νέου εξαιρετική απόδοση με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ – από κοντά και ο Μπακασέτας με ανάλογη επίδοση. Τρία γκολ κατά μέσο όρο πετυχαίνουν στις τελευταίες πέντε εξόδους οι «πράσινοι». Δύσκολα ο φορμαρισμένος Μπέρναρ, επιστρέφει ο Τζούρισιτς.

Ως τώρα η ομάδα του Φατίχ Τερίμ στα play offs επικράτησε του Ολυμπιακού στο Φάληρο και της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, πουδαία αποτελέσματα που την επανέφεραν σε τροχιά τίτλου.

Stat attack

  • Αναμετρώνται για τέταρτη φορά φέτος, από μία νίκη έκανε έκαστη (2-1 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο τον Σεπτέμβρη, 2-1 ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο στις αρχές του μήνα, 2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ιανουάριο).
  • Αήττητη η ΑΕΚ στα τελευταία 6 αθηναϊκά ντέρμπι ως γηπεδούχος (2-4-0), τελευταίο διπλό τον Δεκέμβριο του 2020 με 2-1 ο ΠΑΟ (με γκολ από Μακέντα και Κουρμπέλη, για την «Ενωση» σκόραρε ο Νέλσον Ολιβέιρα).
  • Τα 7 από τα τελευταία 21 μεταξύ τους για το πρωτάθλημα τελείωσαν με νίκη του εκάστοτε γηπεδούχου.
  • Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποικιλία στα μεταξύ τους σκορ, αλλά παραμένει εντυπωσιακά κλειστή όταν υπάρχουν ισοπαλίες. Από τις 27 συνολικά αναμετρήσεις που έχουν τελειώσει χωρίς νικητή, οι 12 είναι με 1-1 και 0-0, ενώ οι τρεις με 2-2.
  • 25-6-1 ο απολογισμός της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, εξ αυτών στα 21 δεν δέχθηκε γκολ ενώ σκόραρε στα 30/32 (!).
  • Στο 11-4-2 ο απολογισμός του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα επί ημερών Τερίμ στον πάγκο.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Το Bet Builder ήρθε στη Netbet.gr και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες! Ποντάροντας στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στοίχημα επιλέξαμε να «χτίσουμε» ένα παρολί τριών επιλογών: Χ2 τον Παναθηναϊκό, over 1,5 γκολ στον αγώνα και over 5,5 κόρνερ στο ματς, ένα bet builder που φτάνει σε απόδοση 2.80!

Σε πιο ειδικά στοιχήματα:

  • Χ2 με over 2+ γκολ στον αγώνα είναι στο 2.46.
  • να σκοράρει any time ο Τάσος Μπακασέτας τιμάται στο 6.20.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ