Euroleague Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Θα καταφέρουν οι πράσινοι να πάρουν μια σημαντική νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας;

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα

Μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό (3η θέση / ρεκόρ 19-11) και Μπαρτσελόνα (2η θέση / ρεκόρ 20-10) στο ΟΑΚΑ (22.03 / 21:15), με το νικητή να μπαίνει με ψυχολογία στην τελική ευθεία για το πλεονέκτημα έδρας. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις μπάσκετ που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips από τους ειδικούς μας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Από μεγάλη νίκη έρχεται στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 76-89 στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, με την ευστοχία στο μακρινό σουτ (12/21 τρίποντα), να μην αφήνει τον Ερυθρό Αστέρα να πλησιάσει και να απειλήσει το τριφύλλι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς πρωταγωνιστές, με τον Lessort (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) να είναι κυριαρχικός, το Μήτογλου (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) να δίνει αρκετές λύσεις στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και τον Σλούκα (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ) να κατευθύνει εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του.

Ήττα για την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, σε ένα παιχνίδι που οι Τούρκοι μπήκαν εξαιρετικά, καταφέρνοντας να κλείσουν το ημίχρονο στο +21 (46-25). Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα επανήλθε στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να μειώσει ακόμα και στους 3 πόντους, στις αρχές της 4ης περιόδου. Ωστόσο, η Φενέρμπαχτσε  ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη.  Κορυφαίος για τους μπλαουγκράνα ο Brizuela με 18 πόντους, ο οποίος ωστόσο δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκαν ξανά για την 6η αγωνιστική της Euroleague, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 80-72 στο Palau Blaugrana.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.40 και τη νίκη της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.80. Το line για τους πόντους είναι στους 158.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.80 και το under σε απόδοση 1.93 . Όσον αφορά το όριο για τους πόντους του Παναθηναϊκού, αυτό είναι στους 81.5, με το over και το under να προσφέρονται σε απόδοση 1.90, ενώ το αντίστοιχο όριο για τους πόντους της Μπαρτσελόνα είναι στους 77.5, με το over και το under να προσφέρονται σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.40

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να πιάσει την Μπαρτσελόνα στη 2η θέση της βαθμολογίας και να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος έδρας. Θα επιλέξουμε νίκη του Παναθηναϊκού, με το ΟΑΚΑ να αποτελεί τεράστιο «όπλο» για το τριφύλλι.

Σύνολο Πόντων / (-162.5) – 1.62

Αναμένουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο οι άμυνες θα έχουν το πρώτο λόγο, με τις 2 ομάδες να θέλουν τη νίκη, ενόψει της τελική ευθείας της κανονικής διάρκειας της Euroleague. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 162 πόντους στο ματς αυτό.

Επιλέγοντας τη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη, ανάμεσα στα οποία και το μπάσκετ, με όλους τους αγώνες της Euroleague, να είναι διαθέσιμοι προς στοιχηματισμό. Έπειτα από τη δημιουργία των δελτίων σας, μην ξεχάσετε να ελέγχετε τα στοιχήματά σας στο live, καθώς η σελίδα προσφέρει το πολύ χρήσιμο εργαλείο του Cash Out, με το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να να έχετε πλήρη έλεγχο των δελτίων σας, με προσφορές για το κλείσιμό τους να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 20/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ