Euroleague Μπάσκετ

Κρίσιμη αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό που με νίκη θα αγγίξει τη 2η θέση της κανονικής διάρκειας της Euroleague

Euroleague

Τελευταίο εκτός έδρας τεστ για τον Παναθηναϊκό (2η θέση / ρεκόρ 21-11) στη φετινή Euroleague, στο BMW Park (05.04 – 21:30), απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου (15η θέση / ρεκόρ 13-19). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις μπάσκετ που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips από τους ειδικούς μας.

Επιλέγοντας τη NetBet για το στοιχηματισμό σας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, με το μπάσκετ να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των χρηστών. Παίζοντας στο live, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την  πολύ χρήσιμη λειτουργία του Cash Out, που προσφέρεται από τη NetBet, με την οποία μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας, κατά τη διάρκεια των αγώνων, με συνεχείς προσφορές να είναι διαθέσιμες για το κλείσιμό τους, ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων, στους οποίους έχετε στοιχηματίσει!

Προεπισκόπηση γεγονότος

Από ήττα έρχεται στην αναμέτρηση η Μπάγερν Μονάχου, η οποία πλέον έχει λιγοστές πιθανότητες για την είσοδο στην 10αδα και στο play in tournament της Euroleague. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τους Ισπανούς να φτάνουν στη νίκη με σκορ 79-87. Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρατώντας διαφορές κοντά στους 20 πόντους. Η Μπάγερν προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της στα τελευταία λεπτά, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους. Κορυφαίος για τη Μπάγερν ο Ibaka, ο οποίος με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, πάλεψε όσο μπορούσε για την ομάδα του.

Σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατάφερε να περάσει από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια, νικώντας με σκορ 79-81. Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στο 1ο ημίχρονο, κλείνοντας το με +12 (39-51). Παρόλα αυτά, η Βίρτους κατάφερε να επανέλθει στο ματς, και να περάσει μπροστά λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Με το σκορ στο 79-76 υπέρ της Βίρτους, ένα καλάθι και φάουλ του Grigonis, έφερε το ματς στα ίσια, με τον Nunn να αναλαμβάνει την τελευταία επίθεση, πετυχαίνοντας buzzer beater, και δίνοντας τη νίκη στο τριφύλλι. Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ο Σλούκαςμε 20 πόντους, με τον Nunn να είναι επίσης κομβικός, με 16 πόντους και το νικητήριο καλάθι.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου σε απόδοση 3.05 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.35. Το line για τους πόντους είναι στους 157.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και το under σε απόδοση 1.94 .

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.35

Μεγάλης σημασίας αγώνας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει τη νίκη για να φτάσει μια ανάσα από την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας για τα playoffs. Αναμένουμε οι πράσινοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, με τη νίκη του Παναθηναϊκού να είναι το 1ο σημείο που θα επιλέξουμε από το συγκεκριμένο ματς.

Συνολικοί Πόντοι / (+157.5) – 1.87

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που θα κινηθεί στους 80 πόντους, με τις 2 ομάδες να σκοράρουν αρκετά στα παιχνίδια τους. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότεροι από 157 πόντοι, σαν 2ο σημείο για τον αγώνα αυτό.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet την 01/04 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ