NBA Μπάσκετ

Milwaukee Bucks vs Oklahoma City Thunder: Σπουδαία μονομαχία στο Milwaukee με τον Γιάννη και τον Gilgeous-Alexander να αναμένεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη

Milwaukee Bucks vs Oklahoma City Thunder

Μεγάλο παιχνίδι στο Milwaukee (25.03 / 01:00), με 2 από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος να έρχονται αντιμέτωπες. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, καθώς και για μερικές συμβουλές για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές, για όλα τα παιχνίδια του NBA, με αρκετά ειδικά στοιχήματα να είναι διαθέσιμα, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αν είστε νέοι παίκτες στη σελίδα, μην χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία μπορείτε να λάβετε 2 διαφορετικά free bet, ένα των 100 € και ένα των 5 €, δημιουργώντας το λογαριασμό σας στη σελίδα και κάνοντας την 1η σας κατάθεση.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Ήττα για τους Milwaukee Bucks (2η θέση στην Ανατολή / ρεκόρ 44-25), στο τελευταίο τους παιχνίδι στην έδρα των Boston Celtics, με σκορ 122-119. Το έργο των Bucks ήταν δύσκολο εξ’ αρχής, αγωνιζόμενοι στην έδρα της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας να αντιμετωπίσουν και την απουσία του πρώτου σκόρερ τους, Γιάννη Αντετοκούμπο.

Οι Bucks, έμειναν πίσω στο σκορ από νωρίς, με τους Celtics να διατηρούν διψήφιες διαφορές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, οι Bucks έκαναν την αντεπίθεσή τους στην 4η περίοδο, και με επιμέρους σκορ 21-36, κατάφεραν να κλείσουν το παιχνίδι σε απόσταση ενός σουτ. Κορυφαίος για τους Bucks ο Lillard με 32 πόντους και 6 ασίστ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Οι Oklahoma City Thunder (1η θέση στη Δύση / ρεκόρ 48-20), προέρχονται από νίκη, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα των Utah Jazz, με σκορ 119-107. Οι Thunder είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας ως κορυφαίο τον υποψήφιο rookie of the year, Holmgren, ο οποίος είχε 35 πόντους και 14 ριμπάουντ, με τον Gilgeous-Alexander να ακολουθεί από κοντά, με 31 πόντους και 7 ασίστ.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Milwaukee Bucks

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για τις 2 ομάδες, ενόψει playoffs. Ο Giannis και η παρέα του θα τα δώσουν όλα για να υπερασπιστούν την έδρα τους, και θα τους επιλέξουμε για τη νίκη.

Πόντοι Giannis Antetokoumpo / Over

Σαν 2ο σημείο θα επιλέξουμε το over πόντων του Γιάννη, ο οποίος μας έχει συνηθίσει να βγαίνει μπροστά στα μεγάλα παιχνίδια της ομάδας του.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ