Euroleague Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τιτανομαχία στο ΣΕΦ με τους αιώνιους να «καίγονται» για τη νίκη!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ (14.03 – 19:45), για την 29η αγωνιστική της Euroleague, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να «καίγονται» για μια νίκη, που θα βάλει το νικητή σε τροχιά τετράδας και πλεονεκτήματος έδρας, ενόψει των playoffs. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips από τους ειδικούς μας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Ο Ολυμπιακός (5η θέση / ρεκόρ 17-11), έρχεται από σπουδαία νίκη, με 74-69, απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια. Οι Ιταλοί μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο +9 (37-46), με την εικόνα του Ολυμπιακού να μην είναι καλή μέχρι εκείνο το σημείο. Παρόλα αυτά, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο 2ο ημίχρονο πολύ δυνατά και με όπλο την άμυνα τους, και επιμέρους σκορ 20-5 στην 3η περίοδο, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη.

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου, που με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, παίρνοντας σωστές αποφάσεις όποτε χρειάστηκε. Από το παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους θα απουσιάσουν οι Λαρεντζάκης και Milutinov, με τον Walkup να παραμένει αμφίβολος.

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 3η θέση / ρεκόρ 18-10), έρχεται από εύκολη νίκη με αντίπαλο τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, της οποίας επικράτησε με σκορ 85-67. Οι Γάλλοι ήταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα ημίχρονο, με τις ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ μέχρι εκείνο το σημείο. Ωστόσο, στο 2ο ημίχρονο οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς, παίρνοντας διαφορά και φτάνοντας τελικά στη νίκη, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ο Grant, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους, ενώ ήταν και πάλι πολύ σημαντικός και στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας του. Αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό παραμένουν για τον Παναθηναϊκό οι Αντετοκούμπο και Vildoza.

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων στο ΟΑΚΑ, για τη 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, έληξε με σκορ 78-88 υπέρ του Ολυμπιακού, ύστερα από παράταση.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.53 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.50. Το line για τους πόντους είναι στους 152.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και το under σε απόδοση 1.94 .

Όσον αφορά το όριο για τους πόντους του Ολυμπιακού, αυτό είναι στους 78.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.96 και το under σε απόδοση 1.85, ενώ το αντίστοιχο όριο για τους πόντους του Παναθηναϊκού είναι στους 74.5, με το over να δίνεται σε απόδοση 1.96 και το under σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά

Χάντικαπ Αγώνα / Παναθηναϊκός (+7) – 1.70

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που οι 2 ομάδες θα κινηθούν μαζί στο σκορ, και αναμένουμε ότι ο νικητής θα κριθεί στις τελευταίες κατοχές. Θα επιλέξουμε νίκη του Παναθηναϊκού, με πλεονέκτημα 7 πόντων.

Σύνολο Πόντων / (-155.5) – 1.65

Με τις περισσότερες αναμετρήσεις μεταξύ των αιωνίων τη φετινή χρονιά να έχουν κινηθεί σε χαμηλά σκορ, θα επιλέξουμε να σημειωθούν στον αγώνα, λιγότεροι από 156 πόντοι.

Επιλέγοντας τη NetBet για το στοιχηματισμό σας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, με το μπάσκετ να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των χρηστών. Κάνοντας μια περιήγηση στη σελίδα, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ, καθώς και πλήθος ειδικών στοιχημάτων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, καθώς και για όλα τα παιχνίδια της Euroleague.

Σημαντικό εργαλείο της σελίδας, αποτελεί το Cash Out, με το οποίο μπορείτε να λάβετε προσφορές στο live, για να κλείσετε το δελτίο σας, ανάλογα με την πορεία των αγώνων που έχετε στοιχηματίσει. Έτσι, μπορείτε να λάβετε κέρδη, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το τέλος των αγώνων.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 12/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ