Euroleague Μπάσκετ

Συναρπαστικές μονομαχίες για τη 31η αγωνιστική της Euroleague

Euroleague

Τέσσερα βήματα πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Euroleague, με ματς μεγάλης σημασίας για τις ομάδες που βρίσκονται ακόμα στη διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στα playoffs. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε τα τελευταία νέα των ομάδων, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, για τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, για όλους τους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αν σας αρέσουν τα παρολί, εκμεταλλευτείτε την προσφορά Boost Νίκης στα Παρολί, που προσφέρεται επί του παρόντος από τη σελίδα, με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%, φτιάχνοντας δελτία με 3 ή περισσότερες επιλογές.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ζαλγκίρις Κάουνας-Μπασκόνια (21.03 – 20:00)

Στη Zalgirio Arena, η Ζαλγκίρις Κάουνας (15η θέση / ρεκόρ 12-18), υποδέχεται τη Μπασκόνια (9η θέση / ρεκόρ 16-14), σε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Σπουδαία νίκη για τη Ζαλγκίρις, η οποία επικράτησε της Βίρτους Μπολόνια με σκορ 96-81 πριν λίγες ώρες. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι τα τέλη της 3ης περιόδου, με τη Ζαλγκίρις να μπαίνει πολύ δυνατά στην 4η περίοδο και να καθαρίζει το παιχνίδι. Κορυφαίος για τους Λιθουανούς ο Sumner, ο οποίος με 16 πόντους και 3 ασίστ συνείσφερε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του.

Ήττα για την Μπασκόνια, στην τελευταία της αναμέτρηση απέναντι στην Παρτιζάν στη Σερβία, με σκορ 87-83. Το ματς ήταν ντέρμπι καθόλη τη διάρκεια του, με τους Σέρβους να εκμεταλλεύονται την έδρα τους στο τέλος και να παίρνουν μια σημαντική νίκη, ενόψει των playoffs. Κορυφαίος του ματς για την Μπασκόνια, ο Howard, ο οποίος σταμάτησε στους 26 πόντους, χωρίς ωστόσο να έχει τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Θα επιλέξουμε τη νίκη της Ζαλγκίρις, η οποία παίζει την τελευταία της ζαριά, για πρόκριση στο play in tournament.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ζαλγκίρις – 1.77

Ολυμπιακός-Βιλερμπάν (21.03 – 21:15)

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός (6η θέση / ρεκόρ 18-12), υποδέχεται τη Βιλερμπάν (17η θέση / ρεκόρ 7-23), θέλοντας μόνο νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι έρχονται από ήττα, καθώς δεν τα κατάφεραν στην Τουρκία, απέναντι στην Εφές. Η Εφές, ήταν πολύ εύστοχη από το τρίποντο, και με 14/27 τρίποντα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 85-72. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Peters, με 19 πόντους, με τον Ολυμπιακό να παλεύει το ματς μέχρι τα τέλη της 3ης περιόδου, και την Εφές να ξεφεύγει στο τέλος, χάρη στην ευστοχία της από μακριά.

Από ήττα έρχεται στο παιχνίδι και η Βιλερμπάν, η οποία πάλεψε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι, ωστόσο λύγισε στο τέλος και ηττήθηκε με σκορ 98-90. Κορυφαίος για τους Γάλλους ο De Colo, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους και 5 ασίστ.

Αναμένουμε μια εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού, ο οποίος θα βασιστεί στην άμυνά του, και θα επιλέξουμε να κρατήσει τη Βιλερμπάν κάτω από τους 73 πόντους.

Πρόβλεψη: Πόντοι Βιλερμπάν / (-72.5) – 1.85

Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι Τελ Αβίβ (22.03 – 21:30)

Στο BMW Park, η Μπάγερν Μονάχου (14η θέση / ρεκόρ 13-17), υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7η θέση / ρεκόρ 17-13), σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες.

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βαλένθια η Μπάγερν, με τους Ισπανούς να παίρνουν τη νίκη με σκορ 70-68. Η Βαλένθια είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, παίρνοντας διψήφιες διαφορές. Ωστόσο, στα τέλη της 3ης περιόδου, η Μπάγερν κατάφερε να επιστρέψει, κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι. Εν τέλει, το παιχνίδι έφτασε στο σουτ, με τον Lucic να αστοχεί σε buzzer beater νίκης για τη Μπάγερν και τη Βαλένθια να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα. Κορυφαίος για τη Μπάγερν ο Booker, ο οποίος με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη της ομάδας του.

Από νίκη έρχεται στο παιχνίδι η Μακάμπι, η οποία επικράτησε της Βιλερμπάν, με σκορ 98-90. Οι Ισραηλινοί αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες με τη Βιλερμπάν, ωστόσο χάρη σε ένα ξέσπασμα στο τέλος, κατάφεραν να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη, ενόψει της συνέχειας. Κορυφαίος για τη Μακάμπι ο Baldwin (30 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 10 ασίστ), ο οποίος έκανε τα πάντα για την ομάδα του.

Με τη Μπάγερν να χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη, ώστε να παραμείνει στο κυνήγι του play in tournament, αναμένουμε ότι θα προσπαθήσει να ανακόψει το γρήγορο παιχνίδι της Μακάμπι και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 173 πόντοι στον αγώνα.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / (-172.5) – 1.47

Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε (22.03 – 21:30)

Μεγάλη αναμέτρηση στο Mediolanum Forum, με Αρμάνι Μιλάνο (12η θέση / ρεκόρ 13-17) και Φενέρμπαχτσε (4η θέση / ρεκόρ 19-11) να αναμετρώνται, θέλοντας τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Σημαντική νίκη για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία κατάφερε να σταματήσει το νικηφόρο σερί της Μονακό στις 8 νίκες, νικώντας την στην έδρα της, με σκορ 80-98. Η Αρμάνι είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τη Μονακό να μειώνει μέχρι τους 6 πόντους στις αρχές της 4ης περιόδου. Παρόλα αυτά, ο Mirotic (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ), πέτυχε πολύ κρίσιμα καλάθια σε εκείνο το σημείο για την ομάδα του, οδηγώντας τη στη νίκη.

Σπουδαία εμφάνιση και για τη Φενέρμπαχτσε, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, την οποία νίκησε με σκορ 88-74 στην Τουρκία. Οι Τούρκοι είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κρατώντας μεγάλες διαφορές. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να επανέλθει στο ματς στις αρχές της 4ης περιόδου, όπου μείωσε στους 3, με τη Φενέρ ωστόσο να πατάει γκάζι και να παίρνει ξανά διψήφιες διαφορές. Κορυφαίος για τη Φενέρ ο Wilbekin, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους, με μερικά μεγάλα σουτ, με τα οποία οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Τελευταία ευκαιρία της Αρμάνι να παραμείνει στο κυνήγι της 10ετης θέσης, και αναμένουμε να τα δώσει όλα για τη νίκη. Θα επιλέξουμε νίκη της Αρμάνι, με χάντικαπ 7.5 πόντων.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Αρμάνι Μιλάνο (+7.5) – 1.45

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 20/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ