NBA Μπάσκετ

San Antonio Spurs vs Phoenix Suns: Θα καταφέρει ο Wembanyama να επικρατήσει των Durant και Booker;

San Antonio Spurs vs Phoenix Suns

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο San Antonio (24.03 / 02:00), με την παρέα του Wembanyama, να θέλει να κάνει την έκπληξη απέναντι στους πολύ ισχυρούς Suns.  Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, καθώς και για μερικά προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Επιλέγοντας τη NetBet Sport για τον στοιχηματισμό σας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών, σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Με τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού στη σελίδα, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στην Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με τη σελίδα να προσφέρει έως και 105 € σε free bet για τους νέους παίκτες.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Από ήττα προέρχονται οι San Antonio Spurs (15η θέση στη Δύση / ρεκόρ 15-54), καθώς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Dallas Mavericks, χάνοντας με σκορ 107-113. Οι Spurs ήταν ανταγωνιστικοί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την κλάση των Irving και Doncic, καθώς και το κρίσιμο τρίποντο του Exum στα 36’’, να κάνουν τη διαφορά και να δίνουν τη νίκη στους Mavericks. Κορυφαίος για τους Spurs ο Jones με 22 πόντους και 9 ασίστ, με τον Wembanyama να μένει χαμηλά, στους 12 πόντους.

Από την άλλη, οι Suns (7η θέση στη Δύση / ρεκόρ 40-29), δε δυσκολεύτηκαν να κάμψουν το εμπόδιο των Philadelphia 76ers, νικώντας τους με σκορ 115-102 στο Phoenix. Οι Suns δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, κρατώντας διψήφιες διαφορές από πολύ νωρίς. Κορυφαίος για τους Suns ο Allen, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, σταματώντας στους 32 πόντους, μετρώντας και 5 ασίστ.

Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 2 φορές τη φετινή σεζόν, με τους Spurs να επικρατούν και τις 2 (121-132, 114-115) στην έδρα των Suns.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Phoenix Suns

Πολύ ανώτερη ομάδα οι Suns, οι οποίοι αναμένουμε ότι θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, έχοντας χάσει στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν με τους Spurs τη φετινή σεζόν.

Σύνολο Πόντων / Over

Πρόκειται για 2 ομάδες, οι οποίες αρέσκονται στο γρήγορο μπάσκετ, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεσή τους. Θα επιλέξουμε το over πόντων, σαν 2ο σημείο από το γεγονός αυτό.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ