Euroleague Μπάσκετ

Ανάλυση και προβλέψεις για την 32η εβδομάδα της Euroleague

Euroleague

Τεράστιο το ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες, 3 στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Euroleague. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Δημιουργήστε τα δελτία σας, με τουλάχιστον 3 επιλογές, για να πάρετε μέρος στην προσφορά Boost Νίκης στα Παρολί, που προσφέρεται επί του παρόντος από τη σελίδα, με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βαλένθια (27.03 / 21:30)

Στο Alexander Nikolic Hall, η Μακάμπι Τελ Αβίβ (7η θέση / ρεκόρ 18-13) υποδέχεται τη Βαλένθια (12η θέση / ρεκόρ 14-17), σε μια μονομαχία που προμηνύεται συναρπαστική.

Η Μακάμπι έρχεται στον αγώνα από νίκη, στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ματς που επικράτησε με σκορ 74-89. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου, με τη Μακάμπι να μετατρέπει το 69-69 σε 69-83 και να καθαρίζει την υπόθεση νίκη. Κορυφαίος για τη Μακάμπι ο Rivero, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους.

Από ήττα έρχεται στον αγώνα η Βαλένθια, καθώς δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μονακό. Η Ισπανική ομάδα πάλεψε, ωστόσο τελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 79-78. Κορυφαίος για τη Βαλένθια ο Ojeleye με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Αμφίρροπο ματς, με τη Μακάμπι να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, την οποία θα επιλέξουμε για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μακάμπι Τελ Αβίβ – 1.40

Ζαλγκίρις Κάουνας-Αρμάνι Μιλάνο (28.03 / 20:00)

Στη Zalgirio Arena, η Ζαλγκίρις Κάουνας (14η θέση / ρεκόρ 13-18) υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (10η θέση / ρεκόρ 14-17) με τις 2 ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη που θα τους δώσει πιθανότητες να παραμείνουν στο κυνήγι των playoffs.

Από νίκη έρχεται στην έδρα της η Ζαλγκίρις Κάουνας, αφού επικράτησε με σκορ 94-76 της Μπασκόνια, σε ένα παιχνίδι που είχε υψηλό τέμπο. Η Ζαλγκίρις είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και με κορυφαίο τον Evans με 20 πόντους και 4 ασίστ, έφτασε στη νίκη.

Σπουδαία νίκη και για την Αρμάνι Μιλάνο,  η οποία επικράτησε με σκορ 77-76 της Φενέρμπαχτσε, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Κορυφαίος για την Αρμάνι ο Melli με 17 πόντους, με τον Shields να ακολουθεί σε απόδοση με 15 πόντους και 5 ασίστ.

Πολύ δυνατή στην έδρα της η Ζαλγκίρις, την οποία θα επιλέξουμε για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ζαλγκίρις Κάουνας – 1.74

Παρτιζάν-Ολυμπιακός (28.03 / 21:30)

Στη Stark Arena, η Παρτιζάν (11η θέση / ρεκόρ 14-17) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (5η θέση / ρεκόρ 19-12), με τις 2 ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Από ήττα έρχεται στον αγώνα η Παρτιζάν, έχοντας ως αντίπαλο την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης, σε έναν αγώνα που οι Σέρβοι μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο, η Ρεάλ ήταν καταιγιστική, με επιμέρους σκορ 23-35, φτάνοντας τελικά στη νίκη με σκορ 76-88. Κορυφαίος για την Παρτιζάν ο Kaminsky με 19 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο ΣΕΦ, απέναντι στη Βιλερμπάν, με σκορ 80-64. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, και παρόλο που η Βιλερμπάν ισοφάρισε σε 61-61 στη 4η περίοδο, ο Ολυμπιακός έκλεισε το παιχνίδι με επιμέρους σκορ 19-3. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Peters, με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Πολύ δυνατή η Παρτιζάν στην έδρα της, η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μπορέσει να πάρει τη 10η θέση και τη πρόκριση στο play in tournament. Θα επιλέξουμε τη νίκη της Παρτιζάν, με την αποστολή του Ολυμπιακού να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, παίζοντας σε μια κατάμεστη Stark Arena.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παρτιζάν – 1.80

Μπασκόνια-Ανατολού Εφές (28.03 / 21:30)

Στη Fernando Buesa Arena, η Μπασκόνια (9η θέση / ρεκόρ 16-15) υποδέχεται την Ανατολού Εφές (13η θέση / ρεκόρ 14-17), με τις 2 ομάδες να διεκδικούν τις θέσεις που οδηγούν στο play in tournament.

Βαριά ήττα για την Μπασκόνια, στην έδρα της Ζαλγκίρις, με τους Λιθουανούς να κερδίζουν με σκορ 94-76, παραμένοντας στο κυνήγι των play in. Η Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και επέβαλε το ρυθμό της, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, κρατώντας διψήφιες διαφορές. Κορυφαίος για τη Μπασκόνια ο McIntyre, ο οποίος είχε 16 πόντους και 7 ασίστ, χωρίς ωστόσο να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Από την άλλη, η Ανατολού Εφές επικράτησε δύσκολα στην έδρα της, με σκορ 85-84, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της 10ης θέσης. Παρόλο που η Εφές μπήκε δυνατά στο 1ο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 15 πόντους (55-40) στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου, η Άλμπα με ένα σερί 18-0 έκανε το σκορ 55-58, μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση της νίκης. Οι 2 ομάδες πήγαν μαζί στο σκορ μέχρι το τέλος, με την Εφές να καταφέρνει να πάρει τελικά μια σημαντική νίκη. Κορυφαίος για την Εφές ο Bryant (24 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4ασίστ) ο οποίος έκανε τα πάντα για την ομάδα του.

Κρίσιμος αγώνας και για τις 2 ομάδες, με τη Μπασκόνια να θέλει να βγάλει αντίδραση ύστερα από τις 2 ήττες στη διπλή εβδομάδα, τη νίκη της οποίας θα επιλέξουμε.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπασκόνια – 1.65

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 26/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ