Euroleague Μπάσκετ

Διπλή αγωνιστική για τη Euroleague με μεγάλες αναμετρήσεις να βρίσκονται στο πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Euroleague

Διπλή αγωνιστική για τη Euroleague αυτή την εβδομάδα, με τη 30η αγωνιστική (19-20/03) να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για μερικές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για αυτές, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, για όλους τους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με τη δημιουργία δελτίων με τουλάχιστον 3 επιλογές, η σελίδα έχει διαθέσιμη επί του παρόντος την προσφορά Boost Νίκης στα Παρολί, με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ανατολού Εφές-Ολυμπιακός (19.03 – 19:30)

Στο Sinan Erdem Dome, η Ανατολού Εφές (14η θέση / ρεκόρ 12-17), υποδέχεται τον Ολυμπιακό (5η θέση / ρεκόρ 18-11), σε μια ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση και για τις 2 ομάδες.

Η Εφές, έρχεται στο ματς από ήττα εκτός προγράμματος στο γήπεδο της Βιλερμπάν, με σκορ 84-80, σε ένα ματς που οι Γάλλοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την Εφές να προσπαθεί στο τέλος να «κλέψει» το ματς ανεπιτυχώς. Κορυφαίος για την Εφές ο Clyburn, με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ,  ο οποίος ωστόσο αστόχησε σε κρίσιμο τρίποντο λίγο πριν το τέλος.

Από σπουδαία νίκη έρχεται στο ματς ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 71-65 του Παναθηναϊκού, έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο για την 4αδα και το πλεονέκτημα έδρας, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ο Wright, ο οποίος με 19 πόντους και 9/9 δίποντα, έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

Σε εξαιρετική φόρμα ο Ολυμπιακός, με την Εφές ωστόσο να καίγεται για τη νίκη, που θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της 10αδας που οδηγεί στα playoffs. Αναμένουμε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάει το ρυθμό σε χαμηλό τέμπο, καθώς η Εφές είναι πολύ δυνατή στο ανοικτό γήπεδο. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 163 πόντοι στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / (-162.5) – 1.52

Παρτιζάν-Μπασκόνια (19.03 – 21:30)

Στη Stark Arena, η Παρτιζάν (10η θέση / ρεκόρ 13-16) υποδέχεται τη Μπασκόνια (8η θέση / ρεκόρ 16-13), με τη Παρτιζάν να είναι μια από τις 5 ομάδες που θα παλέψουν για τη 10η θέση και την πρόκριση στο play in tournament.

Η Παρτιζάν γνώρισε βαριά ήττα στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, με σκορ 94-76, σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου, ωστόσο η Μπαρτσελόνα πάτησε γκάζι και μετέτρεψε το 74-70 σε 94-76 φτάνοντας στη νίκη. Κορυφαίος για την Παρτιζάν ο Avramovic με 27 πόντους, ο οποίος δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Μεγάλη νίκη για τη Μπασκόνια απέναντι την Αρμάνι, με σκορ 88-73, που της έδωσε αέρα 3 νικών από τις θέσεις που οδηγούν εκτός playoffs. Οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με κορυφαίο τον Howard με 26 πόντους, πήραν μια σημαντική νίκη.

Αμφίρροπο ματς, με την Παρτιζάν να έχει μεγάλο κίνητρο και τη δύναμη της έδρας της, και για το λόγο αυτό θα την επιλέξουμε για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παρτιζάν – 1.35

Φενέρμπαχτσε-Μπαρτσελόνα (20.03 – 19:45)

Στην Ulker Sports Arena, η Φενέρμπαχτσε (6η θέση / ρεκόρ 18-11), υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (2η θέση / ρεκόρ 20-9), σε μια αναμέτρηση που αναμένεται συναρπαστική.

Η Φενέρμπαχτσε πέτυχε εμφατική νίκη απέναντι στη Βαλένθια, την οποία νίκησε με 118-88 στην Τουρκία, με κορυφαίο τον Dorsey, ο οποίος με 28 πόντους έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, οδηγώντας την ομάδα του.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Παρτιζάν με σκορ 94-76, σε ένα παιχνίδι που κορυφαίος για τους Ισπανούς ήταν ο Laprovitola με 17 πόντους και 5 ασίστ.

Εξαιρετική φέτος στην έδρα της η Φενέρμπαχτσε, τη νίκη της οποίας θα επιλέξουμε.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Φενέρμπαχτσε – 1.55

Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός (20.03 – 21:00)

Στη Stark Arena, o Ερυθρός Αστέρας (16η θέση / ρεκόρ 10-19), υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (4η θέση / ρεκόρ 18-11), ο οποίος χρειάζεται νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας.

Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται στην αναμέτρηση από εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι, με σκορ 80-84, η οποία ελαχιστοποίησε τις ελπίδες του για τα playoffs. Οι Σέρβοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να προηγηθούν ακόμα και με +18 στη 3η περίοδο (49-31), ωστόσο η Μακάμπι έκανε αντεπίθεση και με κορυφαίο τον Colson με 23 πόντους, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη.

Από ήττα έρχεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν τα κατάφερε στο αιώνιο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 71-65. Μεγάλη δυσκολία για τον Παναθηναϊκό στο σκοράρισμα, με τον Nunn να είναι ο μόνος παίκτης του Παναθηναϊκού που  αποτελούσε επιθετική, ωστόσο παρά τους 17 πόντους που πέτυχε, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό για τη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού από το συγκεκριμένο ματς.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.50

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 17/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ