NBA Μπάσκετ

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves: Θα καταφέρει ο Booker να ηγηθεί των Suns και να επικρατήσει απέναντι στον Edwards και τους Timberwolves;

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves

Μεγάλη μονομαχία για τη Δυτική Περιφέρεια του NBA (06.04 / 05:00), με τους Phoenix Suns (7η θέση / ρεκόρ 44-31) να υποδέχονται τους Minnesota Timberwolves (3η θέση / ρεκόρ 51-23), σε ένα ματσάρισμα που είναι πολύ πιθανό να δούμε και στα playoffs. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips από τους ειδικούς μας.

Επιλέγοντας τη NetBet Sport για το στοιχηματισμό σας, θα βρείτε ελκυστικές  αποδόσεις μπάσκετ και μια μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων, για όλα τα παιχνίδια του NBA, όπως και για τη μεγάλη μονομαχία στη Δύση, ανάμεσα σε Suns και Timberwolves. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στη σελίδα, με τη δημιουργία ενός, μπορείτε να πάρετε μέρος στην Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία κάνοντας την εγγραφή σας, και ταυτοποιώντας το λογαριασμό σας στη NetBet, μπορείτε να λάβετε 2 διαφορετικά free bet, ένα των 100 € και ένα των 5 €.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους Phoenix Suns, στο πρόσφατο παιχνίδι τους στη Νέα Ορλεάνη απέναντι στους Pelicans, σε ένα παιχνίδι που οι Suns μπήκαν πολύ δυνατά, παίρνοντας προβάδισμα 18 πόντων (28-46), στο τέλος της 1ης περιόδου. Οι Suns διατήρησαν διψήφιες διαφορές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και με τον Devin Booker σε εξαιρετική μέρα (52 πόντοι, 9 ασίστ), κατάφεραν να περάσουν από μια δύσκολη έδρα, στο κυνήγι της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας, που δίνει την απευθείας πρόκριση στα playoffs.

Νίκη και για τους Minnesota Timberwolves, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 113-106 των Houston Rockets. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και τα τέλη της 2ης περιόδου, με τους λύκους να τρέχουν ένα σερί 14-3 στο τέλος του ημιχρόνου, παίρνοντας το προβάδισμα (54-45). Οι Rockets προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής (101-100) με 2 λεπτά να απομένουν για τη λήξη του παιχνιδιού, ωστόσο μερικά κρίσιμα καλάθια του Edwards, οδήγησαν τους Timberwolves στη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Timberwolves στο παιχνίδι ο Reid, ο οποίος σημείωσε 25 πόντους, με τον Edwards να ακολουθεί με 21.

Phoenix Suns και Minnesota Timberwolves, έχουν αγωνιστεί άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν, στις 16/11, με τους Suns να επικρατούν εντός έδρας, με σκορ 133-115, με τους Durant και Booker να σημειώνουν από 31 πόντους.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Phoenix Suns

Αμφίρροπο παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Θα επιλέξουμε τη νίκη των Suns, οι οποίοι θα έχουν το πλεονέκτημα, παίζοντας στην έδρα τους.

Mike Conley / Over Πόντων

Δεδομένης της απουσίας του Towns για τους Minnesota Timberwolves, οι προσπάθειές που θα έπαιρνε ο ψηλός των Timberwolves θα μοιραστούν σε Edwards, Gobert, Reid και Conley. Θα επιλέξουμε το over στους πόντους του Conley, με τις επιδόσεις του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του να είναι εξαιρετικές.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 02/04 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ