Euroleague Μπάσκετ

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στη Euroleague τρεις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου

Euroleague

Πανικός επικρατεί στη βαθμολογία της Euroleague, με σχεδόν όλες τις ομάδες να διεκδικούν είτε μια θέση στα playoffs, είτε ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των playoffs. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για αυτές, από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός (04.04 – 20:00)

Στη Stark Arena, ο Ερυθρός Αστέρας (16η θέση / ρεκόρ 11-21) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (6η θέση / ρεκόρ 20-12), με την Ελληνική ομάδα να συνεχίζει να βρίσκεται δυνατά στο κυνήγι της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ερυθρός Αστέρας πάλεψε στη Μαδρίτη στο τελευταίο του παιχνίδι, ωστόσο δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 101-94. Ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 16 πόντους (54-70), ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην τελευταία περίοδο, παίρνοντας μια δύσκολη νίκη. Κορυφαίος για τους Σέρβους ο Nedovic, ο οποίος είχε 30 πόντους, με 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη, στην έδρα της Παρτιζάν που διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για το πλεονέκτημα έδρας. Η Παρτιζάν είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, κλείνοντας τη 3η περίοδο με +13 (59-46). Παρόλα αυτά, οι ερυθρόλευκοι, με ένα καταπληκτικό 4ο δεκάλεπτο, με επιμέρους σκορ 10-28, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, με σκορ 69-74. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Goss, ο οποίος είχε 17 πόντους, με πολλά κρίσιμα σουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένουμε να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ολυμπιακός – 1.40

Μπαρτσελόνα-Μακάμπι Τελ Αβίβ (04.04 – 21:30)

Στο Palau Blaugrana η Μπαρτσελόνα (4η θέση / ρεκόρ 21-11) υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7η θέση / ρεκόρ 19-13), σε μια μεγάλη μονομαχία.

Η Μπαρτσελόνα, πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπάγερν στην τελευταία της αναμέτρηση, σε ένα ματς που οι Ισπανοί κρατούσαν διψήφιες διαφορές σε όλη τη διάρκειά του. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 79-87, με τους μπλαουγκράνα να έχουν για κορυφαίο τον Jabari Parker, ο οποίος είχε 15 πόντους.

Εύκολη νίκη και για τη Μακάμπι, η οποία επικράτησε με 95-80 της Βαλένθια, διατηρώντας τις ελπίδες της για απευθείας πρόκριση στα playoffs, μέσω της πρώτης εξάδας. Κορυφαίος για τη Μακάμπι για ένα ακόμα ματς ο Baldwin, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, ενώ είχε και 4 ασίστ.

Αμφίρροπο ματς, με τη Μπαρτσελόνα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, θέλοντας να παραμείνει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπαρτσελόνα – 1.42

Φενέρμπαχτσε-Ανατολού Εφές (05.04 – 20:45)

Στην Ulker Sports Arena, η Φενέρμπαχτσε (5η θέση / ρεκόρ 20-12) υποδέχεται την Ανατολού Εφές (10η θέση / ρεκόρ 15-17), με τις 2 ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη.

Η Φενέρμπαχτσε έρχεται στο παιχνίδι από μια εμφατική νίκη με σκορ 103-68, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, σε ένα ματς που οι Τούρκικη ομάδα κυριάρχησε. Κορυφαίος για τη Φενέρ ο Hayes, ο οποίος σκόραρε 50 πόντους, κάνοντας ρεκόρ πόντων στην ιστορία της Euroleague.

Σπουδαία νίκη και για την Εφές, η οποία πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπασκόνια, νικώντας με σκορ 76-97. Κορυφαίος για την Εφές ο Larkin, ο οποίος είχε 28 πόντους.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, με τη Φενέρ να θέλει να κυνηγήσει τις πιθανότητές της για την 4αδα και την Εφές να θέλει να διατηρηθεί στη 10αδα που οδηγεί στο play in tournament. Παρόλο που πρόκειται για 2 ομάδες που σκοράρουν πολύ, λόγω της σημασία του ματς, αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, και θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 171 πόντοι.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / (-170.5) – 1.88

Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια (05.04 – 21:30)

Στο Medolanum Forum, η Αρμάνι Μιλάνο (12η θέση / ρεκόρ 14-18) υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (8η θέση / ρεκόρ 17-15) σε μια Ιταλική μονομαχία.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν κατάφερε να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του τελευταίου καιρού, και ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία, χάνοντας έδαφος για τη 10αδα. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και τη 3η περίοδο, με τη Ζαλγκίρις να ξεφεύγει στις αρχές της 4ης περιόδου και να φτάνει στη νίκη, με σκορ 87-73. Κορυφαίος για την Αρμάνι ήταν ο Mirotic με 19 πόντους, που ωστόσο δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Ήττα και για τη Βίρτους, η οποία δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό στην έδρα της απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 79-81. Ο Παναθηναϊκός είχε διψήφιες διαφορές στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, με τη Βίρτους να επιστρέφει και να περνάει μπροστά στο σκορ λίγο πριν το φινάλε. Ωστόσο, με το σκορ ισόπαλο ο Nunn, πέτυχε buzzer beater, δίνοντας τη νίκη στο τριφύλλι. Κορυφαίος για τη Βίρτους ο Shengelia, ο οποίος με 19 πόντους, έκανε ότι μπορούσε για την ομάδα του.

Θα επιλέξουμε νίκη της Αρμάνι, με τη Βίρτους να παρουσιάζει άσχημη εικόνα, στα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της τη φετινή σεζόν.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Αρμάνι Μιλάνο – 1.58

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, για όλους τους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Φτιάχνοντας τα δελτία σας για τους αγώνες της Euroleague, μπορείτε να λάβετε ενίσχυση των κερδών σας, μέσω της προσφοράς Boost Νίκης στα Παρολί, η οποία είναι επί του παρόντος διαθέσιμη από τη σελίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε δελτία, με τουλάχιστον τρεις επιλογές και θα μπορέσετε να πάρετε μέρος στην προσφορά, λαμβάνοντας μέχρι και 50% ενίσχυση, στα πιθανά κέρδη των δελτίων σας!

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet την 01/04 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ