Euroleague Μπάσκετ

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να περάσει από την έδρα της Μπολόνια ύστερα από το 2/2 στη διπλή εβδομάδα της Euroleague;

Euroleague

Μεγάλη μονομαχία στη Segafredo Arena (29.03 / 21:30), με τη Βίρτους Μπολόνια (8η θέση / ρεκόρ 17-14) να υποδέχεται τον  Παναθηναϊκό (2η θέση / ρεκόρ 20-11), με τις 2 ομάδες να αναμένεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις μπάσκετ που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips από τους ειδικούς μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να στοιχηματίσετε, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ, για όλους τους αγώνες της Euroleague, καθώς και για το παιχνίδι της Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πλήθος από ειδικά στοιχήματα. Στη σελίδα θα βρείτε την εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία του Cash Out, με την οποία μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των δελτίων σας, τόσο σε μονά δελτία όσο και σε παρολί, με τη σελίδα να προσφέρει συνεχώς προσφορές για το κλείσιμο των δελτίων σας, κατά τη διάρκεια των γεγονότων.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Από 2 ήττες στη διπλή εβδομάδα προέρχεται η Βίρτους Μπολόνια, που δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ζαλγκίρις και του Ερυθρού Αστέρα. Τελευταίο παιχνίδι των Ιταλών στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, όπου η Βίρτους δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη, με τους Σέρβους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Εξαιρετική εμφάνιση για τον Shengelia, ο οποίος αποτελεί εκ των κορυφαίων παικτών της φετινής Euroleague, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στη διπλή εβδομάδα, παίρνοντας 2 σημαντικές νίκες, στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, και στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Τελευταίο παιχνίδι των πρασίνων, απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη, με σκορ 89-81. Οι Καταλανοί ήταν πολύ καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα ακόμα και 16 πόντων (24-40). Παρόλα αυτά, το τριφύλλι έδειξε αντίδραση στο 2ο ημίχρονο και με κορυφαίους τους Nunn (22 πόντοι), Μήτογλου (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Σλούκα (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ), έφτασε σε μια σπουδαία νίκη, ισοφαρίζοντας και τη διαφορά του πρώτου γύρου.

Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκός, αναμετρήθηκαν ξανά στις 17/11 στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με σκορ 90-76.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Βίρτους Μπολόνια σε απόδοση 2.10 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.72. Το line για τους πόντους είναι στους 161.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και το under σε απόδοση 1.94. Όσον αφορά το όριο για τους πόντους της Βίρτους Μπολόνια, αυτό είναι στους 80.5, με το over να δίνεται σε απόδοση 1.90 και το under σε απόδοση 1.80, ενώ το αντίστοιχο όριο για τους πόντους του Παναθηναϊκού είναι στους 81.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και το under σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.72

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από 2 νίκες την προηγούμενη εβδομάδα. Αναμένουμε ένα παιχνίδι που οι 2 ομάδες θα πάνε μαζί στο σκορ, ωστόσο θα επιλέξουμε το τριφύλλι για τη νίκη, καθώς διαθέτει παίκτες που μπορούν να πάρουν σωστές αποφάσεις στα τελευταία λεπτά και να οδηγήσουν την Ελληνική ομάδα στη νίκη.

Συνολικοί Πόντοι / (-164.5) – 1.65

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να χρειάζονται τη νίκη, ώστε να πετύχουν ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία της Euroleague. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 165 πόντοι, ως 2ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 26/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ