Euroleague Μπάσκετ

Η μάχη για τα playoffs της Euroleague κορυφώνεται με την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης

Euroleague

Σημαντικά παιχνίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, που θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά το τοπίο, σχετικά με τις ομάδες που θα μπουν στα playoffs της διοργάνωσης. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για μερικές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για αυτές, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, για όλους τους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με τη δημιουργία των δελτίων σας στα παρολί, μπορείτε να πάρετε μέρος στην προσφορά Boost Νίκης στα Παρολί, που προσφέρεται επί του παρόντος από τη σελίδα, με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Άλμπα Βερολίνου-Μονακό (14.03 – 21:00)

Στη Mercedes-Benz Arena η Άλμπα Βερολίνου (ρεκόρ 5-23) υποδέχεται τη Μονακό (4η θέση / ρεκόρ 18-10), με τη Μονακό με νίκη, να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Από βαριά ήττα έρχεται στο παιχνίδι η Άλμπα, η οποία δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην έδρα της Μπασκόνια, με τους Βάσκους να φτάνουν σε μια εύκολη νίκη με σκορ 88-71. Κορυφαίος για την Άλμπα ο Koumadje με 12 πόντους, με τη Μπασκόνια να έχει επιθετική πολυφωνία, και πολλούς πρωταγωνιστές να οδηγούν την Ισπανική ομάδα στη νίκη.

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μονακό, επεκτείνοντας το νικηφόρο σερί της στη Euroleague στις 7 νίκες. Τελευταία νίκη της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στη Γαλλία, του οποίου επικράτησε με σκορ 98-80, χωρίς να απειληθεί ουδέποτε. Κορυφαίος για τη Μονακό ο Mike James (20 πόντοι), ο οποίος έγινε στο παιχνίδι αυτό ο 1ος σκόρερ της Euroleague, ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη, στη 1η θέση των all time scorers της διοργάνωσης.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που το κύριο λόγο θα έχουν οι επιθέσεις και θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότεροι από 160 πόντοι σε αυτό.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / +160 – 1.72

Μπασκόνια-Αρμάνι Μιλάνο (14.03 – 21:30)

Στη Fernando Buesa Arena, η Μπασκόνια (8η θέση / ρεκόρ  15-13), υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (12η θέση / ρεκόρ 12-16), σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στα play in.

Η Μπασκόνια έρχεται στο παιχνίδι από μια εύκολη νίκη απέναντι στην Άλμπα, της οποίας επικράτησε με σκορ 88-71. Η Μπασκόνια είχε πολλούς πρωταγωνιστές, με τους Moneke (16 πόντοι), Marinkovic (15 πόντοι) και McIntyre (14 πόντοι, 4 ασίστ) να ξεχωρίζουν.

Σπουδαία νίκη και για την Αρμάνι Μιλάνο, απέναντι στη Παρτιζάν, με σκορ 85-83, η οποία την κράτησε στο παιχνίδι για τις θέσεις που οδηγούν στα play in. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, και τη Παρτιζάν να οδηγεί το σκορ στη τελική ευθεία του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, χάρη σε μερικά μεγάλα σουτ του Napier (15 πόντοι), λίγο πριν το φινάλε, η Αρμάνι κατάφερε να φτάσει σε αυτή τη σημαντική νίκη.

Πολύ δυνατή στην έδρα της η Μπασκόνια, τη νίκη της οποίας θα επιλέξουμε.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπασκόνια -1.54

Βιλερμπάν-Ανατολού Εφές (15.03 – 21:00)

Στη LDLC Arena, η Βιλερμπάν (17η θέση / ρεκόρ 6-22), υποδέχεται την Ανατολού Εφές (13η θέση / ρεκόρ 12-16), που αναμένεται να παίξει τα «ρέστα» της για την είσοδο στα play in.

Η Βιλερμπάν έρχεται στο παιχνίδι, ύστερα από την ήττα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με σκορ 85-67. Οι Γάλλοι μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να ξεφεύγει στο 2ο ημίχρονο. Κορυφαίος για τη Βιλερμπάν ο De Colo με 15 πόντους, ο οποίος ωστόσο δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Εύκολη νίκη για την Εφές στο τελευταίο της παιχνίδι της για τη Euroleague, καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Μπάγερν με σκορ 109-86. Η Μπάγερν κατάφερε να ακολουθήσει τον υψηλό ρυθμό που είχε το παιχνίδι για ένα μόνο ημίχρονο, με τους Τούρκους να ξεφεύγουν στο σκορ στο 3ο δεκάλεπτο. Κορυφαίοι για την Εφές ο Larkin με 28 πόντους και ο Clyburn με 21 πόντους.

Τελευταία ευκαιρία της Εφές να προλάβει την κούρσα των play in, τη νίκη της οποίας θα επιλέξουμε.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Εφές – 1.50

Μπάγερν Μονάχου-Ζαλγκίρις Κάουνας (15.03 – 21:30)

Στο BMW Park, η Μπάγερν Μονάχου (14η θέση / ρεκόρ 12-16), υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (15η θέση / ρεκόρ 11-17), με τις 2 ομάδες να θέλουν να κυνηγήσουν τις τελευταίες τους πιθανότητες για τα play in.

Η Μπάγερν Μονάχου, έρχεται στο παιχνίδι από βαριά ήττα, με σκορ 109-86, απέναντι στην Εφές στην Τουρκία. Η Μπάγερν δεν κατάφερε να περιορίσει το υψηλό τέμπο που έβαλε στο παιχνίδι η Εφές, και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο σκορ μετά το ημίχρονο. Κορυφαίος για την Μπάγερν ο Edwards με 19 πόντους.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μακάμπι, χάνοντας με σκορ 83-76 και μένοντας πίσω στο κυνήγι της προνομιούχας δεκάδας. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος, με τη Ζαλγκίρις να έχει μικρό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ωστόσο η Μακάμπι αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στο τέλος του αγώνα και έφτασε στη νίκη. Κορυφαίος για τη Ζαλγκίρις ο Evans, ο οποίος είχε 18 πόντους και 4 ασίστ.

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος, και θα επιλέξουμε τη νίκη της Ζαλγκίρις, με χάντικαπ 6 πόντων.

Πρόβλεψη: Χάντικαπ Αγώνα / Ζαλγκίρις (+6) – 1.60

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 12/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ